Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Dīzelim hana.
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Februāris 2007, 23:29 
Lietotāja avatārs
Viņš jau raksta ,ka normāls...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Februāris 2007, 23:31 
Lietotāja avatārs
Es aprakstīju notikumus kas bija pirms 2,5 gadiem ,viena šāle vispār bija izkritusi ārā,kādā krāsā figviņzin ,eļļas spiediens rādījās normāls, es vēl 25 km aizvilkos līdz vietai ...pēc tam šlipsē uz Rīgu....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Februāris 2007, 23:33 
Lietotāja avatārs
Jautrākais ,ka toreiz biju nobriedis pēc 3 dienām startēt uz Vāciju ,uz ralli ... :lol:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Februāris 2007, 23:34 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Viņš jau raksta ,ka normāls...

OK motora ir eļas sūknis un pie sūkņa ir vārsts, kas nepieļauj pārāk lielu spiedienu. Ja sūknim zobiem ir hana, tad panelī jārādās sliktam eļas spiedienam. Vārsts strāda tajā momentā, kad sūknis saražo pārāk lielu spiedienu, atkarībā no eļas viskozitātes pie dažādiem temperatūras režīmiem.

sajā gadījumā elas sūknis strādā, un vārsts arī strādā.

Drīzāk izklausās, ka tiešām eļā ir tikusi kartera ventilācijā un aizdirsusi visu ieplūdes traktu ar sprauslām utt...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Februāris 2007, 23:35 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Es aprakstīju notikumus kas bija pirms 2,5 gadiem ,viena šāle vispār bija izkritusi ārā,kādā krāsā figviņzin ,eļļas spiediens rādījās normāls, es vēl 25 km aizvilkos līdz vietai ...pēc tam šlipsē uz Rīgu....

Skan pēc tā ka šāle bija sūdīga vai sūdīgi pievilkta. Rezultātā viņa aptinās kloķenei un saārdīja to.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Februāris 2007, 23:43 
Lietotāja avatārs
Vai arī ir iestājies tas moments, ko Bismarks rakstīja. Sāles ēlošanas caurums ir aizdirsies. Rezultātā kloķenes un šāles kontakta vieta ir uzkarsēta un sāle ir aptinusies kloķenei.

Tātad variāciju par šo tēmu ir ļoti daudz. Es noskrūvētu kartera vāku un paskatītos, kas notiek ar šālēm. Pēcāk pētītu kartera ventilāciju. varbūt ari skatītos, kas notiekās aiz motora priekšējā vāka..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2007, 00:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Safotografesu kads izskatas no vakuumsukna atdalijies gabals, ka atliekas nonak cilindra (-os) un tur padara savu netiro darbu. Neka ipasa un sarezgita, cik atceros, MB pasi iesaka to sukni ik pa pamatigiem km mainit, bet pie mums brauc, kamer sadalas, jo ar sadam vecam automasinam uz Domeniksu nebrauka.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2007, 01:04 
Lietotāja avatārs
Pateicos visiem padomdevējiem! Vislabākais bija par to Bonopartu :D . Vispār no rītiem iedarbinot mašīnu kādu laiku bremžu vakumnieks nestrādāja, varbūt arī tas pie vainas. Pārlecot ķēdei par dažiem zobiem motoram vēl vajadzētu iet. Man vienreiz vienā servisā Audim uzlika zobsiksnu par3 zobiem savādāk, tad arī ātrāk par 100 negāja. Nu, kad izjauks, tad redzēs.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2007, 01:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Janvāris 2007, 15:10
Atbildes: 120
Man W 201 2.0 dīzelim (4 kpp) pavelkot kādas minūtes 20-30 uz 120 - 130, pēc tam iemetot neintrālajā eļļas līmenis nokrītas tuvu pie 2, bet braucot ap 110 km/h izmaiņu praktiski nav ielikot neintrālajā un ripinoties...varbūt tam tā pēc slodzes jābūt??? :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2007, 09:40 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
2 pie tukšgaitas ir ļoti daudz. tas tā - sirdsmieram :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012