Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:42

nosplaujies un nomaini sprici ?

interneta vainu neatradisi, brauc vien uz sevrisu un lai mekle....taa ir vinju maize

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:44

Tak tur jau ir tas prikols, ka meistari saka, ka tas nav iespējams! :D CO normāls a rij 20l - tā nevar būt! Vot... Bet es taču zinu ka var! :D

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:44

tā viš i te mēs varam spridelēt par to kas varbūt ir beigts, :ninja:
bet uz servi būs vien jābrauc, sākumā uz diagnostiku kādi 40Ls un tad
jau redzēs cik vēl :(

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:45

[user]128273|MB_300|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]
[user]128273|MB_300|[/user]lamda zonde izbeigusies, tad arii rij nejeegaa degvielu :)

Tu esi kāds 10. cilvēks, kas man to saka, un es pats sev to saku, bet nezinu, katru dienu izdomāju kaut ko jaunu! :D A dēļ zondes arī neiet?

iespējams ka arī neiet. to manuprat jebkuraa normalaa servisaa var paarbaudiit vai ta ir vesela vai nav.

Nu, vienā normālā servisā man atteica, vienā tizlā servisā džeks iesprauda laikam ommetru vai ko citu, nez, a ko tie cipariņi nozīmē, viņš nezināja! :lol:

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:48

[user]208864|Mafiosi|[/user]tā viš i te mēs varam spridelēt par to kas varbūt ir beigts, :ninja:
bet uz servi būs vien jābrauc, sākumā uz diagnostiku kādi 40Ls un tad
jau redzēs cik vēl :(

Nē, es kaut kādiem idiotiem nemaksāšu, kuri negrib darīt savu darbu, a ja izdara, tad nu... labāk būtu tos 40Ls sev paturējis! :D Es braucu uz vienu servisu pakonsultēties un kaut ko nomainīt, ja nevaru to izdarīt pats. :) Jūs labāk izsakiet savas domas, a es visu pēc kārtas mainīšu! :D

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:49

A kā tur palika ar to filtru?????? :ninja:

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:51

Nu tad sāc ar iešprices maiņu 8D , tad ķeries pie riepu maiņas no
priekšas uz aimuguri un atpakaļ

Paskaties vai kautkur nerauj gaisu klāt gar kolektoru vai kur citur
un pārbaudi vakumtrubiņas vai visas ir virsū un pareizi saliktas :)

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:52

tu vienkārši esi slinks. Nets ir pilns ar info par to sasodīto ke-jetroniku, izkod vienreiz un būs viss labi.
Izdarīji to ko es vakar teicu? (par to štekeri) gan jau nē - a tik raudi...

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:54

[user]26014|Roma|[/user]Jūs labāk izsakiet savas domas, a es visu pēc kārtas mainīšu! :D

laika un lidzeklju izniekoshana.....mana skatijuma... ;)

Motors neiet

15. Marts 2007, 14:54

A moška nomaini Mersi :) Es sodien savu ar peldoso brivgaitu aizdzinu pie coma, redzes, ko teiks. Vispar, jau parastos servisos nemil cakareties ar Mersha spriceem.

K.
Tēma slēgta