Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
01. Novembris 2005, 18:46
Nu es zinu ka viņš no tā neraustīsies, bet laikam apgrizieni par augstu ir, vai kas tur... es tā īsti pat nesapratu...
Bet kas notiks ar to skaņu? Man rezonators ir! Un klusinātājs Remus...
01. Novembris 2005, 20:07
vispareizāk būtu nopirkt visu izpūtēju no medeļa kam nav paredzēts katalizator, citādi var visādi gadīties - var grabēt un var negrabēt.
01. Novembris 2005, 20:13
A kas tieši tur var grabēt? :?
01. Novembris 2005, 20:25
ne gluži grabēt... izpūtējs lieta sarežģīta - tur var veidoties daznedažādas rezonanses un stāvviļņi kas nelabvēlīgā gadījumā dod nelabu pieskaņu. Īstenībā lasot daudz visādus rakstus tā arī nav vienotas patiesības kā tad ir pareizi aizstāt katalizatoru - citi saka ka jāliek bunduļi, citi ka vienkārši truba (kurai jābūt ar precīzi tādu pašu diametru kā piejošā un izejošā truba. Pēdējais variants gan parasti dominē.
01. Novembris 2005, 20:28
Hm... Nu ta ko man darīt...?! :? Braukāt ar katalizatoru?
01. Novembris 2005, 20:31
Brauc ka ir, nekas traks nav, tagad vinjs tew labi stradaa tapee tew uz reiz nepierasti braukt, ka ljoti labi motoriitis brauc, ruuc 8)
01. Novembris 2005, 20:33
Da nē... te tagad iet runa par kaut ko citu... It kā dēļ tā katalizatora motors bišķiņ nepareizi strādā...

Itkā...
01. Novembris 2005, 20:42
[user]26014|Roma|[/user]Da nē... te tagad iet runa par kaut ko citu... It kā dēļ tā katalizatora motors bišķiņ nepareizi strādā...

Itkā...
Klausi ko saka vecāki onkuļi. Azdi..sts katalizators samazina jaudu un palielina patēriņu (mazliet, protams), bet neesmu dzirdējis, ka motors dēļ tā raustītos. Toties sūdaina skaņa garantēta, ja katalizatoru izgriezīsi, un iemetināsi vietā cauruli.
Jau trim autiņiem tāds process ir darīts. Rezultāts: mikro jaudas pieaugums, mikro apetītes samazinājums, pretīgi rūcošs auto.
Esmu dzirdējis, ka katalizatoru vietā liek rezonatorus, bet neko konkrētāk nezinu.
01. Novembris 2005, 20:46
Aaaaa.... Nu vot ko lai dara... :banghead:
01. Novembris 2005, 20:55
[user]26014|Roma|[/user]Aaaaa.... Nu vot ko lai dara... :banghead:
Parakņājies pa i-netu, varbūt atradīsi kādu "recepti". Zinu, ka daudzi tos ka-us ir izgriezuši, varbūt kāds kaut ko sakarīgu varēs pateikt.