Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

MB kļuva nekustams

20. Janvāris 2006, 19:10

[user]37006|enrikexxx|[/user]Es ar savu dizeliti nepielaidu, pirmo reizi :(
Pienemsim, ja kaut kas taads notiek un nav ar ko ievilkt, ko lai dara taadaa gadijumaa? Degvielas filtru meeginaat sasildiit ar kaut ko?
Iesakiet savus variantus

vari liet klaat piedevas solarkai ,es vismaz kadreiz leeju iekshaa dubulto porciju(saakot no -15) -ja baakaa 30litri tad to briinuma porciju gaazu kaa uz 60litriem(apmeeram),vari ar bendziinu pashkjaidiit 1.5-2L uz 10L soljaaras.Iegadaajies ladetaju ar starta palaideeju(laikam taa saucaas) un tev to dzineeju taa iegrieziis tas palaideejs 8D ....

MB kļuva nekustams

21. Janvāris 2006, 16:17

Cik es zinu, ar eļļu kārbā nekas nenotiek, priekš kam viņu mainīt? Es jau varu nomainīt, vienkārši esmu dzirdējis, ka nekas ar viņu nenotiek!

MB kļuva nekustams

21. Janvāris 2006, 17:30

[user]83747|pinguin|[/user]viens jau te vakar minēja par to ka izpūta eļļu pa šķupa caurumu...
Arī mani šorīt piemeklēja šitā nelaime. Un ne vienīgo. Iebraucu bendzīntankā lai nopirktu ugunsdzēšamo aparātu, jo eļļa tecēja uz kolektora un bija bail ka aizdegsies, bendzīntankā sēdēja trīs veči kas sildīja motorus un gaidīja kad atkusīs kartera ventilācija. Tad aizbraucu uz servisu nopirkt eļļu ko pieliet klāt, jo sāka jau degt eļļas līmeņa lampiņa un šie saka ka viņiem jau trīs mašīnas šorīt bijušas ai to pašu problem. Šitādu prikolu ne es ne servisnieki nebija pieredzējuši.

pazinjam ar VOLVO 760 (benziiniekam) arii aizsala kartera ventilaacija ;) a manam mersim vis chikiniekos :D DIESEL POWER :headbang:

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 14:29

Man te vakar pastāstīja tādu fišku... Renault ieleja benžu no Statoil, no rīta nelec, BMW ieleja dīzeli no Neste, lec kā pulkstenis!!! Secinājums, ka nav nemaz tik labs tas Statoil! Es te finansu trūkuma dēļ pēdējās dienās leju benžu Trest`ā, nekādu problēmu nebija pie tiem -30!!! 8)

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 16:15

[user]26014|Roma|[/user]Man te vakar pastāstīja tādu fišku... Renault ieleja benžu no Statoil, no rīta nelec, BMW ieleja dīzeli no Neste, lec kā pulkstenis!!! Secinājums, ka nav nemaz tik labs tas Statoil! Es te finansu trūkuma dēļ pēdējās dienās leju benžu Trest`ā, nekādu problēmu nebija pie tiem -30!!! 8)

Benziinu -30 neietekmee. ;)

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 16:18

otrdien būs siltāks,tad jau varēs vālēt :D

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 16:23

da ja vot tozhe vo vtornik poidu probovatjzavoditj! :)

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 16:24

[user]18951|Ingus|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Man te vakar pastāstīja tādu fišku... Renault ieleja benžu no Statoil, no rīta nelec, BMW ieleja dīzeli no Neste, lec kā pulkstenis!!! Secinājums, ka nav nemaz tik labs tas Statoil! Es te finansu trūkuma dēļ pēdējās dienās leju benžu Trest`ā, nekādu problēmu nebija pie tiem -30!!! 8)

Benziinu -30 neietekmee. ;)

Bet ūdeni gan!!! ;)

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 16:25

Redzēs kas man rīt būs... 2 dienas nostāvējis garāžā... bet pie -30 leca!!! :evil:

MB kļuva nekustams

22. Janvāris 2006, 16:26

[user]540|RICHY|[/user]otrdien būs siltāks,tad jau varēs vālēt :D

Cerams, ka taa, man apnicis salt... :?
Tēma slēgta