Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
04. Februāris 2008, 10:04
man ir tā: līdz ko, uzsākot, ieminu grīdā, šis ( automāts) sāk no pirmā. Ja spiež lēzeni, tad kā parasti no 2. Atsķirību nevar nesajust, iesēdini blakus draugu un parādi kā strādā īsta tehnika
04. Februāris 2008, 10:05
[user]282118|matrix|[/user]Atsķirību nevar nesajust, iesēdini blakus draugu un parādi kā strādā īsta tehnika
.gif)
:iagree:
04. Februāris 2008, 10:10
Viņa versija būs tāda, ka man ar kārbu kaut kas nav kārtībā...
04. Februāris 2008, 10:11
[user]214801|Karluha|[/user]Viņa versija būs tāda, ka man ar kārbu kaut kas nav kārtībā...

nu noteikti
04. Februāris 2008, 10:15
[user]214801|Karluha|[/user]Viņa versija būs tāda, ka man ar kārbu kaut kas nav kārtībā...

Mana versija ,ka ar viņiem kaut kas nav kārtībā

(par maz ieliets)

viss pareizi ,mierīgi sāk ar 2 ,un straujāk ar 1...
04. Februāris 2008, 10:17
Vai ir kāds raksts vai atsauce internetā par to...kads apraksts, kapēc tā un ne savādāk....???? :?
04. Februāris 2008, 10:20
Draugam pašam s500 2001. gada ar automātu...Vai viņa MB arī uzsāk ar otro...? Būtu jautri viņam to pierādīt....Varētu pat pusdienas vinnēt, saderot un iebāžot degunā kādu argumentētu pierādījumu...
04. Februāris 2008, 10:27
[user]214801|Karluha|[/user]Vai ir kāds raksts vai atsauce internetā par to...kads apraksts, kapēc tā un ne savādāk....???? :?
"Почему АКПП МВ переключается только два раза? Сколько ступеней у Mercedes — три или четыре? Ответом на этот вопрос и является характерная особенность работы АКПП МВ. В нормальном, городском режиме автомобиль начинает движение со 2-й передачи! И лишь при нажатии педали газа в пол, АКПП включает первую передачу и автомобиль "срывается" с места. В чем удобство? В том, например, что зимой автомобиль не буксует на скользкой дороге." - no raap majas lapas citets un tas ir 100% taisniba!!!
04. Februāris 2008, 10:34
eh, es cerēju, ka šitas ir strīds manuālis vs. automāts. tāda tipa diskusijas vienmēr ir cieņā.
un to jau vispār var just ka uzsāk ar otro ātrumu un kad ieber grīdā viņš nomet zemāk.
04. Februāris 2008, 10:41
ko tur strīdēties, katram savs.
noniecināt vai nopelt vienu vai otru, neņemot vērā katra indivīda vēlmes un atšķirības- nav gudri.
es izvēlos jau 3.o reizi automātu, man patīk, pat ļoti