Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:04

meeginaashu vest bloku uz sloku un tur dzeki teica ka var izsliipeet un iepreseet gilzi(blox ir vienaa leejumaa) maxaa 30 ls

Uz Sloku Jūrmalā?Kas tas par kantori,nez?Serviss,vai privāti?Man kā slociniekam interesē...!:)

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:04

15 August 2011 14:58:39 J.G rakstīja:
nu jaaa man arii negribeetos ticeet ka blox ir vinjiem savs,tachu iistas paarlieciibas man nav.... biju ebay atradis pa 1200 paundiem anglijaaa dzineeju,bet tas jau arii vairs nav....nu es meeginaashu vest bloku uz sloku un tur dzeki teica ka var izsliipeet un iepreseet gilzi(blox ir vienaa leejumaa) maxaa 30 ls...virzulis jauns maxa,nu atradu pa 350 ls,bet atradu arii leetaaku variantu(nezinu vai buus labi)lietuvaa pasuutiiju lai izlej jaunu ( 50 eur ) karoch viss sanaak saliidzinoshi leeti ja pats dara,nezinu kas sanaax bet jameegina,tapeec jautaaju,varbuut kaads ar to ir saskaaaries un ir kaaadi praatiigaaki risinaajumi...paldies par padomiem!

Sākumā šķiet lēti, bet, kad sāc krāmēties, tad saskrien liels cipars. Sarēķini kaut vai visas blīves un tt.

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:05

Ja mainīsi virzuli, tad tikai komplektu, klaņus arī komplektu. Jo tie atšķirās kā pēc izmēriem, tā arī pēc svara. Ja gribi, lai nebūtu disbalansu, pa vienam tur neko nemaina, it īpaši, ja kaut ko taisa no jauna.
Ja blokam ir bojāta tikai čaula, tad iespējams, to vēl varētu atsevišķi sataisīt.
Pēdējo reizi laboja Benzman - 15. Augusts 2011, 14:07, kopā labots 1 reizi.

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:08

Esmu saskāries gan ar to, ka beigts bloks citam AMG motoram — tur bez variantiem tas bija jānodod lūžņos un to, ka arī virzuļi ir nestandarta, precīzāk, pārveidoti standarta ar kādiem tur kosmosa tehnoloģiju pārklājumiem. Nedomāju, ka ar vienu citādu rezultāts būs normāli lietojams. AMG, Brabus un līdzīgi nopietni motoru pārbūvētāji nolasa nost un izmet laukā VISU no standarta motora, tad pārveido bloku un tad sāk likt iekšā sevis izstrādāto. Kas var būt gan pārveidots kaut kur pieejams, gan pilnīgi unikālas detaļas. Tāpēc, pirms sāc čakarēties, labāk izpēti informāciju par KATRU detaļu tajā motorā, ko un cik var atrast. Citādi noskraidīsies pa pus pasauli, maksāsi visādiem "ekspertiem", bet beigās tik un tā nopirksi citu.

Parēķini, ka tik un tā jātaisa kapitālais remonts visam, netaisīs tak vienu cilindru! Parēķinām, cik tur aiziet uz standartā nomaināmām detaļām tādā gadījumā... Secinām, ka lētāk, ātrāk un drošāk būs nopirkt citu motoru ar garantiju, ka tas darbosies!

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:13

15 August 2011 15:04:33 Ugis rakstīja:
meeginaashu vest bloku uz sloku un tur dzeki teica ka var izsliipeet un iepreseet gilzi(blox ir vienaa leejumaa) maxaa 30 ls

Uz Sloku Jūrmalā?Kas tas par kantori,nez?Serviss,vai privāti?Man kā slociniekam interesē...!:) tieshi nezinu (varu noskaidrot adresi) neesmu veel bijis,man ieteica rallisti no ceesiim un arii ventspilii taads Aldis Zebergs ieteica,saka ka chalji baigi preciizi labi straadaajot..

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:15

15 August 2011 15:04:52 Artūrs rakstīja:
15 August 2011 14:58:39 J.G rakstīja:
nu jaaa man arii negribeetos ticeet ka blox ir vinjiem savs,tachu iistas paarlieciibas man nav.... biju ebay atradis pa 1200 paundiem anglijaaa dzineeju,bet tas jau arii vairs nav....nu es meeginaashu vest bloku uz sloku un tur dzeki teica ka var izsliipeet un iepreseet gilzi(blox ir vienaa leejumaa) maxaa 30 ls...virzulis jauns maxa,nu atradu pa 350 ls,bet atradu arii leetaaku variantu(nezinu vai buus labi)lietuvaa pasuutiiju lai izlej jaunu ( 50 eur ) karoch viss sanaak saliidzinoshi leeti ja pats dara,nezinu kas sanaax bet jameegina,tapeec jautaaju,varbuut kaads ar to ir saskaaaries un ir kaaadi praatiigaaki risinaajumi...paldies par padomiem!

Sākumā šķiet lēti, bet, kad sāc krāmēties, tad saskrien liels cipars. Sarēķini kaut vai visas blīves un tt.
nuu jaa esnu jau pareekjinaajis,protams ka kautkas naak vienmeer klaat bet jebkuraa gadiijumaa sanaak saliidzinoshi leeti..

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:20

Principā lēti tur pēc definīcijas nekas sanākt nevar, jo bloks ir jājauc pilnībā ārā un tas jau nozīmē kapitālo remontu motoram. Ja netaisīsi kapitālo un liksi visu atpakaļ kā ir, tikai konkrēto cilindru sataisījis, tad naudu būsi izgrūdis tāpat salīdzinoši lielu, bet motors būs šrota līmenī.

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:21

15 August 2011 15:05:44 benzman rakstīja:
Ja mainīsi virzuli, tad tikai komplektu, klaņus arī komplektu. Jo tie atšķirās kā pēc izmēriem, tā arī pēc svara. Ja gribi, lai nebūtu disbalansu, pa vienam tur neko nemaina, it īpaši, ja kaut ko taisa no jauna.
Ja blokam ir bojāta tikai čaula, tad iespējams, to vēl varētu atsevišķi sataisīt.

nu jaa vot par to es arii baidos ka nebuus pareizs izsvarojums,un virzulji man liekas ka ir kaltie bet shis ko pasuutiiju ir lietais,vareetu veel briinumi buut pie tempratuuuras,lietais vareetu izplesties vairaak,tapeec es saku ka jameegina,kautkas jau sanaaax... un blokam izskataas ka nav chaulas,vismaz es taas neredzu,vareetu buut viss blox viens leeejums kaukaa taa...

:ups:

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:23

15 August 2011 15:13:14 J.G rakstīja:
man ieteica rallisti no ceesiim un arii ventspilii taads Aldis Zebergs ieteica,saka ka chalji baigi preciizi labi straadaajot..

Vārdi gana skanīgi, bet lai sākumā ievērtē uz vietas to motoru. Neaizmirsti, lūdzu, ierakstīt šeit, kā un vai izdevās.

Veixmi!
Pēdējo reizi laboja ZV - 15. Augusts 2011, 14:23, kopā labots 1 reizi.

AMG E55 w210 motors

15. Augusts 2011, 14:27

Es tā uzreiz "rallistiem" vairs neticētu. Ienāca atsauksmes, ka dažs labs labo, lai izturētu, par vibrācijām un troksni aizmirst. Nometinās kaut 10 kārtās, tas nekas, ka pēc tam viss auto vibrē un raustās, jo galīgi šķībi, galvenais, lai iztur. Tāda pati pieeja ielas auto remontos. Un rallists ar lielu vārdu Latvijā...
Pēdējo reizi laboja Mizx - 15. Augusts 2011, 14:56, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta