Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 12:50

[user]1403|shark1|[/user]Nu ko vēl nevar likties mierā... :D
Varbūt labāk sameklēt labu darbu....piehaltūrēt...vēl šo to :)
Tici man vis rādīsies citās krāsās...!!!! :P

Sen jau tas būtu izdarīts,ja ne vien eksāmeni LU.

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 14:24

[user]1403|shark1|[/user]Nu ko vēl nevar likties mierā... :D
Varbūt labāk sameklēt labu darbu....piehaltūrēt...vēl šo to :)
Tici man vis rādīsies citās krāsās...!!!! :P

;)

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 14:25

Sen jau tas būtu izdarīts,ja ne vien eksāmeni LU.

nu tad pacieties, kamer beidzas eksameni un LU, nav nekur jaskrien...es ari savulaik nevareju stradat, jo LU man bija ljoti intensivi jastudee.....nu neko, dzivs esmu veel..... ;)

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 14:30

nu jā,a braukt ta gribās.Un vēl mersis stāv nedarbināts un nebraukts.Par labu tas viņam nenāk-tas ir točna.Žēl :( :cry:

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 15:41

Nu jā visu nevar gribēt.... :)
Nu tad pēc manām domām tad tik sačinī to pašu MB un brauc kamēr iet... :P

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 15:43

Shark.
Kā tev ar grafikiem? Es vēl ceru tikt pie tevis ar savu buņdžu. :whistle:

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 16:05

Kaut ko jau var sarunāt...
Tik viss var notikt pēc 19.00 un svētdienā....pārējo laiku raujos pa veikalu... :)
Atstāšu telefonu iepriekš uzvani :D

palīdziet izvēlēties...

09. Jūnijs 2005, 22:26

Pateicoties Reinim (MB300SL),pār mani nāca atklāsme.
Drusku parakņājos ap kvēlsvecēm un tiku skaidrībā,ka:
nekāda vītne dzinēja galvā nav sabojāta.Sabojāta bija tikai sveces "serdīte".Pašai svecei vēl ir tāds lielais uzgrieznis uz 12.To izskrūvēju ārā no galvas un ir ok.Liec jaunu iekšā un brauc.
Bet,ir problēma-bija pārdedzis sveču drošinātājs.Tas atrodas tādā blokā pie logu mazgājamā bačoka.
Sabojātās kvēlsveces vietā nebiaj jaunas sveces ko skrūvēt,tāpēc ieskrūvēju vienu leitotu.Grūti teikt,vai strādājošu...
Pamēģināju drošinātāja vietā ielikt parastu stiepli.Šķiļu klāt-stieple momentā izskūst.
Vai tas nozīmē,ka kaut kas ir greizi nogājis ar pašam svecēm?Kāpēc viņš pārdega? Itkā jau nebija nekāda tievā stieplīte :D
Variants ir tāds,ka tā svece,kuru ieskrūvēju,bija ar defektu un laida uz īso kaut kur,bet kur...?

Ko es gribētu uzzināt:
kas pie vaians ir drošinātāja pārdegšanā,kā lai varu būt drošs,ka ieliekot īsto drošinātāju,tas atkal nepārdegs.Kur lai meklē vainu? Varētu to sveci nomainīt pet citu,bet vai tāds stieplīšu variants der?

Nu,apmēram tā.Laimīgs esmu,ka dzinēja galva ir vesela,nekas nav jāurbina,dzinējs griežas,tikai nešķiļās,jo nesilst sveces :(

palīdziet izvēlēties...

09. Jūnijs 2005, 22:42

Man pat prieks ka tradaam kas pa istaam vainiiteem, 8)

palīdziet izvēlēties...

09. Jūnijs 2005, 22:49

Nu re, Gunca38 apgaismoja mani par drošinātāju problēmu.
Vienkārši tās tieplīte netur to strāvu.Īstais drošinātājs tur 80A,bet cik tad tā stieple tur... :lol:
Vienīgi paliek atklāts jautājums par to,kāpēc paŗdega oriģinālais drošinātājs?Laikam tādēl,ka tā svece dabūja eļļu virsū vai kas tamlīdzīgs,saistīts ar izšaušanu :whistle:
Paldies,par padomu, Gunca;)
Tēma slēgta