Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

CDI pazūd rpm un pazūd cuka

20. Februāris 2007, 16:27

...nu burtiski nesen bija nu loti liidziiga situaacija ....braucu pa celu gribu apdziit ...kaa jau normaals cilveeks uzspiezhu a man pretii ..fuck...nekaadas kustiibas...spiezhu un turu ....tik tad saak just ka loti gausi loti leeni bet kautkas tur saak celties ...peec kaada naakamaa dienaa braucu viss atkal savaas vietaas ...paiet atkal diena atkal suuds piemeties ...taa nu aizbraucu uz servisu kur tika konstateets ka akseliraatora mehaanismaa ir taads grafiita celinsh kursh ir vienkaarshi nodilis ...remontu nepodlizhit ...nomainiiju uz jaunu 100ls un viss notiek ... pietiek ar lielo kaajas pirkstu pieskaarties kaa trakais saak uznemt aatrumu!!! :D

20. Februāris 2007, 16:32

[user]208864|Mafiosi|[/user]Ta viš i , mans uzskats ir ka MB beidza ražot ~1994 gadā,
jaunajiem par daudz visādu vadiņu un elektronikas :D

nu nu nu... cilvēki tak nepirktu jaunos MB, ja jau būtu tik traki :)

20. Februāris 2007, 16:33

RIPS - paldies. Iedroshinaaji. Skatiishos vai pats nevaru konstateet vai tat ir tas. Katraa zinjaa ražo Bosch un varu pasuutiit Centra Jaunzemjos par labaako cenu Latvijā.

20. Februāris 2007, 16:35

[user]2|SZ|[/user]
[user]208864|Mafiosi|[/user]Ta viš i , mans uzskats ir ka MB beidza ražot ~1994 gadā,
jaunajiem par daudz visādu vadiņu un elektronikas :D

nu nu nu... cilvēki tak nepirktu jaunos MB, ja jau būtu tik traki :)

man jau arī patīk gan tas komforts , gan visādas fīčas tais jaunajos, bet baida tie remonti, un bez CASKO vispār no garažas nevar ārā braukt, a to takā man bračkam ielidoja viens pakaļā rēķins pie 10000Ls, l abi ka Casko bij. ;)

20. Februāris 2007, 16:36

...es arii nepiekriitu... katram modelim ir kautkaadas shaizes...gan jaunajiem gan vecajaie ...vienam elektronika otram dzineejs tresham veel kautkas...starpcitu zinu cilveeku kursh nekad savaa muzhaa nav bijis servisos...mashiinu nopirka jaunu ...ellas mainiija pats....riepas mainiija pats....elektronika nekad nav birusi...dzineejs nekad nav klopeejis!!!! ..dzelzi lieto katru dienu...ziemaa un vasraa!!!

20. Februāris 2007, 16:37

[user]187345|Normiks|[/user]RIPS - paldies. Iedroshinaaji. Skatiishos vai pats nevaru konstateet vai tat ir tas. Katraa zinjaa ražo Bosch un varu pasuutiit Centra Jaunzemjos par labaako cenu Latvijā.

kur kur ?

20. Februāris 2007, 16:39

...reku Zigis ielika adresi...pie viniem tika konstateeta probleema ...tur arii nomainiija ...tur arii ir kompis ...ar kura paliidziibu uzzinaasi ka tavaa mashiinaa ir veel 1001 probleema!!! ;) :P :lol: :D ...

Radio Pluss autoserviss (Rīga, Maskavas iela 434, telefons 7131776) – visa veida remonta darbi Mercedes Benz markas automašīnām, Biedriem 10 – 20% atlaide

26. Jūnijs 2007, 08:55

Klau, izskataas ka man ir tiesshi taada pati shaize kaa tev !!!!!!
Nu tad staasti, kas bija un ko dariiji?????
Un kur to dariiji????

26. Jūnijs 2007, 12:29

....izskatiisies laikam muļķīgi, bet taa arii brauc. nav bijis kad. Un sieva parasti saka- davai citreiz tagad man jaabrauc tur un tur.... tajaa citaa reizee atkal man nav laika. Pie tam straadaaju pavisam projaam no Riigas un Jelgavas. Bez mashiinas sievu arii atstaat nevar- maizes lieta. vinja saka ka varbuut nevajag neko dariit, jo vinjai pietiek, bet kad abi kopaa un es pie stuures, tad vinjai vienalga jaabauro un arii pie sodiem paspeeju tikt. Taa kaa tas viss paarveerties par filozofisku teemu......

26. Jūnijs 2007, 12:47

oki
paldies par komentu!
Tēma slēgta