Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 16:19

drusku sūdi sanāk.
Zvaniju vienam vecim un interesējos par kvēlsveci.
Nu saka,lai viņu normāli ieskrūvētu un uztaisītu to vītni,drošāk ir ņemt nost galvu.A tas jau atkal pavelk uz labu piķīti.Bļins,vispār riebīgi.Vecis pats motorus netirgo,bet iesaka vispaŗ uzlikt citu,lai jebņa mazāka :? Tas nozīmē,ka jāapsver 1.varianta lietderība
:cry:

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 16:27

[user]540|RICHY|[/user]drusku sūdi sanāk.
Zvaniju vienam vecim un interesējos par kvēlsveci.
Nu saka,lai viņu normāli ieskrūvētu un uztaisītu to vītni,drošāk ir ņemt nost galvu.A tas jau atkal pavelk uz labu piķīti.Bļins,vispār riebīgi.Vecis pats motorus netirgo,bet iesaka vispaŗ uzlikt citu,lai jebņa mazāka :? Tas nozīmē,ka jāapsver 1.varianta lietderība
:cry:

Zini, pastāv jau variants, ka Tavā motorā ir tik daudz taisāmā, ka labāk paņemt citu bojātu, kam izrādās stipri mazāk remontējamā un maināmo detaļu... arī to vajag paturēt prātā, ka viens beigts motors atšķiras no otra un no ārpuses to nepateikt...

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 16:29

taisnība jau ir.
Značit 1. variants atkrīt pilnīgi
Vajadzētu saņemties uz 2. variantu,bet jūtu,ka naudas tik ātri nebūs.
Cerēju,ka būs ātrāk,bet nekas nekas neiet tik gludi,ka gribētos.A cik tad ilgi vēl bez riteņeim sēdēt.Es jau sāku skumt :)

Var būt apsvērt 3.variantu? Servisvecis teica,ka 3. variants būtu jēdzīgāks :?

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 16:30

var būt pievienot vēl 4. variantu :D Tas varētu būt kā laba 2.4 dzinēja iegāde.Bet,pie Hara nav jēdžiga.Pats atzinās :)
Es tam Harim drusku arī ticu ;)

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 16:35

Nu vo... a ko es teicu par 1. variantu... :whistle: ;)
Nu tad tiešām labāk 3. variantu apdomā! ;)

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 16:51

Grūti runāt un izvēlēties, ko iesākt, jo vienīgais skaidrais ir tikai vizuāli redzamais, ar to pietiek, lai zinātu, ka nav labi... 2. / 3. variants... Nu, ātrāk gatavs varētu būt plika motora pārlikšana, bet nevar jau zināt, vai pēc tam tas atkal nav jāvelk laukā... toties tiec pie braukšanas... Varbūt sāc domāt no otra gala -- kurā brīdī mašīna vismazāk vajadzīga -- vari to remontēt, pēc tā arī saplāno šī brīža darbības. Otrs variants -- ja tas potenciālais donors gausi, bet kustas, tad varbūt vari to pagaidām izmantot līdz tiec pie vajadzīgās naudas...

palīdziet izvēlēties...

07. Jūnijs 2005, 21:59

Mizx,gribi teikt,ka tas brūnais kustās?Es torezi vecim prasiju,lai piešķiļ,teica,ka nevarot.Sapratu,ka motoram ir galīg psc :?

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 12:19

[user]540|RICHY|[/user]Mizx,gribi teikt,ka tas brūnais kustās?Es torezi vecim prasiju,lai piešķiļ,teica,ka nevarot.Sapratu,ka motoram ir galīg psc :?

Es tā mazliet vispārīgi izteicos, jo vienmēr ir variants atrast arī citu. Par konkrētā motora iedarbināmību nezinu. Bet, ja saka, ka tā ritošā daļa esot labā stāvoklī, tad šajā gadījumā es tam tiešām ticu.

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 12:21

nu manīsim,manīsim. Bik jāpaciešas ar naudām.Sajūta,ka viss var aplauzties un tad vispār nekā nabūs :(

palīdziet izvēlēties...

08. Jūnijs 2005, 12:32

Nu ko vēl nevar likties mierā... :D
Varbūt labāk sameklēt labu darbu....piehaltūrēt...vēl šo to :)
Tici man vis rādīsies citās krāsās...!!!! :P
Tēma slēgta