Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
13. Decembris 2006, 12:20
mja...ir lietas, kuras varetu meginat likt lietotas, saremontetas, partitas,....
bet ir lietas, kuras jaliek jaunas un basta!
13. Decembris 2006, 17:04
Ja priekšmetu vispār var izgatavot, tad to var arī sataisīt. Viss atkarīgs cik tas prasa līdzekļus, gan naudas gan laika gan darba, samērā ar jauna priekšmeta cenu.
Un katram to līdzekļu izmaksas būs savādākas... piem ja man būtu jāmeklē kas metina un par to jāmaksā, tad protams ka to nedarītu, bet ja tas man naudas izteiksmē neko nemaksā, bet prasa tikai laiku un tas ir patīkams laiks - tad kapēc ne...
13. Decembris 2006, 17:08
[user]83747|pinguin|[/user]Ja priekšmetu vispār var izgatavot, tad to var arī sataisīt. Viss atkarīgs cik tas prasa līdzekļus, gan naudas gan laika gan darba, samērā ar jauna priekšmeta cenu.
Un katram to līdzekļu izmaksas būs savādākas... piem ja man būtu jāmeklē kas metina un par to jāmaksā, tad protams ka to nedarītu, bet ja tas man naudas izteiksmē neko nemaksā, bet prasa tikai laiku un tas ir patīkams laiks - tad kapēc ne...
jā, piekrītu. mans ikdienas darbs un izglītība vispār ir ļoti tālu no metināšanas u.c. tādām lietām, tāpēc man ir lētāk maksāt par mantu, par kuru var paredzēt, ka tā ilgāku laiku ies. nekā tērēt laiku meklējumos un maksāt kādam par darbu.
Ja būtu savādāk, es arī labotu tādas lietas pats.
13. Decembris 2006, 18:41
Народ подскажите толкового электрика в иге или окрестностях! На моем МЛ дворники померли... пару неделек кое как шевелились теперь вообще мертво встали... в такую погоду без них как то туго :?
Есть идеи варианты к кому обратиться?
З.Ы. ТУФ и Лиепиньш отпадают сразу!
13. Decembris 2006, 18:53
сама машина находится в Гулбенях... но чуствуецца что придецца гнать ее в Ригу... так как тут савсем тяжко с мастерами :whistle:
13. Decembris 2006, 18:57
[user]131127|ZhenEk|[/user]сама машина находится в Гулбенях... но чуствуецца что придецца гнать ее в Ригу... так как тут савсем тяжко с мастерами :whistle:

v madonu edj...v Auto LPG
13. Decembris 2006, 19:00
Ауто ЛПГ? Это где такая хрень? :whistle: первый раз слышу о такой канторе...
14. Decembris 2006, 08:36
ZHENEK. Ja sam iz Balvi,estj tolkovij elektrik.Esli dvorniķi pered i zad ne ostonavlivajutsa v nizu znacit gļuk v rele-othodit holodnaja pajka raboti na10.min.,stoit 2.ls.Bil u meņa takoj variant.V odnom servese skazali pizdec dvornikam zdelajut za80.ls,vdrugom sņali rele proverili,skazali rele v poratķe vina v provodķe cenu nazavut posle remonta adnim slovom RAZVOD.Esli est interes zvoni mne 29286461
14. Decembris 2006, 10:05
par to logu pacēlāju.
manai Kupei kreisais logs veras ciet bet vairāk ceļas aizmugurējā daļa līdz ar to kad logs gandrīz jau ciet viņš tā kā iestrēgst.
Vai ir iepējams to logu kaut kā noregulēt?
un vispār kāpēc tāds gļuks?
14. Decembris 2006, 10:13
Kaut kas nav kārtībā / salūzis. Kamēr neatvērsi un neapskatīsi -- nezināsi, vai pietiks ar regulēšanu, vai kas jālabo pamatīgāk.