Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 55 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kur lēti nomainīt sajūgu?
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 23:42 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]194540|Juxila|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Cik ilgi tas auto Tev eksplotējās? Naudas daudzumus katrā servisa apmeklējumā, cik?

konkrēti man-no oktobra....ir tā-iepriekšējais saimnieks-absolūti neko nav darījis-tur ir bijis absolūts PO uz visu-to aju uzreiz servisā pateica...tika piedavāts visu uzreiz no A-Z mainīt,meklēt un darīt-bet tur tad būtu otra ja ne trešā mašīnas vērtība...nu ja tā rupji rēķina-1986.gads....
pirmā nopietnā reize bij par izpūtēju un to visu..otra-kardāns,rezonātors...
vidēji abas reizes katra pie 100 Ls

Mercedes ne ar tādiem vien bojājumiem brauc :D Ņeķer kreņķi un meklē citu :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 23:43 
Lietotāja avatārs
fuj-aizmirsu-ģenerators un viss pie ta arī....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 23:44 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]

man nevaig "ne ar tadiem vien bojājumiem"....man vaig normāli-un citu negribu....priekš kam atkal iegrābties-nopirkt kaķi maisā un tad tik ņemties...šitam drīz jau vairak vai mazāk viss būs nomainīts..gan jau vel kādu laiku paripos.... 8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 23:50 
Lietotāja avatārs
Citēt:
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]

man nevaig "ne ar tadiem vien bojājumiem"....man vaig normāli-un citu negribu....priekš kam atkal iegrābties-nopirkt kaķi maisā un tad tik ņemties...šitam drīz jau vairak vai mazāk viss būs nomainīts..gan jau vel kādu laiku paripos.... 8)

Ar veciem auto notiek ļoti vienkārši - vienu apli ar remontiem vēl nēsi paveicis, kad parādās citas problēmas. Pareizāk - braukt kamēr beņķis izkrīt uz asfalta, tad risināt problēmu. Netiec iekša, paņem ķieģeli un izgāz logu. Loga vietā iemontē izņemamu finieri :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2007, 07:04 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Oktobris 2006, 21:44
Atbildes: 1306
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Dazādas

nu ja pa 100ls ir bijuši remonti tad jau normāli, man bija motora maiņa ar visu motoru un pērējām figņām uz 350ls plus vel 200 par regulēšanu fursunk;am utt tā kā nav stresa gan jau ka būs ok!

Man ar patīk ja viss ir štokos un es zinu ka auto labi ripo!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2007, 07:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
par to sajūgu, gan jau ka gaiss kaur kur cilpo - jāmēgina atgaisot :) - manējai palīdzēja 8) Nesen pārlasīja kārbu - darbs vien bija ~45Ls, vēl var būt ka izspiedējgultnis čupā, - jo tas man bija ar uz robežas un servisa veči teica ka vienā labā mirklī varēju palikt bez sajūga :?
par tiem remontiem vecākam
MB - labāk braucu ar 20 gadu vecu mersi nevis 6-10 gadus vecu mašīnu!!! 8D - komforts :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2007, 08:31 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]

Ar veciem auto notiek ļoti vienkārši - vienu apli ar remontiem vēl nēsi paveicis, kad parādās citas problēmas. Pareizāk - braukt kamēr beņķis izkrīt uz asfalta, tad risināt problēmu. Netiec iekša, paņem ķieģeli un izgāz logu. Loga vietā iemontē izņemamu finieri :D

... tas tāpat kā ar rīgu - nekad nav gatava, vienmēr būs sarakstiņš ar lietām kas jāsataisa, bet viņš papildinās ātrāk, nekā tie darbi izpildās.... kad man bija mersis, katru nedēļu vienu dienu pavadīju garāžā kautko ķimerējot, nekad nebija labi, bet vai es par to bēdājos? NĒĒĒĒE - mercēdesu remontēt ir prieks un bauda :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2007, 08:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Ja sajūga pedālis paliek mīksts un nenāk atpakaļ sistēmā ir gaiss, liela varbūtība, ka galvenajam cilindram beigušās manžetes. Jāpaceļ tepiķis vadītāja priekšā un jāpalūr vai galvenais cilindrs nelaiž ārā eļļu. Manžetes nav dārgas, nomainīt servisā var stundas laikā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2007, 09:34 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]194540|Juxila|[/user][quote][user]75137|Bpa4|[/user]

... tas tāpat kā ar rīgu - nekad nav gatava, vienmēr būs sarakstiņš ar lietām kas jāsataisa, bet viņš papildinās ātrāk, nekā tie darbi izpildās.... kad man bija mersis, katru nedēļu vienu dienu pavadīju garāžā kautko ķimerējot, nekad nebija labi, bet vai es par to bēdājos? NĒĒĒĒE - mercēdesu remontēt ir prieks un bauda :)[/quote]
Var doties uz garāžu un gadu nenākt ārā, bet tikuntā viss nebūs sataisīts :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2007, 19:45 
Lietotāja avatārs
nu tātd--Lāčplēša ielu 17.40 noliku miera stājā-paliku i bez sajūga i bez ātrumiem....viss pagaidām beidzās tā-ka bij jālej hidrauliskais šķidrums...pagaidām iet-bet sestdien braucu remontēties.....

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 55 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012