Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kur ir leetaaka bodiite riiga

03. Maijs 2007, 16:46

ja tev pazistams kads pardevejs auto veikala variet taisit kauko lidzigu bet ja nav tad ta pat cenas atskiras un tas lielaka mera ir atkarigs no kurienes tie veikali pasi nem dalas piem.ja vini parperk no kada cita veikala latvija (ka tas ari vairuma gad notiek) tad cena bus augstaka neka ja pirksi veikala kur pasiem detalas nak no eiropas. a tie veikali kam vinas nak no razotajiem parsvara nodarbojas ar vairumtirdzniecibu un tirgo vinas uzreiz talak mazumtirgotajiem sanak ta ka jo mazak starpnieku jo zemaka cena bus vienai un tai pasai detalai Tur vispar ir baigas maxinacijas iespejamas pasi pardeveji taisija tadu ciparu ka alga bija ka nieciga piemaksa tam ko vini uztaisija bet liekas ka vinus piekera un atlaida
tapec ari sanak ka viena veikala MB gultnis maksas 50ls cita veik. identisks 25ls. bet zinat kur uz interesejoso detalu ir letaka cena parastam cilvekam praktiski nav iespejams tas japrasa tiem kas tirgo detalas un no visiem tiem veikaliem ko jus tur esiet nosaukusi man nekas nav vests 8D nu aptuveni taa ....pats ar to nenodarbojos tapec atstastiju aptuveni ka es to sistemu saprotu :D

03. Maijs 2007, 16:53

Tikko pat pirku uudens suukni un nezinu kapeec bet tur bija viss leetaak nekaa citur ar atlaideem...
Cik zinu ka vinji lielaako dalju visi pat Dominiks njem no kaut kaadas noliktavas polijaa....
Taa ir informaacija ko es zinu...
Pa paareejo man nav ne jausmas cik kursh liek tos uzcenojumus savaam preceem...

03. Maijs 2007, 20:19

[user]219007|marcello7777|[/user]Nu nez es pa euvro nevaru suudzeeties jo parasti tur uz reiz paprasa vai detaljas vajag preksh seviim vai uz paardoshanu...
Protams cenu starpiiba ar ir liela bet es uzskatu ja reiz brauc ar mersi tad arii liec normaalas daljas un brauc. Nevis saliec leetos kjiinieshus un briinies ka mashiinu liidz galam nevar sataisiit, jo liekotno viena gala kopaa otraa galaa jau bruuk...
Es personiigi dziivoju truuciigi bet uzskatu ka mashiina ir jaauztur patstaaviigi ja gribi lai vinja tevi nepievilj

Tas pedejais teikums......i suppppper :D
Tēma slēgta