Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:08

jā,es arī negribētu diskutēt par gāzes problēmām. Bet teikšu vienu- problēmas ar gāzi nav kādus 100-150 tūkstošus km.Pēc tam motoram ir beigas. Skaties uz to kā gribi...

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:11

[user]2|SZ|[/user]
[user]203592|the_jok3rz|[/user]

Teica ka pilnīgas muļķības par to ka gāze bendē motoru!
Ja tā būtu tad to gāzi neliktu!
Itālijā un Holandē cilvēki tik to vien darot kā pārejot uz gāzi!

labi, nesāksim...:) paprasīšu Tev pēc 2 gadiem par gāzi atkal ;) ok?

P.S. brauc valmierā uz gāzes kantori, jāregulē....

O.k uzraxtīšu tev pēc 2gadiem!
Tik izstāsti man kapēc visi liek to gāzi? ;)

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:13

liek tādēļ,ka tic,ka būs lēti. Protams,ka lēti,ja jau gāze maksā 31 santīmu. Bet motors tiek nokauts.vai kad iet uz beigām- pārdod. Ja regulāri visu kopj,tad ir ok kādulaiku.Taču-gribi,negribi... kāds dačiks noklājas tieši no gāzes. Tad sākas šitāda ņemšanās.

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:14

[user]261791|Doberman|[/user]jā,es arī negribētu diskutēt par gāzes problēmām. Bet teikšu vienu- problēmas ar gāzi nav kādus 100-150 tūkstošus km.Pēc tam motoram ir beigas. Skaties uz to kā gribi...

Ne jūs zinat ne ko, tik no baumām saklausījušies un tagad gudri diskutē!
Ar profesionāliem kas nodarbojas ar gāzes iekārtām runāju, un teica ka tās ir muļķības!
Bet šis topix nav par to, svarīgāk par jūsu viedokļiem par gāzi man interesē kāda var būt vaina auto!

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:15

gāzes iešprice uz Audi pa 900 latiem. lietojās jau kādus 2-3 gadus. Pieredze pietiekama?

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:34

[user]261791|Doberman|[/user]gāzes iešprice uz Audi pa 900 latiem. lietojās jau kādus 2-3 gadus. Pieredze pietiekama?

Protams ka nē, braucējs ar gāzi diezin vai zin labāk par profesionāliem kas nodarbojas ar gāzes iekārt`ma!

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:45

bet ja uz to paskatās no komerciālās puses?
Ja es būtu gaļas tirgotājs, vai es nebūtu tas,kurš par visām varītēm Tev klārētu un ar visādām ķīmiskām formulām nemēģinātu pierādīt to,ka ģenētiski modificēta gaļa nav kaitīgāka par kārnu vistu,kas audzēta pagalmā un barota ar miežiem?
Ieklausies citos, bet domā ar savu galvu. Nemēģini sevi mierināt ar naiviem argumentiem no tiem cilvēkiem,kuri paši tirgo šīs lietas.

c124 motora apgriezieni!

22. Jūlijs 2007, 22:49

[user]261791|Doberman|[/user]bet ja uz to paskatās no komerciālās puses?
Ja es būtu gaļas tirgotājs, vai es nebūtu tas,kurš par visām varītēm Tev klārētu un ar visādām ķīmiskām formulām nemēģinātu pierādīt to,ka ģenētiski modificēta gaļa nav kaitīgāka par kārnu vistu,kas audzēta pagalmā un barota ar miežiem?
Ieklausies citos, bet domā ar savu galvu. Nemēģini sevi mierināt ar naiviem argumentiem no tiem cilvēkiem,kuri paši tirgo šīs lietas.

Lab ņemsi citu variantu priekšā, čalis ar bembi uz gāzes brauc jau entos gadus un neredz problēmas tik kā nomainīt membrānas!

c124 motora apgriezieni!

23. Jūlijs 2007, 08:16

Stop. Te nav NEVIENA laimīga ilggadīga MB ar gāzi lietotāja, ja vien auto nav kas max vienkāršs ar karburatoru utt. Visi pārējie no šiem auto ir tikuši vaļā un daļa ir nomainījuši motorus. Savukārt amerikāņu automašīnas ar gāzi sadzīvo ideāli, man vispār šķiet, ka tās ar benzīnu vispār nemēdz braukt. Tā kā nevar salīdzināt dažādu auto marku un gāzes savietojamību. Ja ir MB ar gāzi, tad acis jātur plaši vaļā un jāpieskata katra sīkākā problēma, tad varbūt var izvilkt ilgāku laiku. Sava veida krievu rulete un biežāki servisu apmeklējumi.

P.S. Pašam saimniecībā vairākus gadus bija W201 (karburators) ar gāzi.

P.P.S. Diskusija ir par apgriezieniem, ne pieredzi ar gāzes uzstādīšanu.

c124 motora apgriezieni!

23. Jūlijs 2007, 08:50

Ielikt gazi kaut kas lidzigs lietuviesu tuning stilam.... Lets variants, Getz nevajag gazes iekartu tapat par brivu iet, ta kaa....
Tēma slēgta