Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Apgriezieni

11. Janvāris 2007, 13:28

[user]208343|krupis|[/user]Gh, manu masinu tas ekstras noteikti neietekme, jo tas ir salidzinosi maz. Vai vispar nav, jo elektriskos logus, spoguljus un luku par ekstram isti vairs nevar nosaukt.
Par tam sekundem neesmu isti piefiksejis. Man skiet, ka tur vienkarsi kaut kur ir siiks gluks. Un ar tiem sikajiem glukiem ir visstulbak, jo to ir sarezgiti atrast.. Blin!

Konkrētajam eksemplāram dažādos servisos ir izmēģinātas dažādas lietas, kas nu kuram šķita problēmas cēlonis. Tika pat pamēģināts citas klimatkontroles smadzenes, bet bez rezultātiem. Pēdējais variants laikam ir tiešām paeksperimentēt ar galvenā kompja nomaiņu...

Apgriezieni

11. Janvāris 2007, 14:54

[user]2|SZ|[/user]
[user]156395|Nompelis|[/user]Tas viss izklausās it kā ģenerātors nespētu nodrošināt vajadzīgo apetīti lielajam patērētāju skaitam.
Šis variants nav mēģināts noskaidrot?

ir, viss OK........

Nu bet tā loģiski...., kamēr neslēdz iekšā kādu ``lieku`` patērētāju, tikmēr viss OK, kā ieslēdz... Pieņemsim kompis nesaprot, bet kāpēc pēkšņi pēc patērētāju ieslēgšanas? Un ja ņemam vērā, ka tas nav tiem jaunākajiem mašiņiem, bet gan a/m ar vēsturi... Manējais tomēr sliecas domāt, ka nav ar ``štromi``viss riktīgi. Kompis un tā ``gļuki``-tās man domāt ir sekas, iemesls tas diez vai ir.
Tas protams mans subjektīvais viedoklis, bet ja tie būtu mani pelmeņi, darbinātu a/m pie ieslēgtiem ``X`` patērētājiem, un skatītu ko šis, elektrības ražotājs dara, un kā tajā brīdī jūtas AKB.
P.S.
meistars teica....!- Kādreiz teica, ka zeme plakana, un ar ticēja!

Apgriezieni

11. Janvāris 2007, 15:59

labi, kad noskaidrosu un atrisinasu konkreto problemu, noteikti pazinosu..

Apgriezieni

11. Janvāris 2007, 16:02

Nompeli, bet nu man parstaja ...........un ar generatoru tokken nekas netika darits :)

Apgriezieni

11. Janvāris 2007, 17:39

[user]2|SZ|[/user]Nompeli, bet nu man parstaja ...........un ar generatoru tokken nekas netika darits :)

A Tu tomēr uzprasi, ko vīriņš darīja?

Apgriezieni

02. Marts 2007, 12:26

aizmirsu iespamot, ka man vaina bija svecees..

Apgriezieni

08. Marts 2007, 10:37

a ko sakat par kompja paarlaadeesshanu????
dzeessham veco programmu aaraa un laadeejam jaunu svaigu uzlabotu ieksshaa???
tas nevareetu buut variants kaa izvairiities no kompja mainnjas???

Apgriezieni

08. Marts 2007, 10:50

aaaa, aizmirsu iespamot, ka sveces tomeer nebija vainiigas.. :ninja:

Apgriezieni

08. Marts 2007, 11:18

[user]208343|krupis|[/user]aaaa, aizmirsu iespamot, ka sveces tomeer nebija vainiigas.. :ninja:

bet gan ?

Apgriezieni

08. Marts 2007, 11:38

vel nezinu. zvaniju tam Tavejam, nevareju sazvanit. aizbraucu pie saveja, nomainija sveces. likas, ka neraustisies vairs. pagaja divas dienas un atkal sakas. sonedelj dzisu, lai chinjii. domaju, ka varetu but tuksgaitas regulators vai ka to sauc. vakar majup braucot, apgriezieni uz 1400 staveja. sodien atkal viss ok
Tēma slēgta