Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Bēda!

07. Septembris 2005, 14:30

Tad tas laikam ir visiem, bet daži to dzird, bet daži nē... :)

Bēda!

07. Septembris 2005, 14:51

atkārtoju trešoreiz!
Iedomājies četras kompensatoru nodiluma stadijas:
1. Nav nodiluma - negrab braucot, negrab arī pielaižot.
2. Vidēji mazs nodilums - negrab braucot, grab iedarbinot pēc ilgas stāvēšanas
3. Vidēji liels nodilums - Negrab braucot, grab pēc katras iedarbināšanas.
4. Beigts kompensators - grab visu laiku.

Jāsāk uztraukties tikai sākot no 3 stadijas!

Bēda!

07. Septembris 2005, 14:53

ja pareizi sarpatu šo tēmu...
Man arī uz sekundi pagrab kompensatori pie iedarbināšanas. Tā nav jābūt, bet mainīt vēl nav vērts.

Bēda!

07. Septembris 2005, 14:55

exactly!

Bēda!

08. Septembris 2005, 10:58

Laikam esmu Auto dievam kautko sariebis - ļoti "veiksmīga" nedēļa man šī, attiecībā uz mašīnām.
Sākās viss ar jau minēto motora ķibeli. Aizvietošanai paņēmu no drauga golfiņu. Vakar braucot no darba pārsprāga riepa, riteņa atslēgas bagāžniekā nebija . Šodien no rīta nokrita izpūtējs!
Kas būs tālāk, nedēļa jau vēl nav beigusies...

Bēda!

08. Septembris 2005, 11:06

man ari ir ta bijis, nekas, paries.... varbut pec tam kadu laiku bus labi :whistle:

Bēda!

08. Septembris 2005, 11:33

Tiešām, pāries un būs miers kādu ilgu laiku.

Bēda!

23. Septembris 2005, 17:35

Problēma,ka eļļu sit garām eļļas korķītim un tai šļūtenei,kas iet no ventilācijas uz gaisa filtru.Tā truba gan ir karāka,nekā jābūt,bet vai ats varētu kaut ko ietekmēt?
Otrs- ko ietekmē vakuums bākā? zinu,ka neiet obratka pa trubiņām,kad ir vakuums bākā.Viņš izveidojas ļooooti ātri peč iedarbināšanas.

Dikti utrauc šī problēma,jo dzinējs ir pēc kap.remonta,bet pie meistara vēl nevaru braukt-nav naudas.
Palīdziet,ja kāds zina :whistle:

Bēda!

23. Septembris 2005, 21:59

Tas galīgi nav labi, pēc kapitālā remonta tā nedrīkstēja būt. Vai tev to remontu taisīja kāds pazīstams? Tev ir nojausma, kas tur ir izdarīts un kādas detaļas saliktas? Kāpēc tā truba tev sanāk garāka? Kur tev viņa ieiet?

Bēda!

23. Septembris 2005, 22:43

truba ir garāka,jo agrāk bija pievienota pie tādas dzelzs burciņas,kur eļļa uzkrājās,lai gaisa filtrā neietu. Tagad tā truba ir pievienota pa taisno gaisa filtra kastei un eļļu jau tur nesit.Vis maz pagaidām nav manīts.
Bet eļļu sit garām tam vāciņam.Moška tur neventilējas karteris pietiekami?Var būt to trubu vajag tieši noteikta garuma?nu,es tiešām enzinu,ko domāt.
Meistars jau bija pēc ietekuma un izdarija visu ok. Man tā šķiet. Abkatka bija normāla,viss ok.Bet vienmēr es pamanu,ka ir gar vārstu vāku notecējusi eļļa :(

Kad paver vaļā korķi,tad nekādi idžie tvaiki nenāk.Es atceros kādi viņi bija pirms remonta 8D Bet eļļas pilītes gan lido tikai tā :(
Tēma slēgta