Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Please HELP!

27. Jūlijs 2004, 16:09

Es Tev vakar nosūtīju numuru, pazvani viņam un sarunā, lai apskatās, par skatīšanos, kāpēc un kas tek un pazūd, nevajag maksāt..tā arī saki- no Mb-Club.lv ieteica, ka varot bez maksas paskatīties, kas par vainām, un tad jau viss būs štokos!

P.S.iesaku uztaisīt sev avataru, jo savādāk nevar nosūtīt privātās ziņas...:(

Please HELP!

27. Jūlijs 2004, 16:09

;)

Please HELP!

27. Jūlijs 2004, 16:19

[user]3604|Baibuks|[/user]Taa tik veel puse no neliames :( Veel maneejais baigi rij ellu un tosolu.
Ellu nedeelja slikaa pazuud 1-1.5 litri, bet tosols jaapielej katru 2-3 dienu.
Nezinu, kur shito nelaimi var noveerst, uz kaut kaadu servisu vest negribas, jo bij gadiijies taa, ka ne taas detaljas nomaina:(

Ja shito noveerstu un nomainiitu sadliitaajam vaaku, tad jau ripotu:)

Teorētiski pat veciem MB norma ir 1 l norītas eļļas uz 10000 km... OK, man ir vairāk, bet ietaupīsim naudu uz skrūvēšanu, citādi pie viena vēl tas un tas, un tas... Pagaidām lētāk pieliet un nav jau tik bieži tas jādara. Bet vispār jau izklausās pārāk traki... visas šļaukas pagalam, vai?

Please HELP!

27. Jūlijs 2004, 16:36

Eļļas patēriņš 300e pēc Bedienungsanleitung ir pieļaujams max 1.5l uz 1,000km. Jā nevis uz 10,000 bet uz 1,000!!!!
Praksē mans neēd vairāk kā pus litru uz 10,000.
Par tosolu - noteikti šlaukas vecas un laiž garām. man arī tā ir.

Please HELP!

27. Jūlijs 2004, 16:46

Es jau nerunāju par max, es runāju par to, kā vajag būt un ir tiem, kam motori kārtībā neatkarīgi no nobraukuma. Tur jau tā lieta, ka pa bišķītim pieliet nekādu problēmu, bet, ja ir virs šiem cipariem, tad gan jau tā kā visi prātīgi cilvēki brauc uz servisu...

Please HELP!

14. Oktobris 2004, 08:11

[user]398|Renoir|[/user]automātu vilkt var. ar ātrumu līdz 50km/h, ja pareizi atceros un attālums arī bija stipri ierobežots, bet šajā gadījumā pietiekams. ar automātu drīkst arī ievilkt - Bedienungsanleitungā rakstīts ;)

tos var vilkt un arii ievilkt, bet liidz 30kmh.

Please HELP!

14. Oktobris 2004, 08:36

Sveiki!
Kas Tev stastija ka automatu nevar vilkt? :D Var vilkt un var pat vekot iedarbinat ,ja vien zin ka tas jadara un dara to ar galvu.Velc drosi tikai lenam un ne parak talu.

Please HELP!

18. Jūlijs 2005, 18:00

Šovakar gribēju aizbraukt uz veikalu, bet pēkšņi nenokā izspļāva man vienu sveci dzinējs :arge: ieskrūvēt atpakaļ ar vairs nevar, jo aprauta vītne dzinējam! :banghead: :banghead: :banghead: Ko lai dara? vai ir iespējams atjaunot vītni lai var atkal ieskrūvēt sveci atpakaļ un cik tas viss man varētu izmaksāt savest kārtībā! :( Lūdzu palīdziet! :unsure:

Please HELP!

18. Jūlijs 2005, 18:21

[user]630|Holokous|[/user]Šovakar gribēju aizbraukt uz veikalu, bet pēkšņi nenokā izspļāva man vienu sveci dzinējs :arge: ieskrūvēt atpakaļ ar vairs nevar, jo aprauta vītne dzinējam! :banghead: :banghead: :banghead: Ko lai dara? vai ir iespējams atjaunot vītni lai var atkal ieskrūvēt sveci atpakaļ un cik tas viss man varētu izmaksāt savest kārtībā! :( Lūdzu palīdziet! :unsure:

He he, mosh tev tas pats kas RICHY bija :) 8)

Please HELP!

18. Jūlijs 2005, 18:24

[user]14923|mb300sl|[/user]
[user]630|Holokous|[/user]Šovakar gribēju aizbraukt uz veikalu, bet pēkšņi nenokā izspļāva man vienu sveci dzinējs :arge: ieskrūvēt atpakaļ ar vairs nevar, jo aprauta vītne dzinējam! :banghead: :banghead: :banghead: Ko lai dara? vai ir iespējams atjaunot vītni lai var atkal ieskrūvēt sveci atpakaļ un cik tas viss man varētu izmaksāt savest kārtībā! :( Lūdzu palīdziet! :unsure:

He he, mosh tev tas pats kas RICHY bija :) 8)

Neredzu par ko priecāties! :x :x :x
Tēma slēgta