Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Vajag dzinēja meistaru!!!

04. Augusts 2005, 19:40

bišku piegrieza sūkni.Dinamika bišku švakāka

04. Augusts 2005, 19:46

Nu nekas, pēc tam atgriezīsi atpakaļ!!! ;)

05. Augusts 2005, 08:40

bāc.pie visām kaitēm vēl jau klāt ir arī pakaļējās bremžū šļauciņas un bremžu caurulīte,kas iet uz pakaļējiem riteņeim.Tas viss ir jānomaina.
Servisā par darbu vien prasa vismaz 20 latus 8D .Nu bļīns,būs jāklausa Aicis un jāņemās pašam.Bišku bail gan ir.Nekad to neesmu darījis :?

05. Augusts 2005, 08:42

[user]540|RICHY|[/user]bāc.pie visām kaitēm vēl jau klāt ir arī pakaļējās bremžū šļauciņas un bremžu caurulīte,kas iet uz pakaļējiem riteņeim.Tas viss ir jānomaina.
Servisā par darbu vien prasa vismaz 20 latus 8D .Nu bļīns,būs jāklausa Aicis un jāņemās pašam.Bišku bail gan ir.Nekad to neesmu darījis :?

Es izbaudīju brežu šlandziņu maiņu! PAts grūtākais ir viņas dabūt valā, lai nepārrautu vītni! VIens šlandziņs man izmaksāja 4,90 ls ;)

05. Augusts 2005, 08:43

a mainiji ar parastām atslēgām,vai vajadzēja pirkt kādu īpašo?

05. Augusts 2005, 08:44

[user]540|RICHY|[/user]a mainiji ar parastām atslēgām,vai vajadzēja pirkt kādu īpašo?

Nē ar parastajām tik vajadzēja mazo atšlēdziņu uz 8 vai 7 neatceros! ;)

05. Augusts 2005, 08:48

cik laika tev aizgāja uz to visu?un kā gāja ar atgaisošanu?

05. Augusts 2005, 08:52

[user]540|RICHY|[/user]cik laika tev aizgāja uz to visu?un kā gāja ar atgaisošanu?

Aiņēma tas biškī vairāk kā stundu kamēr dabūja vaļā un savākt kopā! Ar atgaisošanu nebij nekādas problēmas... tika izspiest vis liekais gaiss kas bij ticis iekšā! :)

05. Augusts 2005, 08:53

nu,tad nav ko.
Bet vēl jau jānomaina tā dzelzs trubiņa :(
To nu došos meklēt kaut kur.

05. Augusts 2005, 08:54

[user]540|RICHY|[/user]nu,tad nav ko.
Bet vēl jau jānomaina tā dzelzs trubiņa :(
To nu došos meklēt kaut kur.

Nu man vēl ciešamas ir... bet maiņīt viņas ir baigais čakars vcik es tur uzmetu acis! :?
Tēma slēgta