Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

MB Diesel engines

10. Oktobris 2008, 14:58

peec tehnisko datu un naudas ekonomijas un vienkaarshitaates peec, es ieteiktu - W210 290TD

MB Diesel engines

10. Oktobris 2008, 18:04

[user]214137|RTXs|[/user]peec tehnisko datu un naudas ekonomijas un vienkaarshitaates peec, es ieteiktu - W210 290TD

+1
Был у меня Е290, драл его и в хвост и в гриву целый год и ноль проблем. Потом по слякоти, при скорости около 140 км/ч, на повороте, он соскочил с дороги и... погнулся, и я его, погнутого, продал. Сейчас на нём ездит один музчина, он его [мерса] выгнул обратно, ТО - 0, за год поменял одну свечу накала и два солдатика по 8лат. Это очень не плохо.

А так конечно Е320 CDI, как у меня и у Майкла Джексона.

И ещё, автор, бери только автомат, нахер тебе эта палка. Во первых - не найти, а во вторых - не продать потом.

MB Diesel engines

10. Oktobris 2008, 21:21

jāņem tikai automāts, ar manuāli toč bezcers pārdot.

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 01:20

Laikam tomēr būs japaliek pie vecā katla izvēles, baumas par CDI dārgiem motoriem pilnīgi atsit velmi pirkt dīzeli :D
Piemērs iz dzīves - gadu atpakaļ, septembrī nopirku savu zaļo brīnumu, w124, 3.0 dīzelis. 92.gads, pirkts rumbulā, no sērijas tikko no vācijas... spido kruķīts, varēja manīt ar neapbruņotu aci, rupji rēķinot 16 gadi X 25 t/km = 400 t/km varbūt ari vairāk, kas zin, bet dzinējs ka pulkstenis, tfu tfu tfu, 25t/km novīlēju es, eļļu nerij, atgāzes nekādas, vienkarši nav kur peikasīties. Tāpēc ari laikam esu veco tehnoloģiju piekritējs. Un ja ņemt to pašu 210 ar šo 3.0 litru dīzeli, domāju ka jābut uzticamam aparātam :)

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 01:27

CDI ir tāda lieta. Ja man būtu 100% pārliecība, ka visas apkopes bijušas kā pēc pulksteņa un viss līdz pēdējam darīts, es droši vien nenobītos paņemt pat CDI taksi. Bet kaut mazāko šaubu gadījumā — CDI jāņem ļoti svaigs. Tad zini, kas un kā un pats arī esi vainīgs, ja tam motoram kas notiek un jāver vaļā maks.

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 01:28

[user]256240|ruslik_lv|[/user]
[user]214137|RTXs|[/user]peec tehnisko datu un naudas ekonomijas un vienkaarshitaates peec, es ieteiktu - W210 290TD

И ещё, автор, бери только автомат, нахер тебе эта палка. Во первых - не найти, а во вторых - не продать потом.

надо будет попробовать МБ на автомате, для интереса, просто как то давно у меня была Мзда на автомате, старая как свет, ну и работала хреново, вот у меня досихпор моральная травма от автомата... :P

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 01:30

Taisnība gan. MB ar manuālo kārbu un normāla tilpuma motoru pārdot būs tik pat grūti, cik pārdot MB AMG izpildījumā — pirks tikai tie, kas tādu īpaši meklē. Nekad nepirks nejaušs pircējs.

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 08:55

Imeju MB W210 320 CDI 2001 goda! O4enj daze dovolen! Avtomat nikak ne delaet eje xyze! rabotaet kak 4asi! Vot Toljko forsunke odnoj podxodit trindec(160ls gotovitj nado) :whistle: A tak vsje rabotaet! Dyri xvataet! 8D 4to es4e nado? A po povody remonta, ti daze posle polnoj diagnostiki nebyde6j na 100% uveren! vsem izvestno, avto takix godov berje6j kak kota v me6ke! komy yda4a ylibaetsja, a komy i net!

A nas4et dvizka CDI, on kone4no pokapriznej bydet 4em TD, v kotorij xotj s porovoza saljaru s parafinom lej!!! :lol: budet idti kak tank

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 09:41

Ar dzinējiem pagaidam ir skaidrība =)
Ka tikt skaidrība ar velvienu interesantu faktoru - cinkošanu, ka atšķirt kurš ir un kurš nav? VIN? pagaidām esmu redzējs 2 tādus sludinājumus.
Attēls
Labs atmosferniks + cinkotais kuzavs = īsta kapeiku p**** sapņu piepildijums :D

MB Diesel engines

11. Oktobris 2008, 12:20

Nav nevienam MB cinkots kuzavs. Fufels rakstits. Diemzheel :cry:
2.9 TD ir statistiski ljoti neizdevies MB dzinejs. No pre-facelift modeliem iesaku 3.0 TD ar 177 Zs, kas savukart ir viens no veiksmigakajiem MB dzinejiem, ka razhoshanas patentus izmantojushas ari citas markas, tas pats attiecas uz 2.7 CDI (Ssang Young - vel shodien) - vot tas ir raditajs.
A pa lielam japerk pedejo gadu razhoshanas modelji maksimali laba stavokli, vislabak ar zinamu pagatni.
Tēma slēgta