Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:05

[user]379|Mizx|[/user]Labāk ieraksti problēmu meklētājā pirmajā lapā.

ieraksti "apgriezieni"

tiem, kam ir ASR, GMM problēma parādās piestartējot auto un konstatējot, ka deg ASR lampa un motors ir avārijas režīmā.....resp, paliek tikai 2.3 no jaudas pāri...

lai cik dīvaini tas arī nebūtu, tā nav ASR problēma, bet gan GMM-izziņa no vācu W124 forumiem.

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:06

[user]2|SZ|[/user]
[user]136786|intars|[/user]ja kas zinu kru tads ir lietots, pamegini atvieno un tad sitais verkis ieslegsies avarijas rezima un paskatie sko tad sis dziedas

atvieno, bet citādi tur NEKO negrozi un neregulē pats uz savu galvu :!

tikai pasdiagnostika - protmas ka nekadas regulacijas

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:07

[user]2|SZ|[/user]ziema klāt.... :)

apgriezieni nepeld?

kad pēdējoreizi tādas lietas, kā gaisa, benzīna filtrus mainījis esi?

Visi filtri ir mainiti nesen,apgriezieni nepeld...

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:11

[user]307477|gaidzin|[/user]Visi filtri ir mainiti nesen,apgriezieni nepeld...

nu tad nākamais kandidāts ir GMM..... citam peld apgr. citam slāpst-bet to tev noteiks vislabāk Domenikssā vai ROLĪ, Čiekurkalnā..... vismaz es tur griezos, kad man bija problēmas.

kaktu kantoros pateiks, ka Tavam neko nevar atrast un nomainīs pie reizes arī vēl galvas blīvi..... 8D

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:18

nu man tā arī mainīja visu pēc kārtas, bet galvenā bija tā figņa priekšā...nu, kā viņu tur sauca? vertikāli stiprināta, motora bloka galā?

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:20

[user]1447|MBex300|[/user]man šitā arī bija - iedarbinot bija jātur gāzes pedālis kamēr motors nedaudz uzsilst. baigā mocīšanās it īpaši jā jāsteidzās:)
es toreiz mainīju visu ko, bet galvenais laikam bija sadalītājs (tā laikam saucās priekšā tas apaļais bleķa gabals). vel nomainīja kaut kādu Bosch relejiņu kas regulēja benzīna padevi pie attiecīgām tepmeratūrām (ja pareizi atceros), bet pieļauju ka to nevajadzēja, jo aizomīgs bija tas skaidrojums.
kad visu nomainīja bija ok, bet un zini ko vajadzēja mainīt un ko nē :)

Kas tas ir par sadalitaju?Vai tas ir tas pats gaisa meritajs pirms gaisa filtra?Vai kas cits.Apskaidrojiet ludzu,ko mainit???

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:20

GMM ir šis (līdzīgs)

Attēls

atrodas uzreiz aiz gaisa filtra kastes

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:22

[user]307477|gaidzin|[/user].Apskaidrojiet ludzu,ko mainit???

neinu, vai pašam tev pietiks meistarības to mainīt, jo tas GMM (ja tiešām tas ir vainīgs) ir vēl jānokalibrē pēc nomaiņas ;)

1. veic diagnostiku, lai atrastu īsto vainu
2. nomaini beigto detaļu

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:24

Cik tads GMM maksa,kadu likt labak,kada razotaja???Vai tad pats nevar to nomainit???

W-124 slapst...

13. Novembris 2007, 15:26

Sorry vecīt, bet nedomāju, ka pats tur daudz izdarīsi. Jo to visu vada elektronika un ja neesi autoelektriķis, tad tās ir tikai rotaļas, piedevām, vari nosvilināt šo to lieku!!! Pilnīgi nopietni! Šādi ir nosvilināti klimatkontroļu vadības bloki, nejaušs īsais bakstoties ap kontaktiem nosvilina vienu mikroshēmu kompī utt. Un to visu ir paveikuši mūsu „meistari” – tāpēc labāk neliec tur rokas klāt un meklē speciālistus. Piedevām, labāk brauc pie konkrēta meistara un dod konkrētu uzdevumu, nevis „parakāties”. Noraks Tev to auto! Uz servisu, bet i-netā meklē risinājumu variantus, lai ir par ko diskutēt ar autoelektriķiem!!!
Tēma slēgta