Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Abra kadabra ar dzinēju.

20. Jūlijs 2007, 14:51

Kuš, kuš, kuš....

Abra kadabra ar dzinēju.

20. Jūlijs 2007, 14:56

Motora remontēt vai neremontēt noska elementāri.... pielej 200 g. glāzi ar vodku. Piešķiļ auto un uzliek uz vārstu vāka. Ja līst ārā, tad jāremontē. Ja vodka paliek glāzē, tad viss ir bumbās. Braucam! :munk:

Abra kadabra ar dzinēju.

20. Jūlijs 2007, 15:17

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]209392|plashs|Abra kadabra ar dzinēju.[/user]No rītiem ir jāzāģē un jāizspiež gāzes pedālis lai mašīna pielektu. kas tas pa joku? kad dienā to atkārto pēc darba viss strādā normāli.

Jāsaka ka vēl nedaudz lēkā pec starta visi dačiki tā kā strāvas trūktu tādēļ šodien pamēģināšu nomainīt aķi.

Un vēl dūmo mašīna (nav izdilis motors - oriģinālais noskrējiens 255kkm - kompresija, t.s. spiediens cilindros 13 +- 0.2)

Zinoši cilvēki saka ka "maslosjomnije kolpački - nakriļisj"
Tātad kādam tādi joki bijuši un cik sarežģīti, dārgi ir nomainīt tos kalpačokus?

Bļin, tu tak Volgu kopā esot salicis un perfekti visu zinot, kas skaitās izdilis motors vai neizdilis :D

A kur tu volgai esi redzējis maslosjomnujus kalpacokus galvā a ?
Vai pievadķēdi?
Vai elektronisko brīvgaitas vārstu?
:pillepalle:

Ja jau citē tad citē līdz galam
Es pazīstu volgas motorus un viņu pielaides ....
ja viss rubīs kā volgā es tev pēc skaņas pateikšu kur un kas !

A šim mersim jau noskaidroju kas par vainu ar 90% varbūtību galvas blīve pēc kādiem pāris kkm būs jānomaina un tad ar visiem kalpočokiem. priekšā viņam ir eļlas kanāls gar kuru pārsvarā arī laižot.

Domāju ja nsauktais cipars ir pareizs 250Ls tad palasīšu literatūru un pats arī nomainīšu visu ... dzelži tie paši vien ir.

Volgai ja tā būtu būtu visu laiku dūmi un nenormālātempā sāktu zust tosols ...jo blīve kā sāk laist tā pati arī iznīcinās.

Abra kadabra ar dzinēju.

20. Jūlijs 2007, 15:23

vienīgais kas viņai ir saļņiki klapanov un tas ir metāla klucisar štampoto gumijuiekšā tā uz 10cm platumā ;)

Abra kadabra ar dzinēju.

20. Jūlijs 2007, 18:42

[user]83747|pinguin|[/user]pats nesaproti? tapēc ka tādā veidā tiek traumēti vārsti un vadīklas, laimējas, ja atspiest var viegli, bet ja nāk grūti, tad vārstu var saliekt...

Hm... Man ko, jauns dzinējs? :D Man viss nāca nost un vaļā tik viegli, it kā tas motors tikko būtu salikts! :D

Abra kadabra ar dzinēju.

21. Jūlijs 2007, 13:38

[user]26014|Roma|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]pats nesaproti? tapēc ka tādā veidā tiek traumēti vārsti un vadīklas, laimējas, ja atspiest var viegli, bet ja nāk grūti, tad vārstu var saliekt...

Hm... Man ko, jauns dzinējs? :D Man viss nāca nost un vaļā tik viegli, it kā tas motors tikko būtu salikts! :D

Ko priecājies, iedevi kautkādiem dauņiem savu "jauno" motoru palauzt :D

Abra kadabra ar dzinēju.

21. Jūlijs 2007, 13:39

[user]209392|plashs|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]209392|plashs|Abra kadabra ar dzinēju.[/user]No rītiem ir jāzāģē un jāizspiež gāzes pedālis lai mašīna pielektu. kas tas pa joku? kad dienā to atkārto pēc darba viss strādā normāli.

Jāsaka ka vēl nedaudz lēkā pec starta visi dačiki tā kā strāvas trūktu tādēļ šodien pamēģināšu nomainīt aķi.

Un vēl dūmo mašīna (nav izdilis motors - oriģinālais noskrējiens 255kkm - kompresija, t.s. spiediens cilindros 13 +- 0.2)

Zinoši cilvēki saka ka "maslosjomnije kolpački - nakriļisj"
Tātad kādam tādi joki bijuši un cik sarežģīti, dārgi ir nomainīt tos kalpačokus?

Bļin, tu tak Volgu kopā esot salicis un perfekti visu zinot, kas skaitās izdilis motors vai neizdilis :D

A kur tu volgai esi redzējis maslosjomnujus kalpacokus galvā a ?
Vai pievadķēdi?
Vai elektronisko brīvgaitas vārstu?
:pillepalle:

Ja jau citē tad citē līdz galam
Es pazīstu volgas motorus un viņu pielaides ....
ja viss rubīs kā volgā es tev pēc skaņas pateikšu kur un kas !

A šim mersim jau noskaidroju kas par vainu ar 90% varbūtību galvas blīve pēc kādiem pāris kkm būs jānomaina un tad ar visiem kalpočokiem. priekšā viņam ir eļlas kanāls gar kuru pārsvarā arī laižot.

Domāju ja nsauktais cipars ir pareizs 250Ls tad palasīšu literatūru un pats arī nomainīšu visu ... dzelži tie paši vien ir.

Volgai ja tā būtu būtu visu laiku dūmi un nenormālātempā sāktu zust tosols ...jo blīve kā sāk laist tā pati arī iznīcinās.

Volgu nekad nēsmu jaucis un arī negribu par to domāt.

Abra kadabra ar dzinēju.

21. Jūlijs 2007, 13:44

Gribētu oponēt...
Ja reiz Romas motors iet un labāk,nekā iepriekš, tātad viss ir kārtībā un nekas nav salauzts.

Abra kadabra ar dzinēju.

21. Jūlijs 2007, 18:12

A kāpēc Tu domā , ka esi gudrs, a visi pārējie ir muļķīši? :whistle:

Abra kadabra ar dzinēju.

21. Jūlijs 2007, 20:42

[user]156395|Nompelis|Bpa4[/user]A kāpēc Tu domā , ka esi gudrs, a visi pārējie ir muļķīši? :whistle:

nop, pretēji, par to vajdzēja prasīt Tēmas autoram. Viņa prāt šeit forumā sēž muļķīši. Pavērojiet konkrētā lietotāja uzvedību. Tāpēc es par to volgu rakstu utt..
Tēma slēgta