Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kāds ir Jūsu MB dzinēja eļļas spiediens?

25. Maijs 2006, 09:05

klāt jābūt šlauciņai no eļļas filtra

25. Maijs 2006, 09:15

ok, kad eļļu mainīšu --> tad skatīšos, mainīšū jūnijā sākumā, kad eļļu, eļļas filtru, sveces mainīšu, un taisīšu sev gāzi beidzot, apnika menesī sotoku uz bendžu terēt. :ninja: :ninja: :ninja:

25. Maijs 2006, 10:40

[user]540|RICHY|[/user]klāt jābūt šlauciņai no eļļas filtra

tā ir tikai aizvēsturiskiem MB :D
124 tajam ir elektrisks dačiks, kurš diezgan bieži noklājas, un stulbums tas ka ja noklājas tad rāda visu laiku pilnu spiedienu, un cilvēkam liekas ka viss ir ok, kaut varbūt spiediena jau vairs nav.
ja pieliek pa taisno pie masas tad arī rādīs visu laiku 3 atm (pie ieslēgtas aizdedzes). Droši vien pielikts uz pārdošanu, jo spiediens par mazu...

25. Maijs 2006, 10:45

sorry,kļūdijos.
Bet nepiekrītu par aizvēsturi. Ja jau tāda vecā sistēma darbojas,bet jaunā-nē,tad secinājums- tāda sistēma ir īstajiem mersedesiem :D

25. Maijs 2006, 10:45

neliela korrekcija! Es uzrakstīju: "eļļas līmeņa dat4iks, nevis eļļas spiediena"

25. Maijs 2006, 10:52

tad es vispār esmu visu sajaucis :angel:

25. Maijs 2006, 11:53

[user]156780|Magic_bulet|[/user]neliela korrekcija! Es uzrakstīju: "eļļas līmeņa dat4iks, nevis eļļas spiediena"

tad kuru tad tu īsti domā, arī pēc korekcijas nevar saprast.

25. Maijs 2006, 18:53

Sintetikai ir exelentas mazgāšanas spējas, tāpēc veciem dzinējiem var rasties problēmas, kad atslāņojas visas rores ..., bet ja šis etaps jau noiets, tad nekādas vainas :whistle:

Bet viss tas ko iesaka Domeniks MB vārdā, ir tikai pie viņiem un par ārprāta naudu :blink: ..., bet galvenais taču lai auto ripo tā, ka pašam prieks vai ne !

Te nāk atmiņā kā pirku savējo ..., vieni teica, ka re kāds foršs balts dūms, tas esot īstais ..., citi atkal atzīmēja melnā dūma autentiskumu, jo viņu pārdodamajiem bij tieši tāds :) Kamēr finālā atradu vispār bez dūma, kaut taisnības labad jāatzīmē, ka par 35% dārgāku nekā tie, kas ar īstenajiem merša dūmiem ! :angel:

25. Maijs 2006, 19:02

balts dūms :D
Tur jau motoram čau :D
Melns dūms- sprauslām čau.
Bez dūma- super

25. Maijs 2006, 20:29

Tagad jau es arī gudrs, bet toreiz kad no Mershiem ne bū, ne bē ..., mašīnas pirkšana viens vienīgs "lohatrons", ja vien neesi autoatslēdznieks, kas "cērt zivi" ... :D
Tēma slēgta