Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

sprauslas 103.980

04. Aprīlis 2008, 15:35

[user]209392|plashs|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]vari atstāt pie manis 20 ls...

Davai jā šo weekendu netikšu galā tad tu pie manis? :)
Ir doma vissu inžektoru izmest un iztīrīt/ nomainīt. :ninja:

tak izvelc pats laukā un apsties.... degvielu jāsmidzina neviz jāčurā.... smuki jāveidojās konsiks taisns strūklas mākonīts... ne pa labi ne pa kreizi ne smidzinot tikai apla kontūru.
mēģenē samēri no katras sprauslas izlieto bendzu... cik daudz, cik lielā laikā atradīsi Ke manuālī. pilns nets ar tiem... diakom.ru piem

sprauslas 103.980

04. Aprīlis 2008, 15:49

Mans meistars reiz lielījās, ka izdomājis veidu, kā notestēt visas jetronika sprauslas uzreiz. Viņš pieslēdz kaut kādu savu brīnumu pie sūkņa releja (varbūt kā cita) un panāk to, ka visas sprauslas uzreiz pūš degvielu.

Tad arī var redzēt, cik kura ir laba utt. Manam 124 tika mainītas divas, kuras pavisam čurāja. Bet nekādas izmaiņas darbībā nebija. Man pirms tam besīja, ka karstu dzinēju nekad nevarēja iedarbināt ar pirmo reizi. Vienmēr pārlēja un noslāpa. Tas saglabājās, tikai intervāls mainījās. Darbības vienmērīgums arī nemainījās. Neliela vibrācija pa laikam tam motoram uznāca un pārgāja gan pirms, gan pēc maiņas. Ja būtu nomainījis visas, varbūt būtu ticis vaļā no tās pārliešanas pie palaišanas.

sprauslas 103.980

04. Aprīlis 2008, 16:46

[user]398|Renoir|[/user]Mans meistars reiz lielījās, ka izdomājis veidu, kā notestēt visas jetronika sprauslas uzreiz. Viņš pieslēdz kaut kādu savu brīnumu pie sūkņa releja (varbūt kā cita) un panāk to, ka visas sprauslas uzreiz pūš degvielu.

Tad arī var redzēt, cik kura ir laba utt. Manam 124 tika mainītas divas, kuras pavisam čurāja. Bet nekādas izmaiņas darbībā nebija. Man pirms tam besīja, ka karstu dzinēju nekad nevarēja iedarbināt ar pirmo reizi. Vienmēr pārlēja un noslāpa. Tas saglabājās, tikai intervāls mainījās. Darbības vienmērīgums arī nemainījās. Neliela vibrācija pa laikam tam motoram uznāca un pārgāja gan pirms, gan pēc maiņas. Ja būtu nomainījis visas, varbūt būtu ticis vaļā no tās pārliešanas pie palaišanas.
nu bet diagnostika jau notiek tā... izvelk visas sprauslas, saliek zem katras trauku... nākamais iizvelk benzīnas sūkņa releju. un savieno ja nemaldos 7 un 8 kontaktu ar vada gabalu... sūknis visu laiku šansē... mēs tik ar pirkstu paspiežam gaisa potensometra lāpstu... un bolamies (pie reizes ķeram kaifu no aroma), kā traukos tiek smidzināta bendža...

sprauslas 103.980

04. Aprīlis 2008, 20:44

[user]398|Renoir|[/user]Mans meistars reiz lielījās, ka izdomājis veidu, kā notestēt visas jetronika sprauslas uzreiz. Viņš pieslēdz kaut kādu savu brīnumu pie sūkņa releja (varbūt kā cita) un panāk to, ka visas sprauslas uzreiz pūš degvielu.

meistars ģēnijs :D :D
Tēma slēgta