Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 14:02

Mjaa viens braukaaji, a mani nevareej panjemt lidzi :? :x

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 14:04

Nu bet tu taču skolā biji! Bet kad piezvanīji, es jau braucu uz mājas pusi...

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 14:08

Bla bla bla

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 17:36

[user]57765|Myth|[/user]Nav obligati atrums jaspiez, motors jagriez ir. Aizbrauc uz kadu trasi, vai ari laid pa pilsetu ne vairak ka ar otro atrumu. :)

šitā fiška cauri neies.Tā var tikai un vienīgi nokaut motoru.
Spiežot maksimālo ir pavisam cita slodze.Apgriezieni nav uz maximumu,bet degvielu dzen cauri nemērā,līdz ar to tīrās tā lieta.

Roma,es pagājušo nedēļu tēva audi pamociju.Gribi no tava arī izspiedīšu 200 km/h vēsi.

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 17:48

Nē RICHY, paldies, pats kaut kā... :whistle: :lol: :ninja:

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 17:55

es tik gribu,lai tu saproti,ka parasta gāzēšana neko nedos.Tikai sliktāk būs. A tas,ka 15 gadi mašīnai it neko nespēlē.Sprauslas tev ir samērā ok.
Nevajag iegruzīties uz baigajām naudas summām un nerēāliem projektiem.Vienkārši ļauj mersim izskireties,citādi iesīkstēs no šitās saudzēšanas :D

Motora problēmas w201

19. Oktobris 2005, 18:01

Nu vot 6-dien uz laukiem braukšu... :whistle: :evil: Tikai ar senčiem, moš ka nesanāks... :( Bet nu redzēs! Un es visu saprotu, vienkārši nu nav laika un iespējas! Bet baigo naudu es tagad savā Mersī vienkārši nevaru likt, nav man tās naudas... Tagad domāju kur dabūt 40Ls, lai nomainītu to spoli... :? :(

Motora problēmas w201

01. Novembris 2005, 18:26

Vakar nomainīju aizdedzes spoli... Aizbraucu uz servi, atkal pārbaudīja (bezmaksas) un pateica ka viss ir OK! Bet vienalga motorīts bišķiņ raustās, cilindri laikam nepareizi strādā, vai arī jānomaina tas vāks, pie kura pieslēgti svečvadi... :?

Motora problēmas w201

01. Novembris 2005, 18:29

Vēl man ieteica izgriezt katalizatoru, jo viņš iekšā jau ir aizsērēts un līdz ar to cilindros kaut kas tur par lielu... vai nu kaut kāds spiediens, vai kas... Pateica ka būs bišķin lielāka jauda un mazāk ēdīs benzīnu... Katalizatora izgriešana maksā pie viņiem ap 10Ls... Un to pēc tam varēs nodot... Kādas domas, vai ir vērts to demontēt?

Motora problēmas w201

01. Novembris 2005, 18:38

[user]26014|Roma|[/user]Vēl man ieteica izgriezt katalizatoru, jo viņš iekšā jau ir aizsērēts un līdz ar to cilindros kaut kas tur par lielu... vai nu kaut kāds spiediens, vai kas... Pateica ka būs bišķin lielāka jauda un mazāk ēdīs benzīnu... Katalizatora izgriešana maksā pie viņiem ap 10Ls... Un to pēc tam varēs nodot... Kādas domas, vai ir vērts to demontēt?

1.Motors dēļ aizdirsta katalizatora neraustās.
2.Ja izgriezīsi, auto skaņa būs kā konservbundžai.
Tēma slēgta