Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
02. Marts 2007, 15:48
Jā, tāpēc jau tiek dzīts uz diagnostiku, jo, lai arī cik pats agrāk esmu jaucis visādas a/m nav skaidra viedokļa:)
Bat, ja diagnostikas veči sāks brīnīties.. būs jāapsver cita dzinēja ievietošanas iespējas.
A reāli ir kāds, kas ir mainījis 3.0 uz 24 vārstīgo?!
02. Marts 2007, 15:49
kaut ko ar 24v licis /mainijis ir juzeris Pastnieks
02. Marts 2007, 16:50
visas tavas nosauktās vainas norāda tikai un vienīgi uz degvielas sistēmas problēmām, bet neviena tiešā veidā ka būtu kautkas slikts ar bīdeli. Tu laikam esi pesimists
02. Marts 2007, 16:58
[user]83747|pinguin|[/user]visas tavas nosauktās vainas norāda tikai un vienīgi uz degvielas sistēmas problēmām, bet neviena tiešā veidā ka būtu kautkas slikts ar bīdeli. Tu laikam esi pesimists
.gif)
.gif)
LABAIS..
Piektdienas diena,, varbūt tāpēc pesimists, jo šodien ilgāk jārukā!
Vienkārši uztraucos par savu auto, gribas, lai viss īr vislabākajā kārtībā:)
02. Marts 2007, 17:26
cik esmu redzējis 3.0 24V motoru, man liekas tur ir diezgan liela maiņa vajadzīga. manuprāt diezgan daudz kas no tā, ko var redzēt zem kapota... varbūt pat arī kārba... jo tiem laikam nāca 5 ātrumu automāti.
un tiešām - tas, ko tu nosauci nemaz neliecina par motoru pašu neko. degvielas padeve, varbūt iešprice, varbūt sprauslas pilnīgā d.
viens no motora stāvokļa rādītājiem ir eļļas ēšana - ja neēd un arī nedod ārā ļaunas skaņas, tad ir ļoti ticams, ka tam nekādas vainas nav. M103 resurss ir liels.