Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Zūd jauda!

16. Jūlijs 2008, 13:38

ja nemaldos, tad uz biļetes, ko izdrukā pēc atgāzu testa tur ir rakstīti visi CO utt, kā arī motora t. (norma vai nav), apgriezieni brīvgaitā (vai ir norma vai nav), bet par max. apgriezieniem - vot neatceros, paskatīšos mājās, rīt uzrakstīšu :)

Zūd jauda!

16. Jūlijs 2008, 14:23

Un ja problēma būs vakuma sistēmā, kur tieši tu taisies iebāst savu jauno gaisa massas mērītāju :D :D :D

Zūd jauda!

16. Jūlijs 2008, 14:24

dizelu pedaļku v pol topjat :D potom po kakojto formule meždu min i max obarotami vi4eslajut CO,tokawto švaģer kupil dizel 2.godi4nij,4utj soznajuje ne poterjal kogda keks pedeļ vtapil i deržal :D takwto 3000 oborotov neprakatjat :ninja:

Zūd jauda!

16. Jūlijs 2008, 14:26

Apskati ar tādu auto diezvai izdosies iziet, jo skatās apgriezienus un ja nekļudos, dar brīvgaitā motoru vajag varēt griest līdz 3500, vai 4000 rpm :)

Zūd jauda!

16. Jūlijs 2008, 16:06

Nu manējam dīzelim GMM mēritāja defekts neietekmēja max apgriezienu skaitu, tikai uzrāviens bija vājāks. A tā nekādu atšķīrību, izņemot to, ka dūmoja vairāk.
Tehniskajā pārbauda max apgriezienu skaitu, pie kura nostrādā apgriezienu ierobežotājs.

Zūd jauda!

01. Augusts 2008, 16:02

Tātad, auto ir sataisīts, galvenais vainīgais tiešām bija GMM.
Vēl darīti:
Nomainīts izplūdes kolektora vārstiņš (ja pareizi atceros nosaukumu), kas esot MB tipiska kaite, iztīrīts vēl kaut kāds degvielas vārsts kā dēļ arī necēla apgriezienus un izgriezts izpūtēja katalizators. Izmaksas - Ls 170
Taisīja servī netālu aiz "Azur", specializējas tikai uz motoriem (varbūt tikai dīzeļiem), sīkāk - starteriem un ģeneratoriem, kur jau iepriekš biju mainījis eļlas u.tml. Par servi esmu diezgan apmierināts, jo ātri uztaisīja diagnostiku un darbu bija padarījuši jau nākamajā dienā, kaut gan toreiz mainot eļļu vajadzēja pašam pieprasīt un aizpildīt padarīto darbu uzlīmīti.
Patreiz esmu ļoti priecīgs, jo:
1) pēc iepriekšējās braukšanas un pabraukājot ar Golf 3, mašīna iet kā raķete :D ,
2)Kad šī kaite sākās, biju aizvedis uz vienu servi, kur pateica:
1* jāmaina sprauslas (Domāju, Jūs zinat, ko tas nozīmē...),
2* GMM,
3* Varētu būt, ka turbīna jālabo vai jāmaina, par ko es biju pilnīgā šokā, tāpēc šī diskusija sākās.
Šajā servī, pēc pieslēgšanas kompim uzreiz pateica par GMM, vārstu un katalizatoru. Jautāju šiem par sprauslām, domādams ka iet uz galu. Atbilde bija: sprauslas ideālas. Tāpēc novēlu nevienam neuzrauties uz šādiem servisiem un meistariem, kas "grib" nomainīt vairāk kā vajadzētu. Šis forums tāpēc arī daudz palīdz.
Paldies visiem, kas izteica savas atbildes un pastāstijā savus gadījumus, it īpaši Gatim (lietotājs Gatis25)
Priecīgu visiem nedēļas nogali (rīt būs 29 grādi :evil: )

Zūd jauda!

01. Augusts 2008, 16:22

[user]222519|Emsis|[/user]2)Kad šī kaite sākās, biju aizvedis uz vienu servi, kur pateica:
1* jāmaina sprauslas (Domāju, Jūs zinat, ko tas nozīmē...),
2* GMM,
3* Varētu būt, ka turbīna jālabo vai jāmaina, par ko es biju pilnīgā šokā, tāpēc šī diskusija sākās.

apsveicu :)

padalies, kas tas bija par servi, kas Tev tik labi noteica kaites?

Zūd jauda!

01. Augusts 2008, 16:39

Rāmavā :ninja:
SZ skaties pm

Zūd jauda!

01. Augusts 2008, 18:45

a ko man darīt? man liekas ka manējais arī pārāk labi neceļ, precīzāk lēnām ceļ!?

Zūd jauda!

01. Augusts 2008, 19:02

[user]203592|the_jok3rz|[/user]a ko man darīt? man liekas ka manējais arī pārāk labi neceļ, precīzāk lēnām ceļ!?

liekas, vai jau pieradi pie 220 PS ? :)
Tēma slēgta