Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kā nomainīt sveces?

03. Septembris 2008, 15:44

ir divi varianti - vai nu pazūd attiecīgais cilindrs vispār, vai nu viņš tukšgaitā ir, bet dodot virsū pazūd.
Uz pielaišanu iespaidu neatstās, ja noklāsies piem. tikai viena spole...

Kā nomainīt sveces?

03. Septembris 2008, 15:50

paldies

Kā nomainīt sveces?

03. Septembris 2008, 15:52

Nu tad izskatās, ka būs jāmaina vien tās sveces. Vispār papētiju shēmu, kas ir uz tā vāciņa motoram. Pēc tās sanāk, ka šitam motoram tās sveces ir sapārotas (1.cil. ar 6., 2. ar 5. un 3. ar 4.). Tātad, ja noklāsies kaut viena inducene, tad nestrādās uzreiz divi cilindri.

Kā nomainīt sveces?

03. Septembris 2008, 15:54

jā, tā ir.

Svečvadi piem. 3,2L pa lēto=3 gab

Kā nomainīt sveces?

03. Septembris 2008, 19:57

esli sveci prostie to cerez 30t km.esli platinovie to 120-150t km

Kā nomainīt sveces?

25. Novembris 2008, 10:07

Man nav jautājums kā sveces mainīt, bet gan, vai ir jūtama starpība sveču lētajam un dārgajam galam? Vajag pirkt, bet baigā amplitūda viņām... Taspats ar svečvadiem, var nopirkt pa 30 līdz 60Ls. Kur izpaudīsies atšķirība, ilgmūžībā?

Kā nomainīt sveces?

25. Novembris 2008, 10:25

Svečvadi lētie varētu sist dzirksteli ārā kur nevajag... tāpāt kā lētie sad. vāciņi, kas netur strāvu pietiekoši labi... Ņem oriģinālos un punkts.
Par svecēm - kad meklēju savam M103, man MB Bus nedeva nekādus variantus... visas bija lētas :)

Kā nomainīt sveces?

25. Novembris 2008, 10:47

Pirmais ko izdari svečvadiem kad nopērs noņem uzreiz ekrānus, jo tie ir pirmie kas sit cauri!

Kā nomainīt sveces?

25. Novembris 2008, 13:35

MBex300, es ieteiktu pirkt tikai oriģinālos un uz citiem neskatīties. 110 motoram ir n veidu sveces un n veidu vadi, kas mainījušies pa pus gadam, kad savam pirku, tad bija jāgaida, kamēr pēc kataloga pareizie atnāca no Vācijas, jo nekur Latvijā uz vietas tādus nevarēja dabūt. Ir mēģinātas labas sveces, bet tās tik un tā pēc gada bija izmetamas, man normāli kalpo tikai oriģinālās (starp citu, 99%, ka tās ir Bosch). No otras puses, kad pirmo reizi bija jāķeras pie svecēm un vadiem, izrādījās, ka iepriekšējais īpašnieks tur bija saskrūvējis hvz ko, katra citāda, bet viss bija kalpojis gadiem... Nezinu, kāpēc tās kalpoja daudz labāk par labām jaunām un pareizām neoriģinālajām svecēm.

Kā nomainīt sveces?

25. Novembris 2008, 13:40

ai ko Jūs te stāstat... sveces maina ik 30 000 tkm neatkarīgi no tā vai tās ir bosch vai kādas citas
Tēma slēgta