Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
09. Decembris 2008, 22:45
man šitā bija, ka braucot pret kalnu no meža ārā sāk raustīties un beigās atsaka vispār turbīna. Noglušī/pielaiž - tā kā no jauna piedzimusi. Nelaime bija iekš automātiskās kārbas eļļas uzpildes atveres vāciņa- nebija pilnībā ciet.
10. Decembris 2008, 16:00
Man tā bija!Bija pārplīsusi viena no trubām kas savieno turbīnu ar gaisa mērītāju! Ilgi meklēja kamēr atrada.
10. Decembris 2008, 16:30
[user]122408|BigDog|[/user]man šitā bija, ka braucot pret kalnu no meža ārā sāk raustīties un beigās atsaka vispār turbīna. Noglušī/pielaiž - tā kā no jauna piedzimusi. Nelaime bija iekš automātiskās kārbas eļļas uzpildes atveres vāciņa- nebija pilnībā ciet.
tadi pati štela ir tagad tēva auto W203, 220 CDI raustas, pēc tam atkla normali, viņš bija aizbraucis uz Lačpleša ielu uz autoservisu un viņam teica ka ir jāmaina "VPUSKNOJ KOLLEKTOR" ! Kurš maksa MB Busa 300-350 Ls :cry:
10. Decembris 2008, 16:31
[user]35988|Sajrex|[/user]
[user]122408|BigDog|[/user]man šitā bija, ka braucot pret kalnu no meža ārā sāk raustīties un beigās atsaka vispār turbīna. Noglušī/pielaiž - tā kā no jauna piedzimusi. Nelaime bija iekš automātiskās kārbas eļļas uzpildes atveres vāciņa- nebija pilnībā ciet.
tadi pati štela ir tagad tēva auto W203, 220 CDI raustas, pēc tam atkla normali, viņš bija aizbraucis uz Lačpleša ielu uz autoservisu un viņam teica ka ir jāmaina "VPUSKNOJ KOLLEKTOR" ! Kurš maksa MB Busa 300-350 Ls :cry:
līdzīga štella :whistle:
10. Decembris 2008, 16:37
Var būt pie vainas pārspiediena vārsts.
10. Decembris 2008, 16:39
....jo visticamāk ka viņš ir elektriskais
10. Decembris 2008, 16:55
[user]402773|Uldis|turbīna[/user]Braucot pēkšņi nav vilkmes.tāda sajūta ka nestrādā turbīna.Man dīzelis E-270 2003.g.No jauna piedarbinot atkal iet,bet pēc laiciņa konstatē ka atkal neiet.Vai kādam tā ir bijis?Kas tur varētu būt par vainu?Paldies.
Paraadas, kad iedarbini un tad saki "rezko" braukt un spiest gridaa? Tad vaina ir "datchik davlenija naduva v turbine", vinsh uzreiz gljuko, ja dzineejs nav normaalis iesildeejies. Japiebrauc uz servisu un japalabo kljudas diagnostikaa. Droshibaas peec var arii nomainiit to datchiku, maksa ap 10-15 Ls.
10. Decembris 2008, 18:50
Man līdzīga nelaime , tikai pēc 90 km h , nav vairāk cēliena. 290 E
11. Decembris 2008, 20:29
Tagad atkal vairākas dienas iet kā smērēts bez problēmām.Vienreiz ir bijis kad nebija jaudas iedegās motora dzeltenā lampiņa,atlaižot pedāli nodzisa.Kur labāk griezties izņemot domeniksu?Dzirdēju ka latbemā arī ņemot meršus.
11. Decembris 2008, 20:32
Degvielas filtrus uz ziemu nomainijat? kas notiek ja ieber stavot grida? sasniedz maximalos apgriezienus jeb biki pirms un sit atpakal ka benziniekam ar ierobezotaju?