Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kap remont

31. Jūlijs 2007, 14:17

A mož maslosjomnije kalpački

Kap remont

31. Jūlijs 2007, 14:52

[user]238909|aldigs|[/user]A mož maslosjomnije kalpački

89 gads, tur vairs nekā laba nevar būt....ar vārstu gumijām vien nepietiks...

Kap remont

31. Jūlijs 2007, 16:29

vsjo okey ezhu po 130 km v denj, skazali 4to dlja etoj mashini normalno, mne 1000 km ostalosj do polnoj zameni a maslo na min eto okej

Kap remont

31. Jūlijs 2007, 17:21

Ko ta vari gribēt no 89. g. mašīnas. Tas jau vel ciešami.

Kap remont

31. Jūlijs 2007, 18:28

[user]83747|pinguin|[/user]
[user]418|Barbarossa|[/user]varbuut , ka chaulot nemaz nevajag? sliipeet...

remonta virzuļi + slīpēšana maksās vēl vairāk...

Mana subjektīvā bubināšana: :whistle:
Bet virzuļi jau tik un tā vairs nav ``apaļi``. Nu nočaulosi.... un? Čaulo vai slīpē, ja grib patiešām kapitālo, virzuļi jāmaina...
čaulo jau parasti, kad vairs nav kur slīpēt?!
Kaut kā tā...

Kap remont

01. Augusts 2007, 08:03

[user]60748|Ruffneck|[/user]vsjo okey ezhu po 130 km v denj, skazali 4to dlja etoj mashini normalno, mne 1000 km ostalosj do polnoj zameni a maslo na min eto okej

:? par ko ta tu uzztraucies? Daudziem pilnīgi jauniem auto eļļas patēriņš ir lielāks...

Kap remont

01. Augusts 2007, 08:05

tas ir reali, normali, ja nomainitu salnikus tad jau vispar nekads tas paterins butu, a es jau domaju ka spainiem tev ta elle jalej

Kap remont

01. Augusts 2007, 08:08

[user]156395|Nompelis|pinguin[/user]

Bet virzuļi jau tik un tā vairs nav ``apaļi``. Nu nočaulosi.... un? Čaulo vai slīpē, ja grib patiešām kapitālo, virzuļi jāmaina...
Kaut kā tā...

taisnība protams tev ir, bet virzuļi dilst mazāk nekā ciliindri.... un parasti virzulis vēl ir ok, bet cilindra siena sūdīga, un tā kā gilzēšana dārgi nemaksā - parasti izvēlas to....
anyway, pat ja nemaina virzuļus, tikai čaulas, ar to motoru vēl var tik daudz nobraukt, cik parasti neviens nenobrauc - vai nu pārdod, vai šapūst...

Kap remont

01. Augusts 2007, 08:38

Arī tev ir taisnība, diez vai tas auto piedzīvos nākošo remontu... :) ātrak izjuks, vai sapūs.

Kap remont

01. Augusts 2007, 09:31

[user]156395|Nompelis|pinguin[/user]

Kaut kā tā...
Nu to jau skatās pēc konkrētās situācijas, ja virzuļi arī izdiluši, tad meklē tādus pašus virzuļus labākā stavoklī vai arī jaunus un remontizmēru. Jauni remontizmēra virzuļi maksā nieka 190 Ls gab. :D Vismaz 102.985 tā bija.
Tēma slēgta