Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

ML 400CDI 2003 Apgr raditajs spele ping pongu, motors ruc ritmiski lidzi

17. Augusts 2007, 11:00

[user]261791|Doberman|[/user]kā tad nevar sazvanīt? mēģini vēlreiz. rinda jau tur būs, bet ja radīsies problēmas, tad būs vieglāk cīnīties. un problēmas būs...

Pamegini sazvanit Abrenes servisu - tas ta ja laika ir parak daudz un bat telefonam pilna ;) :P
Nav smuki cilvekus biedet - nebus problemu :x :)

17. Augusts 2007, 11:39

;)
lab,lab.problēmu nebūs :D Bet es neticu nevienam servisa vecim, jo viņi tik un tā eksperementu veidā remontē auto. A Dominiku iesaku tādēļ, ka motors nav no tiem prastajiem un tas kantorītis, tomēr, biežāk sastopas ar CDI

17. Augusts 2007, 11:49

...iesaku aizbraukt un uz vietas meiginaat sarunaat!!...pa telefonu buus viennoziimiigi rindas uz nedeelu uz priekshu ...bet taa var meiginaat sarunaat uz naakoshaas dienas vakaru...esmu taa dariijis jau vairaakas reizes ...viss izdevaas bez probleemaam!!...pilna paarbaude maksaas ap 70 ls...aiznem apmeeram 2 stundas...jaa 400cdi bez probleemaam nemeedz buut!!...lai gan shis ir peec 2003 gada un itkaa jau kaudze ar probleemaam ir noveersta tachu domaaju ka buus!!...lai gan.. ;) :whistle:

17. Augusts 2007, 15:20

[user]6695|RIPS|[/user]...iesaku aizbraukt un uz vietas meiginaat sarunaat!!...pa telefonu buus viennoziimiigi rindas uz nedeelu uz priekshu ...bet taa var meiginaat sarunaat uz naakoshaas dienas vakaru...esmu taa dariijis jau vairaakas reizes ...viss izdevaas bez probleemaam!!...pilna paarbaude maksaas ap 70 ls...aiznem apmeeram 2 stundas...jaa 400cdi bez probleemaam nemeedz buut!!...lai gan shis ir peec 2003 gada un itkaa jau kaudze ar probleemaam ir noveersta tachu domaaju ka buus!!...lai gan.. ;) :whistle:

varētu būt pareizākais risinājums. No kurienes tas ML vispār nāk ? Domeniksa pārdotā a/m droši vien nav

17. Augusts 2007, 21:36

[user]221291|MMMM|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]...iesaku aizbraukt un uz vietas meiginaat sarunaat!!...pa telefonu buus viennoziimiigi rindas uz nedeelu uz priekshu ...bet taa var meiginaat sarunaat uz naakoshaas dienas vakaru...esmu taa dariijis jau vairaakas reizes ...viss izdevaas bez probleemaam!!...pilna paarbaude maksaas ap 70 ls...aiznem apmeeram 2 stundas...jaa 400cdi bez probleemaam nemeedz buut!!...lai gan shis ir peec 2003 gada un itkaa jau kaudze ar probleemaam ir noveersta tachu domaaju ka buus!!...lai gan.. ;) :whistle:

varētu būt pareizākais risinājums. No kurienes tas ML vispār nāk ? Domeniksa pārdotā a/m droši vien nav

Nee nav vinju MB. No Italijas. Viss bija tip top lidz TA :x :! :cry:

17. Augusts 2007, 21:38

Biju MBBUS - viss esot datora OK! Itka esot jabut kaut kadai gaisa liekai piepludei vai ari nopludei - tjipa kaut ka ta... Nekas nopietns neesot itka! Pirmdien vel citur esam pierakstijushies abi 8) Redzes ko tur teiks!

Kada tad vaina 400CDI - ieliek dazha laba 270 CDI :P :lol: ?

18. Augusts 2007, 10:39

....ka tik nav probleema ar gaisa massas meeriitaajau!!...un tomeer es domaaju ka vajadzeetu aizbraukt tieshi uz Domeniksu jo galu galaa viniem ir originaalaas programmas!! ;) ...vispaar ieteiktu katram vismaz vienu reizi aizvest savu MB uz paarbaudeem pie oficiaalaa diilera!!...noder uzzinaat ko jaunu ;) :D

18. Augusts 2007, 13:20

[user]6695|RIPS|[/user]....ka tik nav probleema ar gaisa massas meeriitaajau!!...un tomeer es domaaju ka vajadzeetu aizbraukt tieshi uz Domeniksu jo galu galaa viniem ir originaalaas programmas!! ;) ...vispaar ieteiktu katram vismaz vienu reizi aizvest savu MB uz paarbaudeem pie oficiaalaa diilera!!...noder uzzinaat ko jaunu ;) :D

Man ari liekas, ka vaina ir gaisaa...

18. Augusts 2007, 13:30

ja pats tiec klat un vari atrast norauj gaisa meritaja štekerus un paskaties izmaiņas bus,vai nē dzinēja darbibā!? tad pasaki,kas notika un kā

22. Augusts 2007, 17:33

Problema atrisinata - datora atkal nekas neparadijas, gaisa shtekeri OK, varsti ari! Samainija man dizela filtru un viss aizgaja pec dienas braukashanas pa Rigas ielam 8) ! Paldies par padomiem un palidzibu! :woohoo:
Tēma slēgta