Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:38

nu mineraalaa viennoziimiigi ir sliktaaka, kautkur bij aprakstiits tach par visaam ejaam un to iipashiibaam, ja nemaldos kaadaa FORSAAZJAS numuraa bija apraxtiits...
nu viennoziimiigi labaak njem pussinteetiku

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:39

Nu godīgi sakot nezinu, tētis man teica ka vajag pussintetiku, bet labāk sintetiku, jo tā nav tik bieza kā minerālā!!! Nezinu ko lai tev pasaka... es jau neesmu nekāds meistars... :D

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:40

redz kāpēc es prasiju...
Vecis jaucis tos dzinējus no 89. gada un apgalvo,ka tie,kuriem ilgstoši ir lietota pussintētika ir leilāks nodilums,nekā tiem,kuriem ir leita minerālā.Tipa minerālā labāk turās uz detaļām.
šaubas par to mani māc tādēl,ka es ta lēju pussintētiku,taču nodilums nebija tik liels,kā vajadzētu pie sliktas eļļas :?

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:42

Aij, RICHY! Tu pats saki ka agrāk tev bija pussintetika, un nodilums nav nekāds traks... tad es domāju turpini liet iekšā tādu eļļu un būs OK! ;)

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:42

pussinteetikai ir gan sintetiskaas eljas gan mineraalaas eljas iipashiibas, nu iisti vairs preciizi neatceros, bet ja nemaldos, tad paveciem, nu palietotiem motoriem labaak liet [pussinteetiku

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:45

nu pussintētika bija uz minerālās bāzes :whistle:
Bet ko tad labāk gāzt iekšā?Var būt labu minerālo nopirkt,nevis sliktu pussintētiku.C?enas starpība ir jau drusciņ

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:48

ja pareizi atceros, tad MOBIL pussinteetika 2.60ls/l mineraalaa kaadi 1.80ls/l arii MOBIL

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 22:56

http://www.mbclub.ru/mb/faq/?lng=Rus&models=123 palasiet šos rakstus pirms vāvuļot - viss par w123, cilvēki vākuši informāciju kopā vienuviet gan no pieredzes gan no oficiāliem avotiem. Info ir krievu valodā.

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 23:21

Valdi, mēs nebūsim nekāda mbclub.ru filiāle....... :! :! :!

lai cilvēki diskutē............

palīdziet izvēlēties...

26. Jūnijs 2005, 23:26

pats es gazhu pus sintetisko
Tēma slēgta