Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 14:38

[user]214801|Karluha|[/user]Pie kādiem simptomiem var spriest par kardāna bukses bojāejās....?

ftulkas ar skruvem ir izchakaretas no gumijas

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 14:38

[user]151427|mb300ce|[/user]
[user]85656|metheny|Kardāna bukse[/user]Sveiki!
Vai tiešām lai nomainītu kardāna buksi ( tāda apaļa ar daudzām skrūvēm) pie reduktora ir jāņem nost kardāns!??! Tā man pateica vienā servisā...

Nē nav jānoņem viss kardāns! Pats mainīju,tas aizņēma apmēram 2 stundas jo skrūves bija iēdušās!

viss ne, bet lidz gultnim gan ja.

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 14:40

A uz braukšanu tas kādu iespaidu atstāj.....Varbūt es braucu, bet nezinu, ka tās jāmaina...Vai to var just braucot...?

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 14:42

[user]214801|Karluha|[/user]A uz braukšanu tas kādu iespaidu atstāj.....Varbūt es braucu, bet nezinu, ka tās jāmaina...Vai to var just braucot...?

triecieni, parsledzot atrumus

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 14:44

Man tāds neliels triecienins uzsākot brauksanu, ja nedaudz uzspiez pedāli...Ja pasam lauj sākt ripot un tad uzspiez pedāli, tad ar aiziet kā pa sviestu.....pārslēdzas gan labi....

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 14:45

[user]214801|Karluha|[/user]Man tāds neliels triecienins uzsākot brauksanu, ja nedaudz uzspiez pedāli...Ja pasam lauj sākt ripot un tad uzspiez pedāli, tad ar aiziet kā pa sviestu.....pārslēdzas gan labi....

slegties ta sledzas, bet tikunta ir trieciens!

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 16:26

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]214801|Karluha|[/user]Man tāds neliels triecienins uzsākot brauksanu, ja nedaudz uzspiez pedāli...Ja pasam lauj sākt ripot un tad uzspiez pedāli, tad ar aiziet kā pa sviestu.....pārslēdzas gan labi....

:iagree: veel var buut beigta kardana piekargultna gumija kaa rezultata
liekot pa robiem vai sakot braukt arii ir taads sitiens ...... =)

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 17:48

[user]238181|MAX_BND|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]

:iagree: veel var buut beigta kardana piekargultna gumija kaa rezultata
liekot pa robiem vai sakot braukt arii ir taads sitiens ...... =)

ari taisniba!

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 18:15

Vai to tā viegli konstatēt...kardāna piekargultņa gumijas vai kardāna bukses galu vai pusgalu...?

Kardāna bukse

11. Oktobris 2007, 18:16

Domāju ar aci pamanīt, neko nejaucot..uz bedres protams..
Tēma slēgta