Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
25. Oktobris 2010, 20:55
25 October 2010 10:06:33 Misters X rakstīja:
domāju, ka šo visu var paskaidrot bez apvainojošiem epitetiem, plash un pārējie

Ja esat tik ļoti gudri, tad noteikti būsiet vismaz tik attapigi, lai iedomājatos, ka NAV visi dzimuši mehāniķi un skrūvētāji.
Kas ir ko?
Nu takš teica normāli Aizmirsti! Ne takš vajag palielīties ... da vēl pagudrot cik vinām garš un cik viņš gudrs...!

Nu ta nolika vietā miers!
Ta ko ta tu gribi?
nav jābūt piedzimušam mehāniķim bet ja tu nejēdz tad neplāties!
Varu derēt ka tam "horošoje sastojanije" atrastos vismaz kādi 5 defekti kuru dēl norrmāaalā valsti viņu jau sen būtu TA aizsūtijuši uz treiļa šrotā
26. Oktobris 2010, 07:30
25 October 2010 21:51:35 Bpa4 rakstīja:
ilgi,es baaztu 2.2 un janvaari! mikasus nav ar ko reguleet!
Tā d&^$^$šana jau Tev laikam ir asinīs, tur pat kardāns vairs nelīdz.
26. Oktobris 2010, 09:54
26 October 2010 08:30:27 Udritis rakstīja:
25 October 2010 21:51:35 Bpa4 rakstīja:
ilgi,es baaztu 2.2 un janvaari! mikasus nav ar ko reguleet!
Tā d&^$^$šana jau Tev laikam ir asinīs, tur pat kardāns vairs nelīdz.
kaada dirshana, taa ir tiira patiesiiba! ko konstateejam ar vien biezhaak un biezhaak!
26. Oktobris 2010, 12:48
interesanti šeit komentāri.....protams var izdarīt jebko javien tik ir nauda un gribēšana.....patspirms mēneša ieluku 3.0 benzina vietā 3.0 24v jauno dīzeli...protams man bija donors un tas nebija mēneša darbs...pārliku pilnīgi visus vadus no donora jo donoram bija daudz extru kādu man nebija ....sākumā bija
kautkādas šaizes ka negāja daži relēji bet normāli padomājot atradu vainu un viss strādā motors rūc un viss elektroniskais strādā... tā kā cik izdevīgi vai neizdevigi to lai domā pats cilvēks kas to taisis piemēram man tas viss izmaksāja 800 kopā ar ritošās restaurāciju...tā kā skataties paši....
ne neticat tad ieejiem draugos Kaspars Geršebeks un albūmā ir donors izārdīts...
26. Oktobris 2010, 13:07
benq, jautājums un lūgums tīri tā skaidrībai. To, ka var uztaisīt jebko, tas visiem skaidrs. Vienīgais — retais to jebko arī uztaisīs funkcionējošu. OK, Tev bija donors, pārliki visu — vai pats ar to ilgāku laiku brauksi? Un vispār, te ļoti noderētu reāls apraksts visam darāmajam, tam, kam nācies iziet cauri šādas pārbūves gadījumā. Un citu pārbūvju gadījumā. Citādi jautājumi var / nevar un "cik maksā?" te jau mazliet sāk apnikt. Jo statistika skarba — vismaz 75% šādu projektu vai nu netiek pabeigti, vai ievelkas uz gadiem. Varbūt vari tad ieviest skaidrību vairāku rindkopu garumā bez var / nevar. Un pieņemot, ka lasītājs no tā visa patiesībā neko praktiski nejēdz (kā ir 75% gadījumu)?
26. Oktobris 2010, 13:47
Normāli līdz pamatiem izārdīts. Tur jau tā lieta, parasti iedomājas, ka tik cik motoru izcelt un citu ielikt...
26. Oktobris 2010, 13:49
Tie nav nekaadi, miiti, pats paarsvapoju no w201 2.0 uz w201 2.5 16v. motors gan tika salasiits no kastiiteem un plauktiem LT, LV utt. Pat ir braucošs kā arī visa ritošā, transmisija utt. nekas nereāls! Tikai tas ar visaam krāsošanām, grīdas krāsošanām ir ievilcies!.. domāju, kā atvilks to dzelzi uz rīgu, janvārī būs uz strīpas.
Pēdējo reizi laboja
Bpa4 - 26. Oktobris 2010, 16:31, kopā labots 1 reizi.
26. Oktobris 2010, 15:19
Bra4, Tev tas Janvāris ir uz 2.3 vai 2.5 motora?
26. Oktobris 2010, 16:28
26 October 2010 16:19:28 RG rakstīja:
Bra4, Tev tas Janvāris ir uz 2.3 vai 2.5 motora?
uz 2.5 viss sagatavots, 4 smukas droseles ar tauriiteem, bet plauktaa. (eergeliites). Bet uz 2.3 8v uzinstaleets un brauc ikdienaa.