Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

w124 2,3l bendziins

15. Oktobris 2008, 16:13

[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]563008|lauris19|[/user]
[user]466795|Bpa4|[/user]mēģini. et strāvu tur padod uz īsu brīdi... bet vēl labāk ir uzinstalēt elektronisko šprici

nenu ka pats padosd stravu vinjai tad jau pielec... bet man besij araa ka visu laiku pirms palaishanas ir jarauj nost gaisa filtrs un javalkaa vadi...

ai nu to jetonicu uz miskasti... ievelc vadus salonā un pieliec tumbleri :D

nu jaa man jau taa teica dariit...
aj negribu tadus tuuneejumus

..zinu ka tas butu vienkaarsakias variants..

w124 2,3l bendziins

15. Oktobris 2008, 16:14

[user]563008|lauris19|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]Pravodka vai relejs. Esi pārliecināts, ka viņa pie vainas?

jaaa jo ka vinjai pielieku 12 vinja sak smidzinaat un es momentaa varu pielais motoru... a ja nee ir jastartee loti ilgi lai motors pielektu...

Nu tad jā, visticamāk ka relejs. Liekas ka bija arī drošinātājs, bet īsti neatceros.

w124 2,3l bendziins

15. Oktobris 2008, 16:16

Diemžēl tas KE ir vācu autobūves kļūda, auģiki tāpat mocas ar viņiem. Palūrēšu vakarā shēmas, man liekas ka bija drošinātājs.

w124 2,3l bendziins

15. Oktobris 2008, 16:16

nju jamm... a kur atrodas tas relejs??? vienu releju atradu,kas vareetu but saistits...bet nezinu vai tas ir istais vinjaa pasaa vel naak drosinaatajs...

w124 2,3l bendziins

15. Oktobris 2008, 16:17

nu es drosinaataju kasti jau pargaju tie ior visi ok.... ja nu vieniigi kads drosinaatajs atseviski iebasts...

w124 2,3l bendziins

15. Oktobris 2008, 16:25

Paskatīšos mājās shēmās, ja atradīšu, uzrakstīšu.

w124 2,3l bendziins

14. Jūnijs 2009, 14:38

Aiz akumulatora ir viens dubultrelejs, kuram zem stikla vāciņa ir divi drošinātāji. Man puselektronika sāka strādāt kad nomainiju (nopirku auto ar gļukiem)

w124 2,3l bendziins

14. Jūnijs 2009, 16:36

Man jau liekas, ka uz starta sprauslu vadi nāk pa taisno no KE bloka. Starta sprauslas darbināšanas elektromagnētiskais vārsts jau nav tik jaudīgs, lai būtu vajadzīgs atsevišķs drošulis. Ja atmiņa neviļ, KE bloka iekšienē uz plates ir kautkāds maziņš relejs vai pat vairāki.

Mēģini dabūt shēmu, izpīpē vadus no bloka uz sprauslu. Var arī bez shēmas, tik tad nezinās kā ir pēc "Gostiem". Par ļaunu nenāks mājās uz galda atskrūvēt vaļā pašu bloku, varbūt tur kāds mitrums gadījies vai kas. Varbūt kas atlodējies - viss var būt.

Vēl var būt nobeidzies temperatūras devējs, jo tieši tas dod info starta sprauslai. (Tik nezinu vai pa taisno vai caur bloku) Esot tā, ka tas gudrais temperatūras devējs dabūnot strāvu saslēdz sev iekšā kautkādus elementus uz konkrētām sekundēm darbinot starta sprauslu pie attiecīgas temperatūras (aukstas)

Tie temperatūras devēji ir 2. Viens dod info propellerim un grādusņikam uz paneli, otrs ir augstākminētais.
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 14. Jūnijs 2009, 16:38, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta