Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
17. Decembris 2008, 17:01
[user]379|Mizx|[/user]Es laikam pirktu lietotu šrotā, jo tiem remontiem īpaši neuzticos. Un nav eBay jaunu par 600 EUR, jo tik tie vienkārši nevar maksāt. Par 600 firmas pārdod lietotus ar garantiju un viss. Remonts noteikti izmaksās dārgāk par lietotu kompresoru mūsu šrotā.
Kur remontēt? To vislabāk jautāt kondicionieru uzpildītājiem.
Klau, beidz činkstēt un skaties:
http://cgi.ebay.de/KLIMA-KOMPRESSOR-MER ... 240%3A1318
17. Decembris 2008, 17:51
Bra4 — nezinu, kas tas par brīnumu, jo tos kompresorus lietotus pērk par lielākām cenām, nebūtu pats personīgi pārdevis, neteiktu. Un otrs — nosauktajiem modeļiem ir dažādi kompresori un dažādi piestiprināmi. Tur nevar visiem derēt viens un tas pats!!! Tā kā kaut kādi makaroni tur tiek karināti!
17. Decembris 2008, 18:25
Es ar remontēju gvidī un apmierināts, garantija laikam bij pusgadu.
17. Decembris 2008, 18:47
[user]379|Mizx|[/user]Bra4 — nezinu, kas tas par brīnumu, jo tos kompresorus lietotus pērk par lielākām cenām, nebūtu pats personīgi pārdevis, neteiktu. Un otrs — nosauktajiem modeļiem ir dažādi kompresori un dažādi piestiprināmi. Tur nevar visiem derēt viens un tas pats!!! Tā kā kaut kādi makaroni tur tiek karināti!
gan jau pasūtot jānorāda kuram modelim.
17. Decembris 2008, 21:55
Bra4, neticu, ka nav zemūdens akmeņi. Jo citādi es tos kompresorus par lielāku cenu lietotus nebūtu tur vedis un tagad pat nevestu atkal! Tajā pašā eBay blakus pie lietotiem! Vai arī visu laiku uzraujos uz stulbiem vāciešiem, turkiem, poļiem un visādiem, kas labāk maksā vairāk par lietotu, kā nopērk kreisu jaunu. Lai gan kāda atšķirība, kamēr prasa, tikmēr vedu! Tikai tajā lidmašīnā grūti ienest... baigā kasīšanās ar drošībniekiem...
17. Decembris 2008, 22:23
sūti ar banderoli. nu ja, drošāk un perspektīvāk, ja tirgo vācietis
17. Decembris 2008, 22:34
Pie mums pasta izdevumi nejēdzīgi. Tā kā tāpat turp braukāju, arī ar auto, tad vieglāk paķert līdzi un nosūtīt no turienes.
17. Decembris 2008, 22:37
Sūtīju stūri ar airbagu no Vācijas uz Jaunzēlandi. Cena bija tik smieklīga, ka diez vai es to stūri varētu par tādu cenu tepat pa Latviju pārsūtīt, kur nu vēl uz Indonēziju.