28. Novembris 2010, 12:22
28. Novembris 2010, 12:35
28 November 2010 12:22:03 Bpa4 rakstīja:
taa tapiņa fiksee apaksheejo skjiivi, kur atrodamas metkas un pievelk eljjas suukni, pats zobrats uz klokenes ir iestiprinaats slicees!
28. Novembris 2010, 19:47
28 November 2010 11:39:47 MBG rakstīja:
Ka tikai tas nav Ansis dubultnieks..dzied par Mondeo .kā par brīnumu:doh:
))),laikam jau latvieši ir tāda mazohistu tauta,patīk mocīties
)))
02. Decembris 2010, 00:26
07. Decembris 2010, 19:50
25. Jūlijs 2012, 09:49
Paldies par lasīšanu, un atvainojos par kļūdām, jo latviešu nebūt nav mana dzimta valoda
25. Jūlijs 2012, 10:22
25. Jūlijs 2012, 11:33
25. Jūlijs 2012, 19:56
:) Mēģini uzmanīgi vadus pakustināt.Moš kāds kaut kur iespiests vai dod uz īso. Hvz..25 July 2012 10:49:20 Slaffk rakstīja:
Sveiki. Nevaru taisīt jaunas tēmas, un runa ies par 2.0 w202 benzīna motoru 1995 gadā ražoto. Situācija sekojoša - nopirkts mersis gandrīz gadu atpakaļ. Uzreiz bij aizdomas par dzinēju - bij tā, ka paša skaņa bija par lielu, un jaudas ziņā man liekas ka nav attiecīgi jaudas, cik vajadzētu būt. Notiek apmēram tā - apgriezieni ceļas augšā, bet velc viņš apmēram vienādi visu apgriezienu laikā, kaut vai tas ir 2K, kaut 5K. Bet nu ok, braukt var, kritiski arī tas nav, un nevar teikt ka vispār nevelk. Tā arī braukāju no 11` gadā augusta līdz šī gada aprīlim. Pēc tam tika uzstādīta gāze (bet par to labāk nediskutēsim, kur un kā un cik sūdīga gāzes sistēma, un ka viņa sabojāja visu, ok ? ) Un tātad uz gāzes tieši tā pat - ne labāk, ne sliktāk. Vel pēc pāriem mēnešiem uz benzīna sāka braukt švakāk, bet uz gāzes - ka parasti. Domāju benzīna sūkņa vaina (uzreiz pec pirkšanas bij problēma ar viņu, bet it kā restaurēja). Un te nesen, pāris nedēļas atpakaļ atdevu mašīnu servisā, jo bij daudz kas jādara, vairāk gan ritošo. Servisa nomainīja svečvadus ( ko pirku es pats, paņēmu BERU, it kā ok), vienu aizdedzes spoli un sveces (kas atteicās uz dzinēju) sēdos mašīna - un WOW !!!. Velk super, motors kluss, un uz benzīna brauc arī super. Un arī uzreiz pamanāms ka gaita palika maigāka, nav ne raušanas , teiksim kad brauc uz 2K apgriezieniem, un palaid gāzes pedāli, mašīna maigi sākt braukt lēnāk, bet iepriekš tā raustajās. Par to sūkni, viņi skatījās, teici ka viņam nav ne vainas. Un tātad paldies ka izlasijat līdz šīm brīdim, bet tagad situācija mainās. Pabraukājot kādas piecas dienās, motors pa lēnām atgriežas pirms remonta stāvokli. Tātad - troksnis iepriekšēja līmeni, velk tik pat ka iepriekš, raustās, uz benzīna brauc ne labi, uz gāzes - vidēji ok. Jautājums sekojošs - kas var sabojāties atkal pec piecām dienām ? Servisā teica ka viss ok, gan pieslēdza pie kompja, tur arī ok. Baigi bēdīgi, tikko sapriecājos par tādu rezultātu - bet te nu atkal tas pats. Viens man ieteica samainīt sveces, bet nu nezin, kaut kā man liekas tik labi sveces situāciju neizlabos. Un arī pirms remonta vienreiz mainīju sveces - nekas neizmainījāsPaldies par lasīšanu, un atvainojos par kļūdām, jo latviešu nebūt nav mana dzimta valoda
Sagaidi tumsu! Iedarbini dzinēju un atrauj haubi. Papēti vai kaut kur nav kādi feijerverki! Ir tādi brīnumi redzēti,ka bogatierim uzreiz derīguma termiņš tika pārbaudīts.
26. Jūlijs 2012, 07:20