Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 08:43

1. Sikumus tuvāk zinās tad, kad to kārbu noņems un apskatīsies.

2. B/u kārba ir lotereja (uz paša veixmi un atbildību)

3. Remkomplekts Tavai kārbai maksā līdz 300 LVL dzelži, +darbs, + garantija, ja taisīsi normālā kantorī.

4. Nav nekas traģisks, nepārdzīvo- tagad vismaz sataisīsi un brauksi ar baudu, ne ar rāvieniem utt.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 08:44

[user]381866|stuntman|[/user]Labāk pastāsti, Vitjok, kā tieši Tev izdevās dabeigt to kārbu.
Iemet bildes, citādi es to izdarīšu :evil:

nu kā parasti nobeidz līdz galam ? Spolējoties pa asfalta laukumu ?

ne to što ar MB nevar spolēt, bet, ja kārba iet uz beigām jau "nolietojuma"ziņā, šis faktors palīdz ātrāk .

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 08:49

tā ir. slikta un neregulāri mainīta eļļa, traka braukšana...

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:05

nu domāju, ka ar jauno kārbu es pilnībā atmetīšu šos ieradumus. ar vienu reizi pietiek.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:07

[user]387025|Viks|[/user]nu domāju, ka ar jauno kārbu es pilnībā atmetīšu šos ieradumus. ar vienu reizi pietiek.

ņem mehāniku un ārdies uz nebēdu 8D - bet ar prātu :ninja:

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:13

[user]387025|Viks|[/user]nu domāju, ka ar jauno kārbu es pilnībā atmetīšu šos ieradumus. ar vienu reizi pietiek.

Zelta vārdi.... :D

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:13

Nav jau tā ka visu laiku ārdos. tas bija tāds mirkļa vājums. Gribējās parādīt, ka mersis nav ne ar ko sliktāks par BMW.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:15

[user]387025|Viks|[/user]Nav jau tā ka visu laiku ārdos. tas bija tāds mirkļa vājums. Gribējās parādīt, ka mersis nav ne ar ko sliktāks par BMW.

Laikam parādīji gan. Lūzt tāpat :D

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:16

[user]387025|Viks|[/user]Nav jau tā ka visu laiku ārdos. tas bija tāds mirkļa vājums. Gribējās parādīt, ka mersis nav ne ar ko sliktāks par BMW.

neviens no abiem nav slikts, abi ir kolosāli inženieru sasniegumi.

Atšķirība ir mērķauditorijā.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 09:21

[user]2|SZ|[/user]

neviens no abiem nav slikts, abi ir kolosāli inženieru sasniegumi.

Atšķirība ir mērķauditorijā.

Man laikam ir personības dalīšanās :munk: :must:
Tēma slēgta