Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kāds ir Jūsu MB dzinēja eļļas spiediens?

23. Maijs 2006, 18:33

Tuksgaita, baigaka karstuma max 2.2 ( 93- 96 ) ir bijis 1,5, 1,8 apm. Parasti ir 2.5, 2,8 . Nospiezot pedali obligat jabut 3-tim, pat nedaudz nospiezot... :ninja:

23. Maijs 2006, 18:36

Par w123, grāmatā raxtīts ka minimālais spiediens benziinam motoram var būt pat 0,3 tukšgaitā

Tas pats arī par 124 ir rakstīts. Ne mazāk ka 0.3

23. Maijs 2006, 18:42

[user]136786|intars|[/user]skaidrite ... a ju tam nav ella vainiga ko tad iebrziens pamatigs ne ... ja japerk un pec tam jaremonte

Nu ja dzinējs izdilis, tad nekas labs nav gaidāms, bet nu MB dzinējs tik viegli nav nobraucams... ;)
Moš kompresiju var pamērīt.. :ninja:

23. Maijs 2006, 18:50

var jau buit cik man ir bijusi 1,5 vienmer....nezinu vai 3.o var nobraukt automatu

23. Maijs 2006, 20:48

Laikam es esmu vienīgais, kam pašlaik ir 3.0 W124. Tu runā par M103?

Eļļas spiediens ļoti karstam motoram var nokrist uz kādu 1.2. Zemāk man nav gadījies.
Jau drīz būs 4 gadi (manā izpildījumā kādi 40,000km) un cik atceros, tā vienmēr ir bijis. Tā kā neredzu pamatu satraukumam.
Braucot gan vienmēr uzlec uz 3.

23. Maijs 2006, 20:51

par to m nav nekadas jausmas vnk gribu pirkt to ce300 kuru te lauris izmisigi tirgo, paskatijos it ka nekas bet ir ari defektinji varbut sikak zin kaut ko par so auto konkreti

23. Maijs 2006, 23:53

u menja 2.7 na nejtraljnoj ili na parkinge a esli ehatj to 3 i v servise mne gavarili chem boljshe davlenie masla v dvigatele na nejtralke tem v bolee haroshem sostoejanii dvigatelj ...ili ja chto to ne tak ponjal ? :) (na davlenie kak ja ponjal vlijaet maslennij filjtr i kolichestvo masla)

24. Maijs 2006, 07:16

Man ir W124 E250TD, eļļas spiediens aukstam pilns barometrs virs 3,0, braucot tas pats, bet siltam tukshgaitā ap 1,5. Eļļu mainu ik pēc 10tk, tikai sintētiku, ja vien laicīgi piefiksē priekšējā blīvslēga sūci, tad no maiņas līdz maiņai nav jāpielej ne pile :) Man domāt, ka pērkot galvenais piefiksēt (ja runājam par eļļas spiedienu dzinējā), ka spiediena rādītājs vispār strādā, nevis pie aizdedzes ieslēgšanas ieņem miera stājas pozīciju uz 3,0 ;) ..., bet pr benzīna dzinējiem gan neo nezinu ..., pērc un brauc !!! ... servisu kā malkas ! :D

24. Maijs 2006, 18:09

W 124 2.5 D. Aukstam motoram, kā arī braucot nemainīgi stāv uz 3. Karstam motoram apm 1.7 - 1.8 Esmu novērojis , ka ļoti atkarīgs arī no eļļas kvalitātes. Nesen nomainīju, tagad ielēju Texaco 10W40. Ar veco (tieši tādu pašu) nobraucu 8 000. Pēc eļļas maiņas spiediens karstam dzinējam ir pat nedaudz ZEMĀKS, nekā ar veco eļļu. Pirku vienā un tajā pašā vietā ar 5 mēnešu intervālu. Tātad eļļas kvelitāte ir sūdīgāka nekā toreiz. Vairāk nepirkšu tur. Varbūt varētu padalīties pieredzē kādu eļļu dīzelim labāk liet?

24. Maijs 2006, 20:11

Dīzelim vai benzīnniekam, vislabākā tomēr sintētika. Pēc teorijas labāk lai būtu uz gāzes nevis uz naftas bāzes. Cik man zināms, tāda ir ESSO, nezinu par Motorex, bet pārējās laikam jau daudzmaz vienādas. Irtikai viens praktisks mīnuss: ja eļļa zūd izpūtējā vai izsulo pa blīvslēgiem, tad padārgs prieks. Bet ja no maiņas līdz maiņai (man 10 000 km), nav jāpielej, tad exelenti ! :steering:

Tas tāpat kā ar riepām, ja žēl naudas priekš Michelin, tad var jau arī iekš RIMI pa 15Ls gabalā :D
Tēma slēgta