Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Problēma ar dīzeļdzinēju!!!!

22. Decembris 2005, 14:40

[user]58451|artoz|[/user]
[user]45735|milzis321|[/user]nu nez vai bus tolka, un ja maini, tad maini visas uzreiz.

Taa man arii teica, bet bisku saaliiti sanaak apm 80 ls, taču iespeejams taa arii buus jaadara!!

:blink: kas tev taadu cenu pateica :?
es mainiju 3.0D 5 cilindi, un man sanaaca max 50ls, nu bet smibzinaataaji nebij neko dizji labie. buutu BOSCH licis, sanaaktu ap 65-70ls

22. Decembris 2005, 14:42

nu nahren ko tādu likt neoriģinālo????? :? :cry:

ieliec vienreiz un aizmirsti!!!!!

es kā savam W124, ar bija ap 90 Ls ieliku tā bijā TĀDA atšķirība gan patēriņā gan dzinēja darbībā....... 8)

22. Decembris 2005, 14:45

[user]45735|milzis321|[/user]
[user]45735|milzis321|[/user]nu nez vai bus tolka, un ja maini, tad maini visas uzreiz.

Taa man arii teica, bet bisku saaliiti sanaak apm 80 ls, taču iespeejams taa arii buus jaadara!!

:blink: kas tev taadu cenu pateica :?
es mainiju 3.0D 5 cilindi, un man sanaaca max 50ls, nu bet smibzinaataaji nebij neko dizji labie. buutu BOSCH licis, sanaaktu ap 65-70ls

Tad jau jaaprasa kur tu liki??

22. Decembris 2005, 14:47

Pagaidaam man cena ir primaara, jo nezinu cik ilgi man taa 123 virsbuuve tureesies!!

22. Decembris 2005, 16:40

Atkal tomeer sveros uz to ka pagaidaam pats to sprauslu nomainiisu, jautaajums kur vinas vareetu atrast, mb bus vinas nebija!!

22. Decembris 2005, 18:21

hm, kautko nesaprotu. ko juus taisaties reguleet peec sprauslas mainjas? :)

22. Decembris 2005, 20:49

[user]120235|mibins|[/user]hm, kautko nesaprotu. ko juus taisaties reguleet peec sprauslas mainjas? :)

nopērkot sprauslu viņa ir neregulēta, un tāpēc viņa ir "jāšeibo" lai dabūtu vajadzīgo atvēršanās spiedienu (jāskatās manuālī - katram dzinējam savādāks). Ir vajadzīgs aparāts ar ko šo spiedienu nomērīt. Ja spiediens būs par mazu - būs detonācija un tev motors klapēs kā traks (es pieļauju ka tev tas arī pašlaik ir - tā skaņa ko tu uzskati par vārstu klabēšanu)
īstenībā cilvēki nevar iedomāties kāds troksnis var būt no beiktām sprauslām...

23. Decembris 2005, 00:37

Tad jau jaaprasa kur tu liki??

skruveju aaraa un iekshaa pats, bet mainija servisaa un pie reizes arii paarbauldija

23. Decembris 2005, 11:28

Pietiek ,ka pēc grābstīšanās ap sprauslām ,neievērojot pietiekošu tīrību smidzeklī saskrien visādi mēsli, troksnis ir riktīgs.

23. Decembris 2005, 20:28

[user]83747|pinguin|[/user]
[user]120235|mibins|[/user]hm, kautko nesaprotu. ko juus taisaties reguleet peec sprauslas mainjas? :)

nopērkot sprauslu viņa ir neregulēta, un tāpēc viņa ir "jāšeibo" lai dabūtu vajadzīgo atvēršanās spiedienu (jāskatās manuālī - katram dzinējam savādāks). Ir vajadzīgs aparāts ar ko šo spiedienu nomērīt. Ja spiediens būs par mazu - būs detonācija un tev motors klapēs kā traks (es pieļauju ka tev tas arī pašlaik ir - tā skaņa ko tu uzskati par vārstu klabēšanu)
īstenībā cilvēki nevar iedomāties kāds troksnis var būt no beiktām sprauslām...

Paldies ka apgaismoji mani :D
Tēma slēgta