Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Mikrometrs

23. Augusts 2009, 23:43

24 August 2009 00:39:53 MBex rakstīja:
Starpcitu jā:
Jauns oriģināls standarts - 100Ls, bet 2 rem.izmērs - pāri pa 200.

un tajā pašā laikā vecajiem gan jau nekādas vainas...

Vecie kļūst ar katru dienu labāki! :D
[/quote]Sāc tirgot!!!

Mikrometrs

23. Augusts 2009, 23:43

plashs - visu cieņu, bet Tavu uzskatu par visu šito nesaprotu!
Nomainīt čaulas, gredzenus, bet atstāt vecos virzuļus?! Jēga, tad vispār kaut ko darīt?!

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 06:59

to plashs kon4aj tut narodu depresnjak nagonjatj! pohodu Ti 4elovek s mozgami i rukami a vedjow sebja kak rebjonok!Da gdeto Ti i prav.Odno nepoimu po4emu ewo Tvoi usluģi ne ,,Sadarbības partneri,, razmeweni? Sozdaj svoi top i raskazivaj ludjam svoi preklu4enija.I nas4ot prodaž mawin Ti vobwe kak Nastrodamus! takije kowmari nagonjajew ludjam 4to kak buto vsja Latvija na taxi litovskogo proizvodstva ezdit.prodavci tebja odinraz lin4ujut...

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 07:09

24 August 2009 00:38:20 plashs rakstīja:
Vo atradu...
Attēls

Lieliski raksturo dzīvīti par tēmu "ideāli dzinēju remonti , ideālas mašīnas" u.t.t....un kosmoss
:super:http://www.youtube.com/watch?v=gSpsC9q8bVs

Plash, es tagad neteikšu, ka esi tāds un šitāds. es vienkārši aicināšu iet un pamācīties, lai saprastu par ko lieta grozās.

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 07:10

24 August 2009 00:43:21 baigais rakstīja:
Nomainīt čaulas, gredzenus, bet atstāt vecos virzuļus?! Jēga, tad vispār kaut ko darīt?!

no sākuma samēri vai vecie ir ok.

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 08:06

24 August 2009 00:43:21 baigais rakstīja:

tapēc arī nesaproti, ka nesaproti :)

Ja dzinējs nav dabūjis rīt smilti, tad vecie virzuļi būs labi.
Virzuļi dilst pēdējie!
Neviens jau šeit nerunā par jauna dzinēja uztaisīšanu, bet par remontu, kuru ir saprātīgi veikt un ko nav.
800 ls ieguldīt virzuļos vecam mercedesam nav saprātīgi, tapēc neviens te to nedarīs. Tapēc arī ieteikumi ir saprātīgi, nevis kā būtu ideālā variantā!

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 09:02

Es takš neko nepiedavju pirkt bet gan varu ar instrumentiem piebraukt un nomērīt ko jums tur vajag vai arī ved bloku vai čaulas šurp un uzliksim uz koordinātu mērīšanas mašīnas-sorry laikam vienkārši neprecīzi izteicos.
Njaa priekš garāžas tādus instrumentus pirkt būtu lieka izšķērdība kaut gan latgalītes tirgū varētu kautko pa lēto dabūt bet nav garantijas ka precīzi rādīs.:P

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 10:59

24 August 2009 10:02:53 S124T rakstīja:
Es takš neko nepiedavju pirkt bet gan varu ar instrumentiem piebraukt un nomērīt ko jums tur vajag vai arī ved bloku vai čaulas šurp un uzliksim uz koordinātu mērīšanas mašīnas-sorry laikam vienkārši neprecīzi izteicos.
Njaa priekš garāžas tādus instrumentus pirkt būtu lieka izšķērdība kaut gan latgalītes tirgū varētu kautko pa lēto dabūt bet nav garantijas ka precīzi rādīs.:P

Vo silti iesaku aizbraukt ja jau tiešām vajag.:wtf:

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 11:03

24 August 2009 08:09:26 Bpa4 rakstīja:
24 August 2009 00:38:20 plashs rakstīja:
Vo atradu...
Attēls

Lieliski raksturo dzīvīti par tēmu "ideāli dzinēju remonti , ideālas mašīnas" u.t.t....un kosmoss
:super:http://www.youtube.com/watch?v=gSpsC9q8bVs

Plash, es tagad neteikšu, ka esi tāds un šitāds. es vienkārši aicināšu iet un pamācīties, lai saprastu par ko lieta grozās.

Ko pamācīties? krievu multfilmas vai kā izmērīt lietu ko īsti tev nevajag? tu par ko īsti?

:wtf:

Mikrometrs

24. Augusts 2009, 19:44

Atbrauca Bra4, pateica, ka visam pipec un topiks tiek slēgts! :baigais:
Tēma slēgta