Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

NEVAR PIELAIST!!!

24. Augusts 2006, 09:09

mēģini izsekot, no tukšgaitas apgriezienu regulatora, tad jau atradīsi. Parasti gan tās trubas nokrīt gāzes autiņiem, tev cik sapratu nav gāze... ? bet viņa parasti ir palikusi cieta un vaļīga, varbūt nokrita no pati no sevis...[/quote]

A nu to trubiņu nemaz nav tik viegli noņemt, galīgi cieta vēl nav..
Bet nu gāze man gan ir un šķiet ka tanī brīdi braucu tieši uz gāzes.
Jebkurā gadījumā es nekādu sprādzienu nedzirdēju, jo bij trokšņains.
Un ja arī būtu gāzes sprādziens noticis, tad būtu nokritis tas trubas gals, kurš iet pie gaisa uztvērēja, vismaz tas man parasti maucās nost...
Anyway....šodien celsim uz pacēlāja un skatīsimies, un arī diagnostiku vēlreiz taisīs, jo vakar neesot bijis pareizais štekerītis ar ko pieslēgties .

NEVAR PIELAIST!!!

24. Augusts 2006, 09:17

āāa, ja tev ir gāze, tad 100 % tā truba, tik nesaproti ko tu tajā diagnostikā redzēsi? nav jau elektroniskā šprice...

NEVAR PIELAIST!!!

24. Augusts 2006, 09:27

[user]83747|pinguin|[/user]āāa, ja tev ir gāze, tad 100 % tā truba, tik nesaproti ko tu tajā diagnostikā redzēsi? nav jau elektroniskā šprice...

Ar kompi pārbaudīs piemēram EZL, jo šķiet ka dzirkstele ir nelaikā, ja nebūs trubas vaina protams.

NEVAR PIELAIST!!!

25. Augusts 2006, 07:13

[user]1874|jipis|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]āāa, ja tev ir gāze, tad 100 % tā truba, tik nesaproti ko tu tajā diagnostikā redzēsi? nav jau elektroniskā šprice...

Ar kompi pārbaudīs piemēram EZL, jo šķiet ka dzirkstele ir nelaikā, ja nebūs trubas vaina protams.

nu jopcik ar ārā.... da vienkārši iebāz roku zem izplūdes kolektora un tā rīktīgi izčamdi... gan jau atradīsi tukšu slotu, kur kādreiz ir stāvējusi trubina, bet uz diagnostiku - regulēšanu tā vai tā ir jābrauc... gan jau pēc gāzes šaviena no savas vietas būs izists gaisa mērītāja disks.. principā vinu var saregulēt pats ar āmuru un meiseli :D tur tāda tapa pa kuru var uzbliezt... bet lai labāk bauc uz to diagnostiku!

NEVAR PIELAIST!!!

26. Augusts 2006, 19:09

šodien tika atkal izvarota visa ke-jetronic sistēma, bet rezultāta nekāda. Servisā nostāvēja 3 dienas un arī bez rezultatiem, jo viņiem redziet neesot uzgaļa priekš diagnostikas un neko nevar izdarīt :x
Visas mehāniskās daļas ir veselas, izņemot brīvgaitas stabilizators, bet nu man viens ejoš bij rezervē, bet arī ar to motoram nav ne mazākās dzīvības pazīmes, viņš pat uz sekundi nepaķer :!

Tākā rīt lidoju ar samaļotu uz Rīgu =)

NEVAR PIELAIST!!!

26. Augusts 2006, 19:30

[user]1874|jipis|[/user]šodien tika atkal izvarota visa ke-jetronic sistēma, bet rezultāta nekāda. Servisā nostāvēja 3 dienas un arī bez rezultatiem, jo viņiem redziet neesot uzgaļa priekš diagnostikas un neko nevar izdarīt :x
Visas mehāniskās daļas ir veselas, izņemot brīvgaitas stabilizators, bet nu man viens ejoš bij rezervē, bet arī ar to motoram nav ne mazākās dzīvības pazīmes, viņš pat uz sekundi nepaķer :!

Tākā rīt lidoju ar samaļotu uz Rīgu =)

Vot chert jerunda kakaja!
kogda pochinish, daj znatj chto tam bilo!
O.

NEVAR PIELAIST!!!

26. Augusts 2006, 20:44

Ir arī pozitīvi momenti -alu izdzersi pats :)

NEVAR PIELAIST!!!

26. Augusts 2006, 21:02

[user]8980|Bismarks|[/user]Ir arī pozitīvi momenti -alu izdzersi pats :)

:lol: Var jau arī padalīties ar kādu ;)
Starp citu...vai kādam klātesošajam nav kāds Mersis(var arī kāds cits modelis) ko izīrēt uz divām nedēļām, par saprātīgu cenu :ninja:

NEVAR PIELAIST!!!

14. Septembris 2006, 21:36

Beidzot izlaidu likumu ar savu mersiti 8D
Nesanaks vairs nevienam alins, tapec ka neviens neuzmineja, jo vaina bija elektronika, precizak sakot aizdedzes spole (jeb babina, ka nu tur vinu sauc) un sukna relejs. Vismaz ta man pateica servisa. Kope par visu izliku 240 :?
Galvenais ka autins ruc un brauc :woohoo: Paldies visiem, kas centas palidzet.

NEVAR PIELAIST!!!

15. Septembris 2006, 09:58

240 Ls !!!!! 8D :! :cry: WTF??? Džeki normāli uz tevi uzvārijās, pa to naudu jau veselu w124 var rezervesdaļam nopirkt...
Tēma slēgta