Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kur rīt var nomērīt kompresiju un spiedienu?

24. Janvāris 2009, 13:22

Es domāju, ka pēc dažiem mēnešiem cenas uz darbu jūtami kritīs...

24. Janvāris 2009, 13:28

[user]620486|daudiss|[/user]Es domāju, ka pēc dažiem mēnešiem cenas uz darbu jūtami kritīs...

Un cik tad tagad tev saka, izņemot šeit nosauktās?

24. Janvāris 2009, 13:29

Prasu tik tapēc, ka tagadējais jaunais stiliņš - sēdēt un gaidīt uz citu nelaimi, uz kā rēķina uzvārīties, man drusku caur kauliem iet...

24. Janvāris 2009, 13:31

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]620486|daudiss|[/user]Es domāju, ka pēc dažiem mēnešiem cenas uz darbu jūtami kritīs...

Un cik tad tagad tev saka, izņemot šeit nosauktās?

es nevienam vairs nebiju jautājis - ja palasīsi jautājumu sākumu, tad jautāju tikai nākotnei, finanšu plānošanai...

24. Janvāris 2009, 13:32

[user]1447|MBex300|[/user]Prasu tik tapēc, ka tagadējais jaunais stiliņš - sēdēt un gaidīt uz citu nelaimi, uz kā rēķina uzvārīties, man drusku caur kauliem iet...

relax, man. :)

24. Janvāris 2009, 13:33

Es jau neko, tas tik tāds novērojums. Skaidrs, ka cenām daudzās jomās jānormalizējas.

24. Janvāris 2009, 13:37

Labiem meistariem tāpat ir pieprasījums. Tas viens. Otrs — cilvēki paši taupa un cenšas neko nelabot. Tagad pilns tādu, kas pērk knapi kustošus auto ar TA un pēc tam izmet. Cik tagad neredz ceļu malās pamestus šādus, kas tomēr līdz galam nav tikuši. Attiecīgi labajiem meistariem tik cik rinda īsāka, cena krīt visādiem kreisajiem. Piedevām, servisos panika iestājās jau apmēram oktobrī. Tā kā cenu korekcija jau ir notikusi.

24. Janvāris 2009, 13:44

[user]379|Mizx|[/user]

Labiem meistariem tāpat ir pieprasījums. Tas viens. Otrs — cilvēki paši taupa un cenšas neko nelabot. Tagad pilns tādu, kas pērk knapi kustošus auto ar TA un pēc tam izmet. Cik tagad neredz ceļu malās pamestus šādus, kas tomēr līdz galam nav tikuši. Attiecīgi labajiem meistariem tik cik rinda īsāka, cena krīt visādiem kreisajiem. Piedevām, servisos panika iestājās jau apmēram oktobrī. Tā kā cenu korekcija jau ir notikusi.

Zini, kad aizies līdz tam, ka Valsts pārvaldē vispār nebūs naudas, ko maksāt algas, valdība sāks žņaugt uzņēmējus ar nodokļiem. Tad grims abi - gan tauta, gan valsts. Bēdīgi, kas tas viss jāpiedzīvo.

Patiesās korekcijas ir tikai priekšā.

24. Janvāris 2009, 13:47

Tas gan, jautrības tiešām tikai sākas. Bet, ja ies tik karsti, kā prognozē, nez vai kādam auto remonti būs prātā :D

24. Janvāris 2009, 13:50

Nu, tantuki tā katru dienu gaida pastardienu...
Tēma slēgta