Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

meklēju gudrus cilvēkus padomam priekš ce300 piemontēt turbo

10. Augusts 2009, 22:54

dugas salonā neaizmirsti ielikt, jo cik zinu tad ar nākamo sezonu Drift lielajā čempionātā varēs piedalīties tikai ar dugām.!

10. Augusts 2009, 22:54

10 August 2009 23:51:19 ce300 rakstīja:
bremzes ar ir kārtībā ar tiiem pašiem 4 cilindriem un frēzētajiem diskiem.
Asd ir kārtībā + plus bloķi ar savedu visu ok un nomainīju tur visu kas mainām( starpcitu ideāli izdomāts bloķis), hadene ar pilnīgā kārtībā + hg atsperes un bilštein amīši. palicis saldais ēdiens ar kārbu un motoru. Svečvadi, sveces, sadalītāj vāciņš un pats rotors, inducene stāv jaunas.
Un lieta tāda, ka es šo auto tā mīlu, ka gribu pamocīties vairāk kā piemēram ,žurkisti, bet braukt ar to un lai sanāk.Par piemērotamību ir plaš jēdziens. Protams ka nav asums kā 4cilindrīgam, bet būs ok. Padomājiet par asumu un Jūsu pieminēto govismu, kad izņem visu salonu un pakojumu, tas auto jau ir par 30% žiglāks bet tik un tā tie 215 ir par maz un vajag droši ka 100 vairāk, kas pēc šī darbiņa būs ļoti viegli panākami, bet nu tad redzēs vai prāta man pietiks, jo pa tūkstošiem vest un taisīt toč nevaru atļauties. Bet ziema visa man priekšā un tāpēc gribu to tiešām pārdomāti arī veikt. Es domāju ka daudzi priecāsies pēc tam līdzi

to asd uzreiz vari amputēt. ja gribi normāli, tad pastāvīgais vismaz 80 %. ļoti elementāri pārtaisīt.

10. Augusts 2009, 23:00

10 August 2009 23:40:27 Bpa4 rakstīja:
asd gan ir bulšits. tās droseles arī nav nepieciešamas. pietiks ar vienu 85 līdz 90 mm (tā pietiks 300 - 400 zirgu motoram). ieplūdes trakta garumu attiecīgi arī vajadzēs pārrēķināt un saīsināt. bremzes no 124 500e derēs bez problēmām. protams labāk izvēlēties kādus tūningfirmas četrcilindru suportus, jo mb ir zvērā smagi. attiecīgi hidrauliskā rokas bremze ar speciāli pielāgotu sviru, kā tas pienākās driftam un šortšifteris, ko priekš mb tirgū nepiedāvā :shura:
par asd man ir citas domas, jā driseles moš var nelikt, bet ja metina visu ieplūdi no jauna, gabals dēļ droselēm nenokritīs, nesaprotu ko Jūs visu laiku maļat pa smagumu, jo to var dabūt tikpat vieglu, kā visas žurciņas, un par hidraulisko roceni nu gan nav problēma, uzliec jebkuru cilindru ar caurplūdi, ja nelieto un to piemontē uz aizmugurējo bremžu eļļas trubiņas un še tev hid rocene rokās. Asd toč neamputēšu, jo saliku šeibas un satelīt gredzenus, un šis kad ir tad 100%. tur tie divi cilindri toč vairs neizslīdēs.

10. Augusts 2009, 23:06

11 August 2009 00:00:56 ce300 rakstīja:
10 August 2009 23:40:27 Bpa4 rakstīja:
asd gan ir bulšits. tās droseles arī nav nepieciešamas. pietiks ar vienu 85 līdz 90 mm (tā pietiks 300 - 400 zirgu motoram). ieplūdes trakta garumu attiecīgi arī vajadzēs pārrēķināt un saīsināt. bremzes no 124 500e derēs bez problēmām. protams labāk izvēlēties kādus tūningfirmas četrcilindru suportus, jo mb ir zvērā smagi. attiecīgi hidrauliskā rokas bremze ar speciāli pielāgotu sviru, kā tas pienākās driftam un šortšifteris, ko priekš mb tirgū nepiedāvā :shura:
par asd man ir citas domas, jā driseles moš var nelikt, bet ja metina visu ieplūdi no jauna, gabals dēļ droselēm nenokritīs, nesaprotu ko Jūs visu laiku maļat pa smagumu, jo to var dabūt tikpat vieglu, kā visas žurciņas, un par hidraulisko roceni nu gan nav problēma, uzliec jebkuru cilindru ar caurplūdi, ja nelieto un to piemontē uz aizmugurējo bremžu eļļas trubiņas un še tev hid rocene rokās. Asd toč neamputēšu, jo saliku šeibas un satelīt gredzenus, un šis kad ir tad 100%. tur tie divi cilindri toč vairs neizslīdēs.

labāk tās droseles atdod man. Tev pietiks ar vienu no kādas 4 litrīgā bmw motora. :D

10. Augusts 2009, 23:26

Ak dies kārtējais kosmonauts kam darīt nav ko. :doh:

Būtu labāk to naudu un effortu ielicis baby making procesā letijai vajag nodokļu maksātājus :togo:

11. Augusts 2009, 07:19

Bik papildināšu Bra4
1. Sāc ar to, ka aizmirsti turbīnu, driftam ir svarīgi Nm ko var iegūt ar kompresoru un + atkrīt vesela kaudze dažādiem sū, kas vajadzīgi turbīnai. Vēlāk būs laiks atradīšu kompresorus kurus ražo Dānijā, mazi pēc izmēriem un ļoti jaudīgi.
2. Pats motors. Jau Bra4 pieminētie klaņi, virzuļi + obligāti dekomresija ja ir spiediens virs 0,5 ( ja intersē ir man formula pēc kuras to aprēķināt) savādāk pie tās slodzes kas ir driftā visam Tavam darbam nav jēgas un skraidāt uz šrotiem un pirkt motorus HWZ kādus tas ir nenopietni.
3. Barošana. Vienīgais man zināmais un cenā pieņemamais vadības bloks ir Abit, kuru var pareizi uzstādīt 6-iem katliem un kurš strādā ar MAP. Forsunkas. Forsunkām ir vēl tāda maza un ļoti svarīga lieta kā DINAMISKĀ ražība kas nav katalogos, nevar vnk ņemt no kaut kā, kam ir lielas ražības forsunkas, tās pašas pieminētās SAAB 2,3 turbo un likt virsū. Ja statiskā ražība ir katalogos, tad dinamiskā ir vnk jāzin, vai jāpiedzen uz stenda.
4. Par ieklūdes kolektoru arī var 2x A4 pierakstīt, nu nav tas tik vienkŗši, nevar ņemt un apgraizīt kolektoru kā ienāk prāta un nepietiek ar vienu formulu ar ko aprēķina kolektora garumu pie kādiem apgr. būs tādi un tādi Nm

p.s isāk, tiklīdz parādās kaut kas vairāk par atmosfēras spiedienu viss ir daudz sarežģītāk.....

11. Augusts 2009, 09:09

sprauslu ražību aprēķina atkarībā no gaisa patēriņa - pieliekot vienkārši rezervi. par ieplūdes kolektoriem arī nav tā, ka A4 lapas jāraksta...

11. Augusts 2009, 09:14

udri, iztīri brillēm stiklus. es tev aizsūtīju tabulu, kur viss ļoti skaidri un gaiši aprakstīts. pie kāda duty cikla - kāda ražība :shura:

11. Augusts 2009, 10:07

11 August 2009 10:14:16 Bpa4 rakstīja:
udri, iztīri brillēm stiklus. es tev aizsūtīju tabulu, kur viss ļoti skaidri un gaiši aprakstīts. pie kāda duty cikla - kāda ražība :shura:

Tur nav viss vajadzīgais, nejauc dažādas lietas. Tabulā ir tikai sprauslu ražība, ar to nepietiek.
Un ieplūdes kolektors ir smalka lieta, viņu nevar graizīt kā patīk. Kad atbrauksi atpakaļ, parādīšu par ko runāju.

11. Augusts 2009, 10:18

Statiskā vs. dinamiskā ražība WTF??
Tēma slēgta