Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

ņiķojas dzinējs....

07. Jūnijs 2007, 11:04

nu re, a citādi virtuāli var vai visu motoru nomainīt :lol:

ņiķojas dzinējs....

07. Jūnijs 2007, 17:17

manam 260mitajam ar tas pats,vakar nedodot gaazi nevareja pieskilt,uzreguleju lielakus apgriezienus un iet,bet vini ir uz 10,bet pec ilgkas brauksanas 15.ar tas pats varetu but?sodien ar ta negribigi leca:(nezinat kape man lidz 60km sudigi cel?ka iet 60 paari tad aizlido ka rakete:)kapec ta?

ņiķojas dzinējs....

07. Jūnijs 2007, 20:19

[user]211573|laurito|[/user]manam 260mitajam ar tas pats,vakar nedodot gaazi nevareja pieskilt,uzreguleju lielakus apgriezienus un iet,bet vini ir uz 10,bet pec ilgkas brauksanas 15.ar tas pats varetu but?sodien ar ta negribigi leca:(nezinat kape man lidz 60km sudigi cel?ka iet 60 paari tad aizlido ka rakete:)kapec ta?

Apgriezienu daciks iespejams ir kirdik...bet tas tikai manas domas =)

ņiķojas dzinējs....

07. Jūnijs 2007, 22:41

Kad WV golf GTI 16V Apgriezienu daciks izbeidzaas vinam vienk brivgaita mazak pa 3000 apgriezieniem nekritas 8D
Bet audi C4 nedaudz staigaja brivgaitas apgriezieni un izradijas ka tas dachiks ieksha keraas
Bet tas ka auto negrib skilties drizak ir g-meritaja vai sprices vaina (tas tads mans minejums)bet ja masina negrib lekt kad uzsilst un pec tam kad pagaida min 10-20 skilas tad viens no iesp defektiem ir tas pats g-meritajs =)
Tēma slēgta