Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Skumīgas pārdomas: Vai mainīt uz mēsluvaboli?

16. Maijs 2008, 15:35

Āmen, cilvēk :D ne man Tevi mācīt ;)

16. Maijs 2008, 15:38

[user]467567|www_numur1_lv|[/user]Un kas bez regulāras eļļas maiņas vēl būtu darāms? Jātraucē dzinējam strādāt? :)

siksnas, filtri, sveces, blīves u.t.t.

16. Maijs 2008, 15:41

[user]540|RICHY|[/user]man jau galīgi vienalga kurš ražo labāku motoru. neesmu MB brenda patriots. visu ko man vajag - ir uzticams un ērts auto. pat ja tas sauktos RAF :D

Tad jau tev vēl atliek nopirkt tādu :D

16. Maijs 2008, 15:42

diemžēl, RAF nav labs auto :D

16. Maijs 2008, 15:44

Ja saliidzina - E 39 M5 no 5.0 nonjem 400 ps ( naakamajam veel vairak)
Audi S 8 no 4.2 ... laikam bija 340 ps ... kameer taja pasha laika E 500 kaa bija taa ir tie pashi 330 :ninja:

16. Maijs 2008, 15:46

Es gan esmu MB patriots. Par to naudu, ko man maksāja W210, es varētu nopirkt daudz jaunāku japāni, vai pat arī pavisam jaunu japāni. Tā arī būtu uzticama mašīna. A komforts vispār ir tikai pierašanas lieta. Pabrauc pus gadu ar žiguli, arī nemaz slikti neliksies.

16. Maijs 2008, 15:47

Patiesībā jau MB tagad ir pats liela problēma, tas ko viņi ražo pēdējos desmit gadus nav tā vārda cienīgs.

Ar ko tad Mb ir ieguvis savu vārdu? Ar ilgmūžību, komfortu un kvalitāti. Un tad kurš no šiem vārdiem ir tagad? Ja nu vienīgi komforts, un tad pirmo gadu.
Braucu ar taksi, praktiski jaunu E klasi......nu piedodiet man, maksāt to naudu ko viņš maksā ?????

Liepājas metalurgam 90 gadu beigās bija w140, neatceros ar kādu motoru, bet katrā ziņā pāris gadu vecs, viņa tika grūstas štukas iekšā, kamēr beidzot piegriezās un pārdeva.

Kas attiecas uz testiem ko eiropā viņi taisa ir viens liels bulšits, parādiet to motoru pēc 500 000, tad paskatīsimies.

Nu kautkā tā apmēram.

p.s. neuztveriet neviens neko personiski.

16. Maijs 2008, 15:56

[user]187512|Udritis79|[/user]Patiesībā jau MB tagad ir pats liela problēma, tas ko viņi ražo pēdējos desmit gadus nav tā vārda cienīgs.

Problēmas, protams, saskatu (piem., rūsa), bet neesmu tik pesimistisks.

[user]187512|Udritis79|[/user]
Ar ko tad Mb ir ieguvis savu vārdu? Ar ilgmūžību, komfortu un kvalitāti. Un tad kurš no šiem vārdiem ir tagad? Ja nu vienīgi komforts, un tad pirmo gadu.
Braucu ar taksi, praktiski jaunu E klasi......nu piedodiet man, maksāt to naudu ko viņš maksā ?????

Taksis nav tas labākais piemērs jebkam. Modeļi letākie, braucēji jākļi utt.
Un vispār nav nemaz tik slikti. Tagad pat mīkstākiem modeļiem ir pieejams ādas imitācijas salons, elektriskie sēdekļi defaultā, kaut kāds air condition arī laikam ir defaults.
Kādriez tikai plikus lupatniekus dabūt varēja.

[user]187512|Udritis79|[/user]
Liepājas metalurgam 90 gadu beigās bija w140, neatceros ar kādu motoru, bet katrā ziņā pāris gadu vecs, viņa tika grūstas štukas iekšā, kamēr beidzot piegriezās un pārdeva.

Ja tā ir uzņēmuma mašīna, ar kuru brauc vairāki purni, tad tā var nojāt jebko. Ir mudaki, kas pat savu krānu salauzīs.

16. Maijs 2008, 16:02

Atceros keisu. Braucu ar foršu BMW 523i, tolaik četrus gadus jaunu. Tomēr nejutos piederīgs šai markai un nolēmu pārdot. Pārdošanas procesā man pieslēdzās viens kekss ar E klasi dīzeli, jaunāku bet taksi. Bija atdzinis tikko no Vācijas.
Laimīgākais brīdis bija tad, kad pēc testa brauciena atkal iesēdos atpkaļ savā E39.

Tāds šrots likās tobrīd tā E-klase (skumjā)!!

Bavārietim salonā ir specifiska smarža, kas man baigi patīk. Tomēr vadītāja vietas ērtība MB ir nesalīdzināmai ērtāka.

16. Maijs 2008, 16:22

[user]467567|www_numur1_lv|[/user]

Tāds šrots likās tobrīd tā E-klase (skumjā)!!

Bavārietim salonā ir specifiska smarža, kas man baigi patīk. Tomēr vadītāja vietas ērtība MB ir nesalīdzināmai ērtāka.

Taksis! Tos taču neviens ar galvu domājošs taksists nepārdos, kamēr nebūs nobraucis līdz stāvoklim, kad viss jau tuvojas beigām...

Dienas padoms:
Nevajag pirkt izdevīgus variantus par lētu naudu. Nefig bojāt priekšstatu par MB. :)
Tēma slēgta