Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
08. Septembris 2008, 08:23
es pieturos pie viedokļa, ka sarkanā zona ir ne velti uzlikta stipri pēc 120. un viss, kas notiek līdz sarkanai zonai, ir normāli.
08. Septembris 2008, 08:23
sestdien braucot no Adažiem sagribējās uzspiest grīdā...
viss štokos, tik skatos, 3. ātrums iet līdz sarkanai zonai - 6,2-6,3 k apgriezieni... no 1.uz otro un no 2. uz 3. pārslēdzās kkur uz 5,5-5,7k... un kad 3.aizgāja līdz tiem 6,3k apgriezienu notika pārslēgšanās, tikai tā notika diezgan dīvaini - itkā divas reizes pārslēdzoties - divi grūdieni uzreiz viens aiz otra...
man bij jau doma aizbraukt uz servisu nomainīt eļļu, bet pagaidām uzreiz nevaru atļauties braukt. Vai tāda pārslēgšanās ir krimināla? Jo braucot mierīgi viss ok.
08. Septembris 2008, 08:26
4 niece ?
08. Septembris 2008, 08:26
jā
08. Septembris 2008, 08:31
man jau liekas, ka normāli, jo, Tu raksti, ka iespiedi kickdownā?
īsti nezinu kā ir man, bet zinu, ka normāli braucot 5niecei , slēdzas pie 2 vai 2,5k un , žmiedzot, iet gandrīz līdz Redlainam.
Sitieni var nozīmēt, ka sen neesi lietojis kickdownu?
08. Septembris 2008, 09:17
nezinu, vai tas ir normāli 4niecei, bet man 5niecei, ja no vietas spiež kicdown tad pēc tam, kad atlaiž arī divreiz pārslēdzas. Apgrizienus gan neesmu ievērojis, bet man liekas, ka varētu būt normāli, jo ar zemāku pārnesumu uzņem ātrumu un pēc tam, kad atlaid pedāli pārslēdzas no 2. uz 3. un uzreiz uz 4.
09. Septembris 2008, 08:42
provet narod, u menja w210 01 goda, 2 perednih ventilatora ne rabotajut, diagnostika etogo ne pokazivaet, sjezdil v servis tam kakoj-to elektrik pochesal repu i govorit oj ne tam vsjo s mozgami, kompami netu oborudovanija...gde normalnij elektrik ? u menja v probke greetsja odnogo venta nehvataet tem-ra rastjot do 120, oba perednih ne rabotajut
09. Septembris 2008, 08:43
9516561 Aleksejs.
Atrodas pie VEF tilta tajā mopēdu rūpnīcas teritorijā
09. Septembris 2008, 08:56
[user]238909|aldigs|[/user]nezinu, vai tas ir normāli 4niecei, bet man 5niecei, ja no vietas spiež kicdown tad pēc tam, kad atlaiž arī divreiz pārslēdzas. Apgrizienus gan neesmu ievērojis, bet man liekas, ka varētu būt normāli, jo ar zemāku pārnesumu uzņem ātrumu un pēc tam, kad atlaid pedāli pārslēdzas no 2. uz 3. un uzreiz uz 4.
ideja ir tāda, ka iespied pilno gāzi un tik gaidi... un tā pārslēgšanās notiek no 3. uz 4., citiem vārdiem ja spiež visu laiku, ja uz 3. ātruma atlaid gāzi, tad pēc kāda laika tas pārslēdzās norm., bet ja arī trešajā velc ar pilno gāzi, tad uz 4. pārslēdzās tik pie 6,3k apgriezienu un notiek divi grūdieni pēc kārtas, nevis viens
09. Septembris 2008, 09:02
Vakardien savējo arī pamocīju. tikai trešais pārslēdzas tik vēlu. Izmanto visu resursu. apgriezieni ir normāli, bet kapēc tev ir divi sitienu, fig viņu zin, moš kārba biku izslīd. man bija viens tikai. za to bija cita lieta, kad žmiedzu to trešo, tad jutās jaudas raustīšanās, bet domāju, ka to var norakstīt uz motora nevienmērīgu darbību. nu ķipa šķaudīšanu. kaut gan mierīgi braucot nekā tāda nebija. moš sūknis kaujās nost?