Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
15. Septembris 2006, 09:59
Nu re
.gif)
Lai ripo!
15. Septembris 2006, 09:59
sūkņa relejs parasti maksā 10 -20 Ls, aizdedzes spole apmēram tikpat... tev taču nav uz katru stobru pa spolei kā 280tajam?
15. Septembris 2006, 11:03
Zinu ka ir par dargu, bet anglos diagnostika vien maksa 40 ls. Kas padarits tas darits, neiesu tak strideties, tapat savu nepanaksu. Vairs jau nu toc nevedisu tadiem servisniekiem. :x
15. Septembris 2006, 11:04
Un spole ir viena, ielikta ir jauna..
15. Septembris 2006, 12:00
ā, anglijā, tad jau nemaz nav tik dārgi, vienreiz redzēju kā viens čubriks ar šķūnētu Corsu ar prieku nolobīja 120 mārciņas par nomainītu drošinātāju (tas bija palīdzības dienests vēlu vakarā)...
mums pasātam nojuka stūres pastiprinātāja sūknis - to pasūtījām pa pastu no latvijas - bija daudz lētāk, bet ja steidzīgi tad jau nav variantu...
09. Oktobris 2006, 08:52
man tas patc vakar riga bija, nereala pelke ienesos, neredzeju pasa vakaraa, ienesos sambremzeju (pie sarkana) un noslapa (ar gaazi) 2vus zalos izlaidu ar mirgalkam pie krusta vislaik griezxot motoru, lidz pieleca ta negribigi bet pec tak jau aizgaja, ~5min pagriezu, tagad wel vis okz!!
09. Oktobris 2006, 09:15
[user]188497|Schwins|[/user]man tas patc vakar riga bija, nereala pelke ienesos, neredzeju pasa vakaraa, ienesos sambremzeju (pie sarkana) un noslapa (ar gaazi) 2vus zalos izlaidu ar mirgalkam pie krusta vislaik griezxot motoru, lidz pieleca ta negribigi bet pec tak jau aizgaja, ~5min pagriezu, tagad wel vis okz!!
tb. par iebrauksanu pelkeee!
09. Oktobris 2006, 09:15
[user]188497|Schwins|[/user]man tas patc vakar riga bija, nereala pelke ienesos, neredzeju pasa vakaraa, ienesos sambremzeju (pie sarkana) un noslapa (ar gaazi) 2vus zalos izlaidu ar mirgalkam pie krusta vislaik griezxot motoru, lidz pieleca ta negribigi bet pec tak jau aizgaja, ~5min pagriezu, tagad wel vis okz!!
tb. par iebrauksanu pelkeee!