Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:38

[user]26014|Roma|[/user]Es arī izteikšu savas domas... :whistle: :) Labākais 95 ir STATOIL`ā!!! Un nevis parastais 95 (par to nezinu), bet Ultima... vot tas ir laba degviela, uzreiz autiņš labāk brauc, ātrāk uzņem ātrumu utt. Tā ka... 95 Ultima, ņemiet, nenožēlosiet!!! ;) :)

protams tikai Ultima, kurš tā to parasto 95 ņem....
"parasto pulveri" ņemt nav modīgi, visi ņem ...."supa-dupa brandname".

Apraksts izsklausās, ka itkā tu esi pārāk daudz Statoil reklāmas saskatījies. spārni autiņam vēl neaug, vēl no ultimas nelīdo? :-)

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:39

Protams, ka ir starpiba kados tankos uzpildaas, es ar laprat uzpilditos Statoil lai manam autinjam visa taa draza, kas iesprudusi degvielas siteemaa, man tada jushana, ka tur pilns piedirsts un svaki bendzinu pados 8)

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:56

nu leju kreiso saļarku.Vot beidzās vienu reizi un vajadzēja pa šoseju noripināt ap 500 km.Ielēju nestē. Nu īstenībā nekādas šķirbas.Es pat gaidiju,kad kaut kas pamainīsies uz labo pusi.Nu nekādas atšķirības-kreisā no vilcieniem vai no Nestes.Visu ziemu uz kreisās braucu bez piedevām.
Daudzi jau zina,ka amn dzinējs izdilis un dūmo,bet tiiet man-no sliktas eļļas ;)

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:56

[user]14923|mb300sl|[/user]Protams, ka ir starpiba kados tankos uzpildaas, es ar laprat uzpilditos Statoil lai manam autinjam visa taa draza, kas iesprudusi degvielas siteemaa, man tada jushana, ka tur pilns piedirsts un svaki bendzinu pados 8)

He... Bet tu arī skaties, uzmanīgi, a to pēc tam būs jātīra visa degvielas padeves sistēma... jo tā Ultima tiešām pacel to visu sūdu, kas tev tur ir, un kur tas sūds iet...?! :whistle: Uz motoru... :whistle:

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:58

[user]374|Eximer|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Es arī izteikšu savas domas... :whistle: :) Labākais 95 ir STATOIL`ā!!! Un nevis parastais 95 (par to nezinu), bet Ultima... vot tas ir laba degviela, uzreiz autiņš labāk brauc, ātrāk uzņem ātrumu utt. Tā ka... 95 Ultima, ņemiet, nenožēlosiet!!! ;) :)

protams tikai Ultima, kurš tā to parasto 95 ņem....
"parasto pulveri" ņemt nav modīgi, visi ņem ...."supa-dupa brandname".

Apraksts izsklausās, ka itkā tu esi pārāk daudz Statoil reklāmas saskatījies. spārni autiņam vēl neaug, vēl no ultimas nelīdo? :-)

Nē, spārni vēl neaug, bet nu tā ir, tā ir taisnība, ielej kaut kur citūr, un pēc tam Ultima, un salīdzini!!! ;)

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:58

RICHY- Neste ir viens no sliktakajiem bendziniem, bija vienreiz analizes uztaisitas, un sarindotas peec vietam Neste ienjema pirmspedejo vietu

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 14:59

un kur tad ir pati labākā saļarka?Nu netici,ka staķikā

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:01

Es nezinu ka ir ar to DD, jo tika parbaudits tikai bendzina 95 kvalitate, to var atras hmmm 4 menesh vecaa "dienas" aviizee,

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:04

[user]14923|mb300sl|[/user]Es nezinu ka ir ar to DD, jo tika parbaudits tikai bendzina 95 kvalitate, to var atras hmmm 4 menesh vecaa "dienas" aviizee,

dzirdēju par to. pats testus neredzēju. man liekas, ka Statoil daudz samaksājis lain novāktu tuvāko konkurentu uz pēdējo vietu :-)

Degviela - gorju4eje

28. Aprīlis 2005, 15:05

vo,vo
Tēma slēgta