Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 77 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: meklēju gudrus cilvēkus padomam priekš ce300 piemontēt turbo
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 20:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
citur ir ļoti populāri - ņemt to pašu 3,0 12v motoru, absolūti neko nepārbūvējot. izņemot izplūdes kolektoru un barošanas sistēmu. un pūst tos pašus 0,8 bar. ja arī viņš nobirst, tad šrotā paņem citu. ar šiem dzelžiem nekur nav īpašas problēmas.

Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 10. Augusts 2009, 20:49, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 21:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
10 August 2009 21:38:17 ce300 rakstīja:
man nevajag ne abs ne kodicionieri un neko citu lieku, man tas auto ir vajadzīgs driftam, es domāju Jums visiem būtu prieks ko tādu redzēt starp bembjiem. Orģinālais motors ir par švaku un man vajag vismaz 100 zirģelēnus vairāk
Man gan šķiet, ka turbo driftam noder tikai zs celšanai, bet tam auto citas lietas būs būtiski jāmaina. Sataisīsi pārējo, tad pēkšņi konstatēsi, ka labāk ņemt citu parastu motoru un viss, ka nav ko ākstīties ar kaut kādām turbīnām un mājas risinājumiem!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 21:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
10 August 2009 22:05:05 Mizx rakstīja:
Citēt:
man nevajag ne abs ne kodicionieri un neko citu lieku, man tas auto ir vajadzīgs driftam, es domāju Jums visiem būtu prieks ko tādu redzēt starp bembjiem. Orģinālais motors ir par švaku un man vajag vismaz 100 zirģelēnus vairāk
Man gan šķiet, ka turbo driftam noder tikai zs celšanai, bet tam auto citas lietas būs būtiski jāmaina. Sataisīsi pārējo, tad pēkšņi konstatēsi, ka labāk ņemt citu parastu motoru un viss, ka nav ko ākstīties ar kaut kādām turbīnām un mājas risinājumiem!

lai skatītājiem būtu interesanti. Nm un Zs šeit ir ļoti svarīgi. it sevišķi tik lielai govij, kā 124

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:09 
Lietotāja avatārs
no lielās govs paliks 1000 kg, par ķēdes reakciju kas var sekot līdzi tiek ar domāts tai skaitā kārba. hadene, bloķis ir savests kārtībā. Bez nekā var pūst tikai 0,3 un pat tad nevajag galvu ņemt nost. bet gribas 1-1,2 un lai nenobirst pēc 1h. gribu arī palikt pie 24v motora, jo tam ir i rezerve i asumiņš un šis man tīk pēc velna. Un ir jau tā problēma ar to saspiestā gaisa mērītāju, tikai kur unkā to piejūgt klāt - man zināšanas pagaidām nevelk.Ar izplūdi ar nav neskaidrību, pat ir izreiķināti bikšu garumi un leņķi. Iplūde ar droselēm, kā m ieniekam. tik saprast likt tam motoram cik saspiestais gais ieplūst šajā man nav izdomāts un vel būtu labi par tām sprauslām tikt skaidrībā

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:16 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
man nevajag ne abs ne kodicionieri un neko citu lieku, man tas auto ir vajadzīgs driftam,

:doh:
dugas iekšā arī liksi?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Februāris 2008, 11:47
Atbildes: 130
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: CE300
Vispar jau tu vari uzlikt KE vietā MIKAS. Pameklē te bija šķiet pat ar bildēm MIKAS uzstādīšana. Pie tā visa varētu arī stellet klāt turbo. Bet parēķini cik tas prieks maksā, lēti nebūs. Kad to uzliksi arī parēķini vai tev turēs slodzi pārējās daļas.

Links turbo W124 ar izplēstu kardāna muftu.
http://www.youtube.com/watch?v=vjjSrkhc ... re=related

Pie lielākiem zirgiem prasās arī labākas bremzes. 300 nāk divcilindru suporti, var uzlikt 4 cilindru un aizmugurē ventilējamos diskus. Man priekšā stāv 4 cilindru, nezinu vai pārbūvēts vai arī šiem motoriem tā nāk.

Vai tev stāv ASD un viņš darbojās kā vajag? Driftam tas noderēs.

Vēl jautājums vai tev autiņš ir savests pilnīgā kārtībā un trūkst zirgi? Jo šitiem motoriem vismaz galvas blīvi prasās samainīt, bet nebūtu slikti uztaisīt kapitālo. Papildus zirgus noteikti dos arī sveču, svečuvadu un sadalītāja vāciņa nomaiņa(original). Man tas motors diezgan labi griežas, neskatoties uz to ka sveces nav mainītas, vadi sit cauru, motors viss ar eļu notašķits un vel balti dūmi veļās pa izpūtēju. Ceru ka drīz to novērsīšu :)

Man būtu žel to autiņu lauzt driftā, pēc tādas naudas un darba iegūldīšanas.
Jā taisies pieet tai lietai profesionāli tad Ok. Uzstādīt glāžu savilcējus, bagažnieka pastiprinājuma stūrīšus un tt lai no driftošanas nesarauj čokurā. Bet ja ne tad nemažoies, vari uzstādīt turbīnu savam priekam un baudīt to ko sniedz MB.

Ceru ka mums nebūs jākaunās par savu auto marku un kluba biedriem.
http://auto.delfi.lv/zinas/latvija/arti ... d=26055345

Padomā varbūt labāk tomēr izvēlēties driftam ko vairāk piemērotu, kādu Hondu, Nissan, vai Mazdu jo kupeja visai smaga un uzraviens motoram nav tas žiperīgākais. Nav tomēr sportinieks, bet toties kāds komforts un patīkama sajūta rodas braucot ar to :):super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
10 August 2009 23:09:57 ce300 rakstīja:
no lielās govs paliks 1000 kg, par ķēdes reakciju kas var sekot līdzi tiek ar domāts tai skaitā kārba. hadene, bloķis ir savests kārtībā. Bez nekā var pūst tikai 0,3 un pat tad nevajag galvu ņemt nost. bet gribas 1-1,2 un lai nenobirst pēc 1h. gribu arī palikt pie 24v motora, jo tam ir i rezerve i asumiņš un šis man tīk pēc velna. Un ir jau tā problēma ar to saspiestā gaisa mērītāju, tikai kur unkā to piejūgt klāt - man zināšanas pagaidām nevelk.Ar izplūdi ar nav neskaidrību, pat ir izreiķināti bikšu garumi un leņķi. Iplūde ar droselēm, kā m ieniekam. tik saprast likt tam motoram cik saspiestais gais ieplūst šajā man nav izdomāts un vel būtu labi par tām sprauslām tikt skaidrībā

saab sprauslas būs pietiekams. bez pārbūvēm vari arī 0,5 pamēģināt. ja no paša sākuma tai bmw sistēmai nāca gaisa mērītājs bez map, tad nāksies softam pārtaisīt visu kalibrēšanas karti uz map. nezinu vai tik vēsturiskam blokam tas vispār būs iespējams. map attiecīgi arī jāņem tāds, kuram ir pieejama info! 1 un vairāk nāksies pirkt H veida klaņus. nemaz nezinu vai šim dzelzim tādi tiek piedāvāti + blokā ieborēt eļļas sprauslas no kāda mb dīzēļa!

Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 10. Augusts 2009, 22:46, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:40 
Eksperts
Lietotāja avatārs

asd gan ir bulšits. tās droseles arī nav nepieciešamas. pietiks ar vienu 85 līdz 90 mm (tā pietiks 300 - 400 zirgu motoram). ieplūdes trakta garumu attiecīgi arī vajadzēs pārrēķināt un saīsināt. bremzes no 124 500e derēs bez problēmām. protams labāk izvēlēties kādus tūningfirmas četrcilindru suportus, jo mb ir zvērā smagi. attiecīgi hidrauliskā rokas bremze ar speciāli pielāgotu sviru, kā tas pienākās driftam un šortšifteris, ko priekš mb tirgū nepiedāvā :shura:

Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 10. Augusts 2009, 22:44, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:51 
Lietotāja avatārs
bremzes ar ir kārtībā ar tiiem pašiem 4 cilindriem un frēzētajiem diskiem.
Asd ir kārtībā + plus bloķi ar savedu visu ok un nomainīju tur visu kas mainām( starpcitu ideāli izdomāts bloķis), hadene ar pilnīgā kārtībā + hg atsperes un bilštein amīši. palicis saldais ēdiens ar kārbu un motoru. Svečvadi, sveces, sadalītāj vāciņš un pats rotors, inducene stāv jaunas.
Un lieta tāda, ka es šo auto tā mīlu, ka gribu pamocīties vairāk kā piemēram ,žurkisti, bet braukt ar to un lai sanāk.Par piemērotamību ir plaš jēdziens. Protams ka nav asums kā 4cilindrīgam, bet būs ok. Padomājiet par asumu un Jūsu pieminēto govismu, kad izņem visu salonu un pakojumu, tas auto jau ir par 30% žiglāks bet tik un tā tie 215 ir par maz un vajag droši ka 100 vairāk, kas pēc šī darbiņa būs ļoti viegli panākami, bet nu tad redzēs vai prāta man pietiks, jo pa tūkstošiem vest un taisīt toč nevaru atļauties. Bet ziema visa man priekšā un tāpēc gribu to tiešām pārdomāti arī veikt. Es domāju ka daudzi priecāsies pēc tam līdzi

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2009, 22:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

par virzuļiem attiecīgi jāskatās mhale katalogā. kādas cietības indekss tiem piedēvāts. ja ir H - ok tādus lieks dīzeļ turbo motoros, ja P pavisam ideāli... savukārt citi indeksi nu galīgi nekam nederēs!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 77 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012