Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:06

[user]26014|Roma|[/user]
[user]374|Eximer|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Es arī izteikšu savas domas... :whistle: :) Labākais 95 ir STATOIL`ā!!! Un nevis parastais 95 (par to nezinu), bet Ultima... vot tas ir laba degviela, uzreiz autiņš labāk brauc, ātrāk uzņem ātrumu utt. Tā ka... 95 Ultima, ņemiet, nenožēlosiet!!! ;) :)

protams tikai Ultima, kurš tā to parasto 95 ņem....
"parasto pulveri" ņemt nav modīgi, visi ņem ...."supa-dupa brandname".

Apraksts izsklausās, ka itkā tu esi pārāk daudz Statoil reklāmas saskatījies. spārni autiņam vēl neaug, vēl no ultimas nelīdo? :-)

Nē, spārni vēl neaug, bet nu tā ir, tā ir taisnība, ielej kaut kur citūr, un pēc tam Ultima, un salīdzini!!! ;)

A, neraizējies!
iepriekš leju Statoilā 95K (labākais izrādījās priekš amn Forda), 98Ultima, un 95 ultima. uz 95 paras`ta sliktāk iet.
Vislabāk man patika Shell. lab bija. uz svečem tāds sarkans nevis kafijas uzdegums bija...

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:07

Arii var buut neko nesaku, bet faksts ka tad tads bendzintanks "liepinjs" bija 4 vietaaa :clap: :girl:

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:07

VIENĪGĀ KVALITATĪVĀ DEGVIELA KAS LATVIJĀ IR, IR LUKOILĀ. :evil:

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:08

A ja RICHY, mans sencis viemer pildijas Liepinjam un nesudzejas nekad. mosh pamegini tur nezinu, laiki ir pagajushi varbut labaks, sliktaks palicis

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:09

nu shell bija paradīzes vērta degviela.Vot bija laiki.Tad bija tāds V power.Nu kā tas vāģis forši brauca. Tēvam bija vecais passāts.Nu super degviela.A tagad :( Būtu shell tagad pie mums,es labprāt lietu pa dargo,jo zinātu,ka degviela ir tiešām laba. (nu ceru )

Kaut kur fotogrāfijās redzēju,ka vācijā shellos tirgo degvielu ar oktānskaitli 100 8D

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:09

[user]1123|OZOLS|[/user]VIENĪGĀ KVALITATĪVĀ DEGVIELA KAS LATVIJĀ IR, IR LUKOILĀ. :evil:

Nezinu, varbuut, nepatik man tur aizvakar tur leju, nekaa nejutu

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:30

[user]1123|OZOLS|[/user]VIENĪGĀ KVALITATĪVĀ DEGVIELA KAS LATVIJĀ IR, IR LUKOILĀ. :evil:

Tur un Dinazā mani iedabūt tikai piespiedu kārtā. Dinazā visādi joki, bet kā iepildos Lukoilā, tā pēc tam tuvojoties tukšai tvertnei kāds cilindrs atsaka darboties... sveces jaunas, vadi jauni, citur nekādu problēmu, bet tā ir gadījies 3 pēdējās reizes, kad esmu piespiedu kārtā lējies pie šiem. Nu, varbūt tas DUS pie Saulkrastiem galīgi kreiss, bet vismaz 98 tur nekam neder!

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 21:51

Nu ta uztaisiju experementu, man bija tik pat ka tuksha baaka, pat rezerve bija ljoti labi izbraukata 65km ar rezervi :evil:
Vardsakot taa, ieleju statjika 95 Ultima, nu Ok
Braucam, nu ta godigi uz 60 pa brivibas ielu, jutu auto raustaas, secinajumi ..........................
Variants Nr 1-vai nu man bija ta piedirsts tas bendzina suknis un visas tas detaljas un nogulumus ar nekvalativu bendzinu ko pildu Trest pa 54snt 95bendzinu
variants Nr 2-statjika 95Ultima vel lielaks mesls nekaa cita bendzintankaaa ?????
8) :lol: :P ;) 8D :evil: :whistle: 8)

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 22:23

labāk nemoki sevi ar tik maznozīmīgām problēmām,jo tici man, visu mūžu tu neizsargāsies no nekvalitatīvas benžas. Un,ja tā ir mūsu nacionālā īpatnība (slikta degviela) tad vēl jo vairāk ir bezjēdzīgi meklēt labāku variantu, jo tāda NAV. Atliek pārvākties ciemos pie SZ :D

Degviela - gorju4eje

29. Aprīlis 2005, 07:37

Benzīns vispār ir mistika, un pierādīt jebko ir ļoti grūti, ja tev pašam nav laboratorijas līdzi.
Tēma slēgta