Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kur ir leetaaka bodiite riiga

30. Aprīlis 2007, 10:28

Nop, vienrindas ķēd ir pieejama uz dažādiem mercedesiem.

30. Aprīlis 2007, 17:06

Sorry bet manam Beeriitim naak 2rindu kjeede :whistle:

02. Maijs 2007, 19:33

mosh neesat tik skopi un nedodiet man tikai tos SIA bet iedodiet vinju tel . Nr:D
Nu nezinu kaa ir ar taam M.B daljaam :whistle: man jau liekas ka shii nu nav taa marka ko ir veerts kopeet kaut kaadiem kjiinieshiem vai vel kaut kaadiem greiziem kantoriem....
Es domaaju ka te Golfu ar M.B nemaz nav veerts saliidzinaat:D
Tas jau tas pats kas saliidzinaat kaut kaadu Moschvic ar Lada:D

02. Maijs 2007, 23:13

[user]219007|marcello7777|[/user]mosh neesat tik skopi un nedodiet man tikai tos SIA bet iedodiet vinju tel . Nr:D
Nu nezinu kaa ir ar taam M.B daljaam :whistle: man jau liekas ka shii nu nav taa marka ko ir veerts kopeet kaut kaadiem kjiinieshiem vai vel kaut kaadiem greiziem kantoriem....
Es domaaju ka te Golfu ar M.B nemaz nav veerts saliidzinaat:D
Tas jau tas pats kas saliidzinaat kaut kaadu Moschvic ar Lada:D

Neesi ar tik slinks un pameklee tos tel. Nr. ieksh 117 vai 118 vai zl.lv un galu galā maģiskais Google arī, un meršu uz ielām ir pietiekami daudz lai ķīnieši ražotu detaļas arī viņiem

03. Maijs 2007, 10:11

kinieshi razo detalas gandriz jebkurai markai tie vinu razotie sparni ir labi vini uztaisiti neprecizi un vel izmeri ir nedaudz mazaki ja gadas redzet kadu jaunu masinu kura rusee kopa tad skaidrs ar kadam virsbuves detalam vina taisita :D a tas golfs bija vienam pazinam ar viss niknako motoru kadi viniem orginali naca laikam 138 zs spidometra laikam bija 260 km/h un sporta karba no vietas vareja uzsakt ar 3 robu 8D

03. Maijs 2007, 10:11

Starp citu Ervo + vairs nav Čierītī, tagad šie esot uz Čaka un Pērnavas stūra, pie Statoil.
Kur ir kādi citi normāli MB veikali (izņemot MB bus) arī nezinu. Vispār jau meršu detaļas var meklēt arī citās bodēs, bet ceņņiks + - apmēram līdzīgs ir visiem. Ervo + atšķirībā no citiem vismaz pārdevējs zina ko viņš pardod (tā protams tikai mana pieredze). Šaubos, vai ir kāds veikals (izņemot MB bus un Ervo), kur var atrast kaut ko labu un lētāku priekš merša.

03. Maijs 2007, 10:32

un kaa vel var !!! un cenas identiskam detalam atskiras diezgan pamatigi bet kas kur un cik maksa nevaresu pateikt jo pats vel nekad veikala neko neesu pircis :whistle: viss tiek uzsutits caur vienu cilveku un detalas tiek dabutas pa vairuma cenam un vel samet virsu darbinieku atlaides un viss sanak pec iespejas letak un labak :D

03. Maijs 2007, 13:32

[user]238181|MAX_BND|[/user]un kaa vel var !!! un cenas identiskam detalam atskiras diezgan pamatigi bet kas kur un cik maksa nevaresu pateikt jo pats vel nekad veikala neko neesu pircis :whistle: viss tiek uzsutits caur vienu cilveku un detalas tiek dabutas pa vairuma cenam un vel samet virsu darbinieku atlaides un viss sanak pec iespejas letak un labak :D

Piekrītu, ir tāda parādība, bet tas jau tā kā izskatās pēc blatu būšanas.
Tajā pašā Ervo man ir bijis tā, ka pārdevējs saka ir tā detaļa, kas tev vajadzīga, Lemfjorders maksā tik un tik vēl kaut kāds maksā tik un tik, bet ir arī kaut kāds lietuviešu vai hvz ražojums, kas ir vislētākais, izvēlies pats ko gribi.
Jautājumsir, ja Tu kaut kur vari dabūt labas detaļas lētāk, vai citi ar tur var dabūt?

03. Maijs 2007, 16:35

Nu nez es pa euvro nevaru suudzeeties jo parasti tur uz reiz paprasa vai detaljas vajag preksh seviim vai uz paardoshanu...
Protams cenu starpiiba ar ir liela bet es uzskatu ja reiz brauc ar mersi tad arii liec normaalas daljas un brauc. Nevis saliec leetos kjiinieshus un briinies ka mashiinu liidz galam nevar sataisiit, jo liekotno viena gala kopaa otraa galaa jau bruuk...
Es personiigi dziivoju truuciigi bet uzskatu ka mashiina ir jaauztur patstaaviigi ja gribi lai vinja tevi nepievilj

03. Maijs 2007, 16:37

[user]238909|aldigs|[/user]Starp citu Ervo + vairs nav Čierītī, tagad šie esot uz Čaka un Pērnavas stūra, pie Statoil.
Kur ir kādi citi normāli MB veikali (izņemot MB bus) arī nezinu. Vispār jau meršu detaļas var meklēt arī citās bodēs, bet ceņņiks + - apmēram līdzīgs ir visiem. Ervo + atšķirībā no citiem vismaz pārdevējs zina ko viņš pardod (tā protams tikai mana pieredze). Šaubos, vai ir kāds veikals (izņemot MB bus un Ervo), kur var atrast kaut ko labu un lētāku priekš merša.

Jaa zinu ka siem adrese ir mainiijusies....
Un pilniigi tev varu piekrist ka shie ir labaakie kantori ko arii es zinu...
Tēma slēgta